Horoscop zilnic 1 octombrie. Zodia care azi nu trebuie să cheltuiască bani, sub nicio formă!

Horoscop zilnic 1 octombrie. Zodia care azi nu trebuie să cheltuiască bani, sub nicio formă!
Mare atentie la aspectul financiar

Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion face astăzi un careu cu Jupiter, planeta beneficiilor, aflat în retrogradare în zodia Vărsător.

Acest context poate scoate la suprafață secrete și situații nedorite în relații și ne îndeamnă să fim mai înțelepți în toate abordările sentimentale. Din punct de vedere financiar trebuie să evităm excesele.

Horoscop zilnic 1 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca relațiile de prietenie să treacă prin momente de criză și să fie nevoie de mai multă înțelepciune în abordarea unui astfel de context. De preferat ar fi să nu iei și să nu dai bani cu împrumut celor din anturaj și să eviți momentan să investești bani în proiectele de grup în care ești implicat. În alte cazuri, tensiunile pot veni ca urmare a unei atracții față de o persoană din anturaj. Se pot da peste cap niște planuri de grup sau poate nu poți participa la anumite evenimente sociale din cauza unor minusuri financiare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să ai parte de niște situații incomode care privesc cariera ta, o colaborare profesională sau imaginea ta și bine ar fi să fii cu toate responsabilitățile la zi. Pe de altă parte, în cuplu ai tendința de a deveni gelos și posesiv și poți încerca să-ți domini partenerul. Excesele de acum pot aduce rupturi, așa că mai bine dă dovadă de înțelepciune în abordările sentimentale.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Venus este planeta care-ți guvernează iubirea și Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, te poți aștepta să fii destul de mult afectat de contextul astrologic al zilei. Lucrurile nu ies cum îți dorești tu și eforturile tale de până acum par să fi fost în van. Starea de nefericire poate fi pregnantă. Pe de altă parte, la locul de muncă pot veni sarcini care să te acapareze și să te obosească peste măsură și ar trebui să încerci să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ai o relație, ai grijă la tendința de a duce lucrurile la extrem. Poți deveni mult prea suspicios, neîncrezător și gelos și poți afecta armonia în cuplu. În plus, ai tendința de a exagera și în atitudinea pe care o ai cu copiii, dacă ești părinte. Un flirt te poate bucura, dar dacă vrei să-l transformi în relație de lungă durată, nu te aștepta ca lucrurie să meargă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi destul de tensionată în familie și poți exagera cu anumite atitudini, manifestări prea autoritare sau exagerate pe care le ai vizavi de cei dragi. Ceva legat de casă nu funcționează, mai ales dacă este vorba de niște acte. Nici relația cu partenerul de viață nu este mai roz. În unele cazuri, tensiunile și neînțelegerile apar din cauza părinților care intervin în viața de cuplu a nativilor.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ar trebui să acorzi mai multă atenție stării de sănătate, să te odihnești mai mult, să nu lași activitățile extra să te suprasolicite. Careul Venus-Jupiter nu te susține în negocieri și ar trebui să eviți tot ce ține de zona de acte, mai ales dacă trebuie să semnezi ceva. Nu lua decizii importante chiar dacă ești forțat și ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mare grijă la cum îți administrezi bugetul pentru că ai tendința de a face niște cheltuieli mult prea mari, chiar extravagante. Azi este de preferat să eviți să ieși la cumpărături. Tendința de a epata și de a-ți demonstra puterea cheltuind bani te poate păgubi în cel mai serios mod. De asemenea, evită cu orice preț speculațiile financaire și jocurile de noroc.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu te simți în apele tale astăzi. Sentimental sau financiar sunt situații incomode prin care trebuie să treci și poți duce totul la extrem foarte ușor. În plus, te poți simți acaparat de situații care se petrec în familie sau care au legătură cu casa. Unii nativi pot fi acaparați de solicitările părinților sau pot fi deranjați de așteptările pe care cei dragi le au de la ei.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Unele secrete pot ieși acum la suprafață și nu este exclus ca tu însuți să fii cel care le spune. Ai grijă să nu te ia gura pe dinainte. Sunt și cazuri când un context te forțează să recunoști ceva ce nu vrei. Mai bine cântărește-ți cuvintele, dar și declarațiile de dragoste și ai grijă dacă umbli cu acte pentru că pot apărea nereguli. Niște negocieri financiare nu se vor îndrepta în direcția dorită de tine.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Și tu ar trebui să ai grijă astăzi la excesele financiare pentru că poți avea tendința de a scoate mai mulți bani din buzunar decât trebuie. Dacă ieși cu prietenii, asta nu înseamnă că trebuie să plătești tu nota, iar dacă te atrage cineva și încerci să impresionezi cu portofelul, s-ar putea să rămâi doar cu banii dați. Grijă să nu pierzi bani online. Nu este o zi bună să dai bani cu împrumut, nici să ceri și nici să-i investești într-un proiect.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Evită să intri în conflicte cu superiorii tocmai astăzi. Este, totuși vineri și ai putea să dai dovadă de mai multă îngăduință și înțelepciune pentru a nu-ți strica începutul de weekend. Și în cuplu pot apărea unele tensiuni și, de asemenea, ar trebui să nu lași lucrurile să degenereze. Nu te impune în fața altora mai mult decât este cazul.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nu ești deloc în apele tale astăzi și nu este exclus să fie vorba de situații legate de starea de sănătate, a ta sau a cuiva drag. Oricum, nu ar strica să te odihnești mai mult. În alte cazuri, poți da curs unei atracții față de o persoană din anturaj, însă vei prefera să ții totul ascuns. Unii prieteni, însă, te pot deconspira.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 1 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!