Horoscop zilnic 6 august. Zodia care nu trebuie să dea bani împrumut azi, sub nicio formă

Horoscop zilnic 6 august. Zodia care nu trebuie să dea bani împrumut azi, sub nicio formă
Horoscop zilnic 6 august 2021

Luna tranzitează astăzi zodia Rac, ipostază din care ne încarcă cu mai multă emoție, sensibilitate și empatie. Suntem mai dornici să ne regăsim liniștea interioară și ne dedicăm activităților care țin de casă și familie.

Horoscop zilnic 6 august

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să primești o invitație la un eveniment în familie sau pur și simplu cei dragi să aibă nevoie de tine pentru treburi practice. În acest moment treci printr-o etapă de analiză și meditație cu privire la o situație ce ține de casă sau de relația cu cei dragi, poate chiar ai tendința de a respinge un tipar impus și de a cere niște explicații pentru ceva ce s-a petrecut în trecut.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești mai dornic de comunicare, dar nu neapărat și foarte flexibil la ideile și propunerile altora. Rigiditatea și conservatorismul tău pot să-ți aducă ipostaze mai neplăcute și critici din partea altora. Încearcă să nu iei decizii importante acum, mai ales că este destul de mult haos în jurul tău și nici să te avânți în negocieri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca astăzi să analizezi din mai multe perspective o situație financiară și să nu fii deloc mulțumit de ceea ce descoperi. Oricum, nu lua decizii în legătură cu banii, fie că este vorba de salariu, fie de o plată pe care trebuie să o faci. Te poți simți neapreciat sau folosit sau pur și simplu trebuie să te confrunți cu niște riscuri financiare și asta nu-ți este deloc confortabil. Ferește-te să faci cheltuieli sub impulsul momentului.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin zodia ta și te ajută să te simți mai bine, să te simți în largul tău, însă opoziția cu Pluto poate aduce unele confruntări cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Este probabil ca unele probleme emoționale să fie resimțite mai intens acum, însă poți să și lucrezi cu ele, să le transformi și să te reechilibrezi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca astăzi să aduci la exterior toate trăirile interioare, toate fricile și frustrările acumulate în ultimul timp, și să izbucnești. Zodia ta este foarte solicitată în ultima perioadă și s-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit decât de obicei și să ai nevoie de mai multă odihnă. În plus, ai grijă și la alimentație să fie cât mai sănătoasă și adaptată verii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi te faci mai ușor plăcut de cei din jur, te bucuri de un strop de popularitate și asta pentru că nu vei mai fi la fel de rigid și critic, însă nici nu vei fi prea comunicativ și prea deschis destăinuirilor. Mai degrabă vei prefera să analizezi de la distanță dialogurile altora decât să te implici în ele.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este posibil să fii pus în situații neplăcute la locul de muncă, să fii forțat să iei atitudine, să iei decizii și să-ți exerciți responsabilitățile la un alt nivel. Pe de altă parte, este foarte probabil să apară unele tensiuni interioare de fiecare dată când un superior vine cu o pretenție sau o cerință la tine. Dacă ai funcție, s-ar putea ca și tu să devii mai autoritar cu ceilalți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi ai puțin mai multă grijă la tendința de a-i controla pe cei dragi și de a deveni mai posesiv, chiar și mai autoritar în impunerea punctului de vedere. Nu vei simți să comunici prea mult cu cei din jur și dacă trebuie să iei o decizie te vei gândi mult, vei întoarce contextul pe toate părțile și chiar și așa s-ar putea ca la final să nu poți trage o concluzie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te poți preocupa de unele chestiuni financiare care-ți stau de ceva vreme pe cap, poate să plătești o rată la credit, să faci niște calcule pentru a returna o datorie, să achiți niște facturi restante. Unii nativi pot da bani cu împrumut acum, dar de preferat ar fi să aibă încredere deplină în persoanele respective. Pe de altă parte, azi simți totul mai profund și emoțiile sunt mai intense. Moment bun pentru reconectarea cu partenerul.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna traversează sectorul relațiilor tale și poate induce un sentiment de nesiguranță, incertitudine, în unele cazuri dezinteres sau chiar rigiditate. Din cauza opoziției cu Pluto, emoțiile nativilor sunt intense și pot fi mai geloși, mai posesivi și pot provoca ușor conflicte în cuplu dacă nu și le gestionează responsabil.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ar trebui să ai mai multă grijă la modul în care-ți desfășori sarcinile cotidiene și activitățile la locul de muncă. Nu te suprasolicita și nu sta peste program. Totodată, ai mai multă grijă și la alimentație, evită să consumi alimente care știi că nu-ți fac bine, mai ales alimente nepotrivite cu canicula de afară. Nu este exclus să te simți mai obosit, așa că dormi cât ai nevoie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna traversează sectorul iubirii tale și poți simți o mai mare nevoie de afecțiune, de îmbrățișare și de timp petrecut în compania persoanei iubite, a copiilor sau, cel puțin, timp dedicat relaxării, unor activități distractive și hobby-uri. Empatia este mare astăzi, imaginația și creativitatea pe măsură, însă poți fi și mai vulnerabil emoțional.

Horoscopul zilei de 6 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI