Horoscop 4 octombrie 2021. Zodia care trebuie să ia o decizie importantă

Horoscop 4 octombrie 2021. Zodia care trebuie să ia o decizie importantă
Horoscop pentru 4 octombrie

Astăzi se formează un trigon între Mercur retrograd din Balanță și Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne poate aduce multe conștientizări și revelații. Poate fi un moment bun pentru a relua o discuție, o negociere, o idee, pentru a ajunge la o concluzie nouă, progresistă și revoluționară. Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru a socializa, pentru a ne întâlni cu prietenii și pentru a ne face planuri de viitor înțelepte.

Horoscop zilnic 4 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

În cuplu poți încerca să reiei o discuție care nu a avut finalitatea dorită sau care a dat naștere unor tensiuni și acum să o abordezi altfel, cu mai multă îngăduință și înțelepciune. Poate reușești să te împaci cu partenerul de viață, dacă au existat tensiuni, și să discutați despre noi planuri de viitor. Profesional, ai susținere să renegociezi termenii și condițiile unui contract.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Pot să apară fel și fel de discuții neplăcute la locul de muncă, de situații încurcate, însă dacă nu te vei agita, vei avea șansa să le dai de cap sub o formă sau alta. S-ar putea să fii nevoit să iei unele decizii rapide. Poți relua unele discuții despre program, sarcini sau poate alegi să mai renunți la unele responsabilități care te acaparează.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi bună pentru a relua discuții cu partenerul de viață, pentru a încerca să ajungi la un numitor comun cu acesta, pentru a spune clar și răspicat ce-ți dorești de la celălalt, pentru a vedea dacă aveți sau nu un viitor împreună. Nu încerca, însă, să-l schimbi sau să-l transformi în ceva ce nu este..

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă vrei să discuți chestiuni mai delicate cu familia, care știi că în trecut au adus tensiuni, astăzi poate fi o zi bună să le abordezi, însă cu calm și diplomație. Poate discuți despre regimul unei locuințe, despre extinderea casei, o mutare într-o casă mai mare, o renovare și ai nevoie de sprijinul celor dragi. În plus, lasă zvonurile și bârfele deoparte și nu-ți amplifica temerile personale din cauza lor. Înceracă să te menții la mijloc într-o confruntare în care ambele tabere trag de tine.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Azi dai dovadă de multă înțelepciune în comunicare și raționamentul tău va fi sclipitor și deloc superficial. Prin urmare, este o zi bună să renegociezi condiții contractuale sau să reiei o discuție cu partenerul de viață care nu s-a finalizat așa cu ți-ai dorit tu. Poți fi mai deschis la compromisuri văzându-l pe celălalt deschis la ele.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

A venit ziua în care să ai curaj să spui că nu mai muncești pe gratis, că nu mai accepți sarcini care nu sunt remunerate corespunzător cu efortul tău. Profită de contextul astrologic al azilei și renegociază-ți salariul, dar și programul de lucru, mai ales dacă din cauza activităților pe care le ai ai stat prea mult peste program în ultimele luni. Vei cheltui cu înțelepciune astăzi și nu vei cumpăra lucruri doar pentru că alții ți le recomandă sau cel puțin nu fără argumente solide.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Configurația astrologică a zilei te susține din foarte multe puncte de vedere. Vei avea mai multă încredere în tine, în raționamentul tău, în capacitatea ta de a lua decizii singur și fără a te baza pe sprijinul altora și, în plus, te poate stimula la discuții despre viitor cu persoana iubită sau cu copiii. Profită să afli ce pasiuni și dorințe au cei mici, dacă ești părinte.

 

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai mai multă grijă la ce gândești astăzi pentru că poți amplifica stările interioare. Fă tot posibilul să ai gânduri pozitive și să te înconjori de oameni optimiști. În plus, ai o intuiție bună care te poate ajuta să iei decizii înțelepte. Tehnicile de meditație te pot ajuta să ai o stare generală mai bună și să te deconectezi de la mediul exterior.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o zi favorabilă pentru nativii care vor să mai învețe ceva, să se înscrie la un curs, la un seminar, mai ales dacă vor să-și dezvolte astfel un proiect. Pe de altă parte, posibil ca o întâlnire cu un prieten pe care nu l-au mai văzut de multă vreme să-i bucure. În cuplu pot să rediscute pe tema unor planuri de viitor care nu sunt foarte clare.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Vrei să câștigi mai mulți bani, dar în același timp vrei să câștigi și mai multă faimă, să te pui și în evidență. Ei bine, poți face asta dacă te vei folosi de talentele și abilitățile tale și le vei expune în fața superiorilor, chiar dacă poate părea, dintr-un anume punct de vedere, că te lauzi. Este o zi bună să renegociezi o poziție, o funcție, niște condiții salariale.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Poți avea niște momente de conștientizare foarte importante astăzi și poți acumula o doză mare de înțelepciune din diferite direcții, fie de la un curs, fie dintr-un documentar, fie ca urmare a unei discuții cu un mentor, cu o persoană cu experiență. Este o zi bună să dai altă formă unor crezuri pe care le ai sau să iei decizia de a învăța ceva ce va ajuta la progresul tău.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Poți profita de contextul astrologic al zilei să iei o decizie importantă, rațională de data aceasta, în ceea ce privește starea ta de sănătate sau, în alte cazuri, legată de niște bunuri materiale. Poți avea intuiție și poți găsi soluții bune să ieși dintr-un impas financiar. Sunt și nativi care pot trăi scuns, departe de ochii lumii, o aventură pasională. În cuplu se pot purta discuții despre bani, partaje, viață intmă.

 

Horoscopul zilei de 4 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI