Horoscop zilnic 5 noiembrie 2021. Venus intră în Capricorn. Zodia căreia îi surâde norocul financiar

Horoscop zilnic 5 noiembrie 2021. Venus intră în Capricorn. Zodia căreia îi surâde norocul financiar
Horoscopul zilei de 5 noiembrie

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Capricorn, zodie în care va sta până pe 6 martie 2022, o perioadă neobișnuit de lungă și asta pentru că din 19 decembrie va retrograda aici. Cu Venus în Capricorn, devenim mai sobri, mai reci și serioși în manifestările sentimentale, însă ne ajută să ne consolidăm relațiile.

Horoscop zilnic 5 noiembrie. Ce ne rezervă astrele, în funcție de zodie

De obicei, relațiile începute pe acest tranzit sunt trainice, de lungă durată, însă de recomandat este să nu începem noi povești de iubire în perioada în care Venus retrogradează pentru că nu sunt de durată. Acest tranzit ne cere foarte multă maturitate și responsabilitate vizavi de latura sentimentală și financiară și totodată ne susține să ne îmbunătățim viața profesională și relația cu superiorii.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus în Capricorn te susține să lupți pentru a-ți îmbunătăți situația profesională, pentru a-ți atinge niște obiective înalte la care aspiri. Dacă vrei să faci schibări în carieră, fă-le până pe 19 decembrie pentru a te asigura că sunt de lunhă durată.

Poți munci mai mult acum pentru a fi la înălțime, însă rezultatele nu vor întârzia să apară și unii nativi se pot bucura de o nouă funcție, un alt statut sau poate chiar vor schimba direcție profesională și vor munci ceea ce le place. În cuplu, acest tranzit te stimulează să discuți despre statutul social, să te responsabilizezi vizavi de viața în doi. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă, poate chiar din autoritatea statului.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și în perioada acestui tranzit te va ajuta să-ți pui la punct principiile sentimentale, valorile și convingerile, criteriile pe baza cărora legi noi relații sau funcționează cele în care te afli.

Relațiile la distanță au parte de o apropiere, iar dacă ești singur poți fi atras de o persoană de altă cultură și naționalitate sau care locuiește în altă țară sau chiar de un mentor, o persoană elevată spiritual sau cu studii înalte.

Totodată, Venus în Capricorn susține nativii care vor să studieze ceva nou, care vor să obțină o diplomă sau să-și folosească o diplomă avută. Poate fi o perioadă favorabilă și călătoriilor, însă până pe 19 decembrie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, guvernatoarea iubirii tale, te susține în acest tranzit să te apropii de partener, să reaprinzi pasiunea în dormitor și să alungi monotonia, dar și să-ți consolidezi relația plecând de la noi premise. Cei singuri pot intra mai ușor în noi aventuri și ar trebui să fie mai prudenți dacă-și doresc ceva de lung durată.

Totodată, acest tranzit poate aduce ocazia îmbunătățirii unui context financiar legat de o investiție, poate de obținerea unui credit, de achitarea lui, poate aduce beneficii dacă lupți într-un proces, pentru o sumă de bani sau bun material. Sfatul meu este să profiți de tranzitul direct și până pe 19 decembrie să încerci să-ți faci niște economii, să pui un ban departe.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești remarcabil viața de cuplu, să înțelegi mai bine dorințele partenerului și să faci pași spre consolidarea relației. Dacă ești singur, profită de perioada până pe 19 decembrie pentru a cunoaște pe cineva și a începe o nouă relație. Șansele sunt foarte mari. Din punct de vedere profesional, acest tranzit te ajută să-ți îmbunătățești relațiile de colaborare și chiar îți poate aduce noi contracte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus în Capricorn te susține să-ți îmbunătățești situația de la locul de muncă, relațiile cu colegii și modul de desfășurare a sarcinilor zilnice.

Este o perioadă în care îți vei dori să muncești de plăcere sau să faci acele activități care te încântă cu adevărat, motiv pentru care te sfătuiesc să te asiguri că locul de muncă actual este ceea ce-ți dorești pentru că în perioada de retrogradare a lui Venus s-ar putea să te gândești serios la o schimbare de job și să treci prin fel și fel de nemulțumiri, dacă nu muncești ceea ce-ți place.

Pe de alt parte, profită de această perioadă pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și pentru a face schimbări în stilul de viață, pentru a-ți trata o afecțiune, de exemplu.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus îș tranzitul său prin Capricorn îți va activa sectorul iubirii și poți fi mai dornic de flirt, de aventuri și poți trăi noi povești de iubire, dar de preferat ar fi să le începi până pe data de 29 decembrie pentru că apoi lucrurile nu vor mai funcționa.

Este o perioadă în care te poți preocupa mai mult de hobby-urile tale și de activitățile care-ți fac plăcere, iar dacă ai copii, te poți apropia de aceștia. Și nativii care nu au copii se pot gândi intens la creșterea familiei.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, te va stimula în acest tranzit să te iubești mai mult, să te preocupi în primul rând de tine și de nevoile tale emoționale și apoi de casă și familie.

Este o eprioadă bună să faci lucruri ce țin de locuință, de la renovare, la reamenajare, iar relațiile cu familia au toate șansele să se îmbunătățească acum. Te poți bucura de mai mult sprijin din partea celor dragi și asta te va ajuta să-ți găsești un echilibru interior.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus în Capricorn te stimulează să acomunici mai bine, mai armonios cu cei din jur, să fii mai înțelegător, dar totodată îți oferă și o capacitate sporită de a negocia și de a obține avantajele dorite în urma unui contract, parteneriat.

Poți învăța mai bine în perioada aceasta, te poți remarca prin discursuri, în cadrul unui interviu, examen, ședință și poți fi mai dornic de plimbări. Pe de altă parte, dat fiind că Venus este guvernatoarea relațiilor tale, va urma o perioadă de consolidare a vieții în cuplu și vei ajunge mai ușor la aceleași viziuni cu partenerul, dialogul fiind acum foarte important.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus iese din zodia ta și se mută în sectorul financiar, un tranzit care te va ajuta să-ți îmbunătățești situația conturilor și chiar să câștigi mai mulți bani, mai ales din proiectele în care ești implicat, însă nu excludem o mărire de salariu sau găsirea de noi oportunități pentru a-ți crește bugetul.

Totodată, pentru că Venus va retrograda aici, ar trebui să devii mai responsabili și până pe 19 decembrie să faci economii. S-ar putea să ai nevoie de banii pe care-i pui acum deoparte. Tot Venus te va susține să-ți recâștigi încrederea în tine și te poate stimula să scoți bani din talentele și abilitățile tale.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus va intra în zodia ta așa că te vei bucura de o perioadă în care farmecul personal va crește și vei atrage mai ușor privire celor din jur. S-ar putea ca mulți nativi să devină brusc preocupați de aspectul fizic și să-și dorească o schimbare de look.

Pe de altă parte, fă ordine în viața ta sentimentală pentru că Venus va retrograda aici și s-ar putea să nu te simți tocmai fericit în aceea perioadă. Ai grijă de sănătatea ta, dar și de modul în care-ți administrezi finanțele. Poți să te îndrăgostești mai ușor, dacp ești singur, însă relațiile trebuie începute până pe 19 edcembrie, dacă vrei să fie de lungă durată.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Venus în Capricorn tu va trebui să te preocupi mai mult pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate, iar dacă știi că te confrunți cu afecțiuni cronice sau tratate necorespunzător, acum este momentul să le pui la punct pentru a nu avea parte de neplăceri în perioada de retrogradare. Totdată, este o perioadă bună să te rupi de trecut, să te detașezii de frici, stări anxioase și amintiri dureroase. Nu este deloc exclus ca un partener din trect să revină în viața ta în perioada următoare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus îți va activa sectorul social și te va face mai dornic de ieșit în lume. Poți cunoaște noi persoane în perioada următoare, cu care să legi relații solide, poți să-ți consolidezi relațiile actuale de prietenie și poți adera la noi cercuri sociale.

Totodată, este o perioadă în care poți avea parte de șanse pentru a-ți pune pe picioare un proiect, iar relațiile cu angajații și asociații devin mai apropiate, însă ai grijă câtă încredere le acorzi. Planurile tale de viitor devin mai optimiste în această perioadă în care Venus se află în mers direct în Capricorn. Nu este deloc exclus ca unii nativi să fie atrași de persoane din anturaj sau cunoscute prin intermediul prietenilor.

Horoscopul zilei de 5 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI