25 sept. 2022 | 20:14

Horoscop zilnic luni, 26 septembrie. Zodia care începe săptămâna cu multe schimbări

Horoscop
Horoscop zilnic luni, 26 septembrie. Zodia care începe săptămâna cu multe schimbări
Horoscop Madalina Manole, 26 septembrie 2022

Astăzi se va forma Lună Nouă în zodia Balanță, moment care poate deschide noi capitole în relațiile cu cei din jur, fie sentimentale, fie profesionale. Dat fiind că este în opoziție cu Jupiter, este important să nu exagerăm și să nu avem așteptări prea mari de la ceilalți. Lunația se va manifesta intens în următoarele două săptămâni, dar efectele sale pot fi resimțite jumătate de an de acum înainte.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă se formează în sectorul relațiilor tale și poate aduce un nou capitol în viața sentimentală sau profesională. Sunt zile bune pentru a renegocia contracte sau a intra în noi colaborări. Unii nativi pot cunoaște noi persoane în această perioadă și chiar pot începe noi relații.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Profită de energia adusă de Luna Nouă din Balanță și setează-ți noi intenții legate de locul de muncă. Schimbă-ți programul, eficientizează-ți munca și fă lucrurile altfel decât până acum în viața de zi cu zi. Poți începe o dietă, un regim alimentar sau poți să-ți schimbi jobul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă din Balanță se petrece în sectorul iubirii tale și te poate să dai un nou sens unei povești de iubire sau chiar să începi o nouă idilă sentimentală. Pe de altă parte, poți începe un  proiect de creație și te poți preocupa mai mult de copii, dacă ai. Unii nativi pot primi vestea unei sarcini.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită de Luna Nouă din Balanță pentru a-ți schimba modul în care comunici și interacționezi cu familia. Este un moment bun care te poate ajuta să vindeci trecutul, o karmă de familie, o traumă emoțională. Posibil să simți o mai mare nevoie de a-ți construi propriul tău cămin. Sunt nativi care își reamenajează casa, se mută sau își cumperă o locuință.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Această Lună Nouă te susține în comunicare și te poți remarca prin idei creative. Totodată, poți vedea dintr-o altă perspectivă o situație și poți să-ți schimbi niște decizii luate. Totodată, poți cunoaște persoane noi cu care să legi relații de prietenie sau poți pleca într-o delegație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă din Balanță te susține să-ți setezi noi intenții financiare și să schimbi modul în care îți administrezi finanțele. Poate veni cu oportunități financiare, cu o sursă nouă de venit și te susține să faci bani folosindu-te de talentele și abilitățile tale. Ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă se petrece în zodia ta și vei avea ocazia să scrii un nou capitol, să deschizi o nouă etapă în plan personal sau relațional.  Este momentul să-ți recâștigi încrederea în tine și să vii cu schimbări benefice în viața ta. Unii nativi pot fi stimulați să-și schimbe look-ul sau garderoba.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Profită de energia acestei Luni Noi pentru a te detașa de tot ce este toxic în viața ta, fie că este vorba de un obicei dăunător, de un viciu, o dependență, o frică, stare anxioasă, fie că este vorba de o persoană care-ți face rău. Poți să faci mici schimbări astfel încât să te bucuri de o stare de sănătate mai bună.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă te susține să-ți faci noi planuri de viitor, să începi noi proiecte și să cunoști noi persoane cu care să începi noi relații, fie de prietenie, fie profesionale. Poți obține o finanțare, poți intra într-un anturaj sau organizație care să te ajute în demersurile tale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Balanță se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu noi direcții profesionale, cu noi responsabilități, o nouă funcție sau o nouă oportunitate de a te face remarcat și apreciat. Unii nativi pot lua decizia acum de a-și schimba cariera, în timp ce alții își setează noi obiective îndrăznețe.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă îți trezește o serie de curiozități și te poate stimula să înveți lucruri noi sau să faci niște călătorii. Este momentul să te înscrii la un seminar și să obții o diplomă. Pe de altă parte, poți avea parte de evenimente și experiențe, poți cunoaște persoane care să-ți schimbe niște principii și convingeri de viață.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Profită de Luna Nouă din Balanță pentru a-ți schimba modul de raportare la banii altora și la resursele altora, la modul în care le folosești și administrezi. Poți descoperi soluții să returnezi o datorie mai repede sau să să-ți valorifici niște resurse materiale. În viața intimă apar schimbări și poate fi vorba de mai multă pasiune.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro