Horoscop zilnic 6 noiembrie. Zodia care azi trebuie să găsească încă o sursă de venituri

Horoscop zilnic 6 noiembrie. Zodia care azi trebuie să găsească încă o sursă de venituri
Horoscop zilnic 6 noiembrie 2021

Horoscop zilnic 6 noiembrie. Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Scorpion, zodie pe care o va tranzita până pe data de 24 noiembrie. În această perioadă, ne stimulează să avem un raționament bazat mai mult pe intuiție și emoție. Ne oferă și o mai mare profunzime în gândire. Vom avea tendința de a deveni mai introspecți, chiar de a ascunde ceea ce gândim cu adevărat. Și putem deveni adevărați detectivi, mult mai suspicioși, bănuitori și mult mai fixiști.

Horoscop zilnic 6 noiembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur în Scorpion te va stimula să-ți analizezi situația financiară, bugetul comun cu partenerul de viață sau banii care-ți provin de la alții. Te poate ajuta să vezi dintr-un alt unghi o situație ce ține de bunuri materiale, moșteniri, procese, credite, etc. Asigură-te că ești la zi cu ratele, taxele și impozitele, datoriile. Pe de altă parte, poți analiza mai profund dacă să faci sau nu o investiție, poți lua niște decizii financiare importante. Evită specula și câștigurile ilegale. Pot exista discuții despre bani și în cuplu, despre bugetul comun sau despre viața intimă. Unii nativi pot fi curioși să afle detalii despre partener, despre trecutul lui, să afle secrete și să investigheze. Nu este exclus ca unele infidelități și lucruri ascunse să iasă la suprafață acum. Atenție la tensiuni și conflicte care iau naștere de la situații financiare și/sau intime.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur te va susține în tranzitul său prin Scorpion să porți discuții importante, intime, profunde, de la suflet la suflet, cu partenerul de viață. Poate fi o perioadă în care să iei decizii importante despre relația în care te afli. De exemplu să analizezi dacă te desparți sau o oficializezi. Pot apărea situații destul de tensionate în cuplu și conflicte cu cei din jur în perioada ce urmează. Totodată, acest tranzit te poate stimula să negociezi mai eficient un contract. Îți poate aduce și idei despre cum să scoți bani din colaborări și parteneriate. Poți lua decizii radicale vizavi de anumite asocieri profesionale care nu te mai reprezintă.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, te va stimula în tranzitul său prin Scorpion să-ți analizezi stilul de viață și să iei decizii importante privind starea ta de sănătate. Poate chiar să faci un set de investigații. Vei observa că starea ta de spirit va fi dependentă de modul în care comunici cu ceilalți. Totodată, poți analiza dintr-o altă perspectivă o situație de la locul de muncă și poți lua decizii importante care privesc zona profesională. Nu sunt excluse tensiunile cu colegii și creșterea nivelului de stres.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur în Scorpion te susține din punct de vedere afectiv să-ți exprimi mai ușor emoțiile și sentimentele. Te poate ajuta să iei niște decizii sentimentale sau legate de creșterea și educația copiilor. Unii nativi pot discuta despre rolul de părinte cu partenerul și se pot gândi la creșterea familiei. Dacă ești singur, acest tranzit te stimulează să flirtezi mai mult, să cucerești, dar și să devii mai creativ, mai ales dacă te manifești prin cuvinte. Totuși, ține cont că este o perioadă care poate da naștere și unor suspiciuni și gelozii legate de partener. Acestea pot aduce tensiuni în cuplu și se pot spune cuvinte dure sau se pot lua decizii radicale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur te va susține în tranzitul său prin Leu să comunici la alt nivel cu familia și să încerci să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi. S-ar putea să nu fie deloc ușor să ajungi la un consens cu aceștia și să existe și perioade extrem de tensionate sau, în alte cauri, nativii să se afle la mijloc într-un conflict între părinți și partener. Totodată, poți analiza ideea de a-ți forma un cămin sau de a-ți cumpăra o casă sau de a te muta într-o altă locuință și poți lua decizii care vizează bunurile de patrimoniu.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, în tranzitul său prin Scorpion, te va stimula puternic la nivel mental și la nivel de comunicare. Va fi o perioadă în care vei analiza pe toate părțile o situație, vei fi determinat să iei decizii importante și mintea ta va funcționa bazându-se nu doar pe logică, ci și pe emoții. Este o perioadă în care poți fi mai stresat, mai agitat, poți avea mai multe drumuri de făcut ca de obicei și nu sunt excluse tensiunile cu cei din jur. Totuși, ai susținere în negocieri, în procesul de învățare sau dacă susții un examen, interviu, ședință, dacă trebuie să rezolvi situații cu actele sau să obții niște aprobări.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur în Balanță te va stimula să cauți idei și soluții noi pentru a-ți crește veniturile și a-ți asigura o stabilitate și siguranță financiară pentru perioada următoare. Poți lua decizii privind bugetul, cheltuielile și modul de administrare a banilor și poți cere cu mai mult curaj niște drepturi materiale care ți se cuvin. De exemplu poți discuta despre salariu raportat la programul de muncă sau la volumul de muncă, la gradul de dificultate a sarcinilor. Unii nativi își pot valorifica economiile, însă speculațiile financiare sunt de evitat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur va intra chiar în zodia ta și te va susține în procesele de gândire și comunicare, însă dat fiind că va face și aspecte tensionate, te poți aștepta și la mai mult stres mental și conflicte cu ceilalți. Este o perioadă în care intuiția crește, analizezi mult mai profund ce se petrece în viața ta și în jurul tău și poți lua decizii importante legate de tine, de stilul tău de viață, de relațiile cu ceilalți. Vei putea afla niște secrete, vei avea idei bune și vei găsi soluții la provocările care-ți apar în cale. Totodată, vei avea mai multă încredere în ceea ce gândești.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur în tranzit prin Scorpion te poate agita la nivel psihic și îți poate aduce stări interioare intense, momente de introspecție și meditație, frământări și gânduri negativiste. Posibil să te întoarcă cu gândul la trecut, la un fost partener, să-ți răscolească niște amintiri și să te revolte împotriva unor decizii pe care le-ai luat. Nativii sunt sfătuiți să poarte mai multe dialoguri cu ei înșiși și să devină mai conștienți de ceea ce simt și de propriile lor trăiri interioare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur în Scorpion te va stimula să fii mai sociabil, mai ales că și Venus intră în Capricorn, în zodia ta, și astfel poți deveni mai dornic de interacțiune, de cunoscut oameni noi și intrat în noi anturaje. Comunicarea cu prietenii devine pe alocuri tensionată și poți lua niște decizii importante vizavi de grupurile din care faci parte. Mai ales că nu este exclus să fi dezamăgit de cineva apropiat, poate chiar de un angajat sau asociat. Poți avea idei bune despre cum să-ți conduci la succes proiectele în care ești implicat și îți poți face noi planuri de viitor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Mercur în Scorpion vei analiza profund și din toate direcțiile situația ta profesională și vei putea să-ți dai seama dacă ești pe direcția dorită. Sunt nativi care pot lua decizii importante vizavi de cariera lor, însă mare grijă la comunicarea cu superiorii care poate fi mai tensionată. Te poți afirma prin ideile tale, te poți face remarcat într-un discurs public, poți găsi soluții care să te apropie de obiectivele tale mai repede, însă ai grijă la cum vorbești pentru a nu-ți afecta imaginea.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur în Scorpion te va stimula la nivel mental să vezi dintr-o altă perspectivă niște principii, valori morale și convingeri pe baza cărora te ghidezi în viață și poți trece prin adevărate crize de conștiință. Poți deveni mai interesat de evoluția ta spirituală și poți căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Pe de altă parte, poți lua decizii legate de un curs, poate să te înscrii la un seminar sau să te folosești de o diplomă avută, poți primi vești din străinătate. Sau poți lua decizii care au legătură cu străinătatea și cu o călătorie.

Horoscopul banilor noiembrie 2021Horoscopul zilei de 6 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe