19 aug. 2022 | 17:27

Horoscop zilnic, sâmbătă, 20 august 2022. Zodia pentru care bat clopotele de nuntă

Horoscop
Horoscop zilnic, sâmbătă, 20 august 2022. Zodia pentru care bat clopotele de nuntă
Horoscop pentru 20 august.

Evenimentul astrologic de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până în martie anul viitor. Sub influența lui Marte mintea va fi mai agitată și activată de idei curajoase, găsim soluții miraculoase la diverse probleme și avem curaj să ne punem ideile în practică.

Horoscop zilnic 20 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Începând de astăzi Marte, guvernatorul tău, tranzitează zodia Gemeni și activează casa comunicării, gândirii, ideilor, învățării și deplasărilor. Atenție la modul în care comunici și în deplasări, pentru că vei avea impulsul de a intra mai des în conflicte!

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, prin casa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din activități extraprofesionale. În urmatoarele șapte luni ești determinat să-ți mărești veniturile.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa personalității, și aduce energie, determinare, curaj și inițiative în planurile tale personale, profesionale. Atenție la impulsurile de moment, pe care nu vei reuși să le oprești la timp și riști să intri în conflicte!

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Marte, planeta acțiunii, își începe astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa asociată trecutului, izolării și frământărilor interioare. Vei avea nevoie să-ți conservi energia, să o redirecționezi spre interior pentru a te reechilibra. Totodată, poți avea revelații și vei primi mesaje sub formă de vise sau intuiție, de care este recomandat să ții seamă.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa asociată relațiilor de prietenie, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Până în martie anul viitor vei investi mai mult în viața socială, te vei întâlni cu prietenii și intenționezi să lansezi un proiect personal.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa carierei și activităților profesionale. Așadar, vei avea mai multă energie și determinare să-ți urmărești obiectivele profesionale, să obții o funcție/ o promovare. Atenție la impulsul de a intra mai des în conflicte cu superiorii, pentru că este posibil să-ți strici imaginea!

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, prin casa asociată studiilor călătoriilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, principiilor și credințelor. Planeta acțiunii aduce energie, determinare și implicare în pregătirea profesională, mai ales dacă intenționezi să faci o schimbare profesională.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Începând de astăzi Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariul. Posibil să cauți surse noi de venit pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Totodată, te preocupă și relația intimă și dorești relansarea relației.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Începând de astăzi Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, respectiv prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Până în luna martie a anului viitor vei încerca să investești mai mult în relația de cuplu, iar în carieră să închei contracte profitabile. Totodată, există riscul să-ți proiectezi nemulțumirile pe partener sau pe cei cu care lucrezi, să strici niște relații.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, prin casa muncii și sănătății. Astrul acțiunii vine cu energie și determinare, curaj și inițiative la serviciu. Totodată, te ajută să faci față unei perioade stresante la locul de muncă. Relațiile cu colegii pot deveni conflictuale, Marte aducând impulsul unor acțiuni mai agresive.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Începând de astăzi Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, creativității, copiilor, distracției, vacanțelor și valorificării unei pasiuni. Până în luna martie a anului viitor îți vei redirecționa energia spre aceste domenii de viață.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Marte, planeta acțiunii, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, prin casa asociată vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții/rudele. Posibil să încerci să cauți rezolvări la unele chestiuni de familie, locative. S-ar putea să vrei să investești o sumă de bani într-o renovare sau o reamenajare a spațiului de locuit. Atenție la impulsul de a intra mai des în conflicte cu membrii familiei din cauze financiare!

Horoscopul zilei de 20 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro