Horoscop zilnic 5 octombrie. Zodia care azi trebuie să tacă din gura pentru a evita orice conflicte

Horoscop zilnic 5 octombrie. Zodia care azi trebuie să tacă din gura pentru a evita orice conflicte
Horoscop zilnic 5 octombrie 2021

Horoscop zilnic 5 octombrie. În cea mai mare parte a zilei, Luna va tranzita zodia Fecioarei, înzestrându-ne cu simț practic și atenție la detalii, iar spre seară se va muta în zodia Balanță, acolo unde mâine va și forma fenomenul de Lună Nouă. Astfel, dacă prima parte a zilei ne captează atenția cu diferite activități și provocări profesionale, ulterior nevoia de reconectare la cei din jur este mare, în special nevoia de a simți că avem pe cineva alături.

Horoscop zilnic 5 octombrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

 

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te preocupi să finalizezi niște sarcini la locul de muncă, mai ales că azi ai mai mult spor ca de obicei și cel mai probabi vei reuși să le duci la bun sfârșit. Seara s-ar putea să ai parte de o discuție importantă, fie cu partenerul de viață, fie cu o persoană cu care desfășori activități de natură profesională, poate un colaborator.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei te simți cuprins de un sentiment de înfăcărare și lucrezi cu spor la un proiect creativ. Ai imaginație și simț artistic și starea afectivă poate contribui la cât de mult suflet pui în ceea ce faci. Poți fi mai entuziasmat sau mai practic, de la caz la caz. Seara îți ocupi timpul cu activități clasice de rutină, dar care vin și cu un grad de nervozitate.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Reușești să finalizezi ceea ce a rămas restant de zilele trecute, fie în casă, fie la muncă și asta îți va aduce un sentiment de împăcare cu tine. Ține cont că starea afectivă poate deveni destul de oscilantă începând din această seară și s-ar putea când să treci de la agonie la extaz, de la ostare de înțelegere la o stare de neîncredere, fiind vorba cu precădere de persoana iubită.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ai de luat decizii importante în prima parte a zilei, asigură-te că ai disecat problema pe toate părțile și nu ai niciun dubiu. Poți pune întrebări, poți încerca să clarifici ceea ce nu înțelegi, să discuți cu persoane cu experiență. Evită tensiunile în familie și nu duce acasă problemele profesionale. Fii mai înțelegător cu cei dragi și ai mai multă răbdare cu ei.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Posibil ca în prima parte a zilei să trebuiască să scoți niște bani din buzunar pentru cheltuieli curente. Către seară s-ar putea să fii mai irascibil, mai nervos și va trebui să depui un real efort în zilele acestea pentru a nu transforma orice dialog într-un conflict. Sunt multe planete în sectorul comunicări tale, motiv pentru care poți fi mult mai sensibil la ceea ce auzi, dar ai și stăpânire de sine și capacitatea de a te retrage din situațiile încordate.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cât Luna va tranzita zodia ta te vei simți motivat să te dedici sarcinilor pe care le ai, cu pragmatism, atenție și răbdare și poți depune un efort mai mare ca de obicei dacă trebuie să rezolvi ceva contracronometru. Ulterior, Luna va trece în sectorul tău financiar și te va stimula să găsești cele mai bune variante pentru a te reechilibra cu banii, uneori făcând chiar și mici compromisuri.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este o zi destul de provocatoare pentru tine, dar nu mai provocatoare ca cea care va urma. Starea de spirit nu este cea mai bună și te poți simți mai agitat, poate chiar mai obosit. Seara, când Luna va intra în zodia ta, vei simți nevoia de calm și echilibru, însă va trebui să lucrezi cu tine pentru a le obține. Orice și oricine te poate enerva și agita și pe bună dreptate să fie așa dat fiind că vei avea nu mai puțin de patru planete care-ți tranzitează zodia, fiecare cu energia ei și vibrația ei.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Prima parte a zilei este favorabilă unor discuții, renegocieri cu asociații și capacitatea de a-ți face planuri de viitor practice și realiste este mare. Ești mai rațional și în relațiile de prietenie și chiar ușor suspicios cu cei din anturaj. Seara încearcă să te odihnești mai mult. Mergi la somn mai devreme, ascultă muzică de relaxare și încearcă să te detașezi de tot ce se petrece în jurul tău.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să fii solicitat de superiori sau de fel și fel de activități profesionale, însă vei avea răbdarea necesară și forța mentală să le faci față. Seara nu ar trebui să eviți un dialog cu un prieten pentru că tăcerea poate fi interpretată greșit. Unii nativi pot fi solicitați de asociți într-un context, discuție, negociere, care nu mai suportă amânare.

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Încearcă să nu iei de bun tot ce auzi astăzi și să despici firul în patru, fie că primești un mesaj de la un prieten, fie că ți se transmite o informație oficială. Este nevoie să fii pragmatic și obiectiv în deciziile pe care le iei. Seara stai tu cu tine și analizează o situație profesională în care te afli căutând avantaje versus dezavantaje. Poate fi momentul să renaști în carieră.

 

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dedică prima parte a zilei pentru a te asigura că ai plătit ratele, facturile, datoriile și pune-ți la punct situația financiară. Poți obține informații despre un credit, poți afla date despre un proces, de la caz la caz. Încheie ziua la un pahar de vorbă cu tine și vezi dacă ai ajuns acolo unde ți-ai dorit, personal sau profesional, și ce trebuie să faci pentru a-ți atinge un ideal.

 

Horoscop zilnic 5 octombrie Horoscop Pești/ Ascendent Pești

O situație în cuplu te poate scoate din zona de confort și va trebui să ai grijă cum administrezi situația. Poartă-te cu mănuși și în relațiile profesionale pentru a nu le strica. Seara te poți reconecta mai bine la partener și la nevoile intime ale cuplului. Ești mai sensibil și mai deschis găsirii unei căi de mijloc. O situație financiară, însă, îți poate aduce insomnii.

 

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilei de 5 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI