20 aug. 2022 | 17:52

Horoscop zilnic, duminică, 21 august 2022. Leii riscă să fie înșelați, ce au pregătit astrele pentru restul zodiilor

Horoscop
Horoscop zilnic, duminică, 21 august 2022. Leii riscă să fie înșelați, ce au pregătit astrele pentru restul zodiilor
Horoscop pentru 21 august.

Astăzi se formează o opoziție între Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioarei și Neptun, planeta viselor, din zodia Pești. Contextul astral poate aduce confuzie, dezamăgiri și situații înșelătoare. Atenție la mesajele transmise, dar mai ales la cum percepem mesajele care ne parvin!

Horoscop zilnic 21 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi este posibil să primești niște mesaje care să te dezamăgească și să-ți pui întrebări legate de relația în care te afli. Din punct de vedere intelectual nu este o zi bună, dacă decizi să lucrezi la un proiect personal, pentru că s-ar putea să nu ai un randament ridicat, răbdare și atenție. Mai bine petrece această zi relaxandu-te.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Axa sentimentală este activată astăzi de opoziția care se formează între Mercur și Neptun. Posibil să fii confuz și să nu știi dacă să flirtezi cu cineva din cercul de prieteni. Nu este recomandat să iei decizii în planul sentimental, însă este o zi favorabilă unui proiect de creație, pentru că vei avea inspirație.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Opoziția care se formează astăzi între Mercur, guvernatorul tău, și Neptun, dinamizează axa familie-carieră. Posibil să te frămânți în legătură cu o situație de la locul de muncă și nu știi cum să pui problema șefilor. Ai răbdare și lasă câteva zile să treacă, pentru că vei găsi și momentul favorabil, dar și cuvintele să spui ce te nemulțumește!

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi nu este favorabil deciziilor importante, pentru că opoziția care se formează între Mercur și Neptun, care dinamizează axa comunicării și informațiilor, îți poate aduce informații false, confuze sau neadevărate. Nu trage concluzii pripite și verifică înainte să transmiți mai departe!

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Axa financiară este astăzi activată de opoziția dintre Mercur din zodia Fecioarei și Neptun din zodia Pești. Nu sunt recomandate speculații financiare sau decizii importante, pentru că este posibil să ai pierderi sau să fii înșelat într-o tranzacție.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Frământările pe care le ai astăzi au legătură cu partenerul sau în sfera profesională sunt legate de relația cu cei cu care desfășori activități. Ai impresia că cineva te minte, înșeală, că nu-ți spune adevărul într-o chestiune relațională sau profesională, așa că de preferat ar fi să amâni o decizie importantă deocamdată.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Opoziția care se formează astăzi între Mercur din zodia Fecioarei și Neptun dinamizează axa sănătății și muncii. Posibil să ai parte de niște dezamăgiri legate de relația cu unii dintre colegi, de informații care-ți parvin și-ți aduc confuzie. Din punct de vedere al sănătății, dacă începi niște investigații medicale pentru o afecțiune mai veche zilele acestea, consultă și o a doua părere, pentru că este posibil ca primul medic să se înșele asupra diagnosticului!

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Opoziția care se formează astăzi între Neptun din zodia Pești și Mercur din zodia Fecioarei vine să activeze axa sentimentală. S-ar putea să fii confuz sau să ai niște dezamăgiri în dragoste. De asemenea, dacă cineva din anturajul tău îți face o propunere de job/colaborare, în care simți că nu este momentul să te implici, nu da curs și așteaptă să vezi întâi ce se întâmplă.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi se formează o opoziție între Mercur din zodia Fecioarei, respectiv casa carierei, și Neptun din zodia Pești, din casa vieții de familie. Zilele acestea este posibil să primești o ofertă de job, de funcție sau de implicare într-un proiect nou, însă ar trebui să analizezi bine înainte să dai un răspuns, pentru că s-ar putea să fii înșelat, să realizezi mai târziu că nu este ce ai tu nevoie. Timpul petrecut cu familia este mai important.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Axa comunicării, informațiilor și cunoașterii este activată astăzi de opoziția dintre Mercur din zodia Fecioarei și Neptun din zodia Pești. Atenție la toate mesajele pe care le primești sau pe care le transmiți, pentru că este posibil să înțelegi greșit și de aici să ai dezamăgiri sau să fii tentat să iei decizii radicale, lucru care ar dăuna.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția care se formează astăzi între Mercur din zodia Fecioarei și Neptun din zodia Pești vine să activeze axa financiară și să-ți atragă atenția să nu te lansezi în artificii sau speculații financiare, pentru că este posibil să ai pierderi financiare. Nu sunt recomandate nici împrumuturile sau negocierea unor contracte.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Axa relațională este activată de opoziția dintre Mercur din casa relațiilor cu Neptun din casa personalității tale, așa că te vizează personal contextul astral de astăzi. Nu sunt recomandate dialoguri sau decizii importante în cuplu, pentru că este posibil să înțelegi sau să transmiți greșit unele mesaje. Acest aspect se aplică și dialogurilor din sfera profesională, pe care este recomandat să le amâni momentan.

Horoscopul zilei de 21 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Nemții nu mai sunt harnici. Ei muncesc puțin și se îmbolnăvesc des
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Capital.ro
Soluția naturală cu care trebuie să uzi mușcatele în luna mai. Așa vor fi pline de flori toată vara
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro