Horoscop zilnic 1 aprilie. Luna Nouă în Berbec deschide noi uși spre viitor. Ce le rezervă zodiilor

Horoscop zilnic 1 aprilie.  Luna Nouă în Berbec deschide noi uși spre viitor. Ce le rezervă zodiilor
Horoscop zilnic 1 aprilie 2022

Astăzi se formează o Lună Nouă în zodia Berbec, moment care deschide noi uși spre viitor, dat fiind că lunația este guvernată de Marte din Vărsător. Este o zi bună să ne setăm intenții noi, pozitive și să avem încredere în raționamentul nostru, dat fiind că este în conjuncție cu Mercur. Pe de altă parte, Luna Nouă de azi se va forma în conjuncție cu Chiron, un asteroid care scoate la suprafață o serie de vulnerabilități pe care va trebui să le depășim. Este vorba de frica de afirmare și teama de a acționa. Totodată, trebuie să avem grijă la agresivitate și impulsivitate.

Horoscop zilnic 1 aprilie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă se petrece în zodia ta, așa că este momentul să-ți setezi alarma pentru noi începuturi în plan personal și nu numai. Vei da dovadă (sau ar trebui) de curaj și de încredere în tine, așa că axează-te pe tine și nu te teme să iei decizii. Fă o schimbare în viața ta personală, schimbă ritmul și pornește pe un nou drum.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă de astăzi te poate ajuta să te vindeci de trecut întocmai din cauza faptului că îți activează niște amintiri și răni sentimentale. S-ar putea activa și probleme de sănătate mai vechi sau cronice și te poți confrunta cu cele mai mari frici legate de sănătatea ta sau a celor dragi, poate frica de a pierde pe cineva.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă te susține să intri în noi anturaje și organizații, să cunoști oameni noi care să te ajute să te afirmi sau să-ți duci pe culmi înalte niște proiecte personale. Este cel mai bun moment să-ți faci planuri de viitor și să ai toată încrederea în ele, indiferent de ce zic alții. Te bucuri de popularitate și de noi viziuni, dar și de idei îndrăznețe.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul carierei tale și-ți oferă șansa de a te afirma, de a ieși în față i a te face remarcat. Superiorii sunt cu ochii pe tine și vei căpăta vizibilitate, îți vei consolida imaginea sau chiar vei construi una nou, mult mai îndrăzneață. Stabilește-ți obiective înalte și luptă pentru a le atinge.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă de astăzi va aduce revelații care vor da naștere unor noi orizonturi, dar și unor noi principii și noi viziuni. Simți să o iei de la zero, simți să te dedici unor experiențe noi, iar asta poate însemna fie un curs, fie o călătorie. Unii nativi rezolvă niște probleme juridice sau birocratice.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Încearcă să nu-ți asumi riscuri financiare prea mari, iar dacă astăzi faci o negociere sau discuți despre o afacere, ascultă-ți înainte de toate intuiția. S-ar putea ca de frica de a nu pierde să accepți orice sau, din contră, să vrei prea mult. Este un moment bun să-ți conștientizezi fricile și dependențele (emoționale, financiare, intime) și să te debarasezi de ele.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Ai susținere din parteta Lunii Noi în zona de relații. Poți începe o relație sau poți urca o treaptă în actuala poveste. Este momentul să iei decizii în acest sens. Totuși, ține cont că o serie de frici relaționale, poate răni mai vechi se pot activa acum. Nu le lăsa să-ți strice prezentul, ci preocupă-te să le vindeci. Unii nativi pot semna un nou contract acum.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Cu Luna Nouă din Berbec vin și șansele pentru Scorpion să-și schimbe stilul de viață și să aducă îmbunătățiri sănătății sale. Se pot activa probleme ascunse și de preferat ar fi să le tratezi și astfel să vindeci și frica de boală cu care trăiești de ceva vreme. Sunt nativi care își schimbă programul de muncă, dar și nativi care se pot angaja acum în altă parte.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Te bucuri de Luna Nouă în sectorul afectiv și contextul îți poate aduce trăiri sentimentale intense. Poți începe o nouă poveste de iubire, poți afla vestea că vei deveni părinte sau poți discuta despre acest subiect cu partenerul. Ține cont că se pot activa temeri legate de abandon și suferință din dragoste, și ar trebui să nu lași trecutul să-ți amprenteze deciziile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Pentru mulți nativi Luna Nouă poate aduce o mutare, o schimbare de domiciliu și o nouă abordare a relațiilor cu familia. S-ar putea ca răn emoționale mai vechi, poate chiar din copilărie, să devină acum vizibile întocmai pentru a fi vindecate. Unii nativi pot discuta despre moșteniri, bunuri patrimoniale șipot depăna amintiri alături de cei dragi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Luna Nouă de astăzi te stimulează să spui tot ce ai pe suflet și să-ți exprimi sentimentele.Chiar dacă poți fi prea direct, vei simți că te eliberezi. În plus, ai curaj să iei decizii legate de viața ta personală. Unii nativi își vor susține punctul de vedere cu încredere în ei înșiși și vor pune bazele unor negocieri îndrăznețe sau vor da un examen important.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 1 aprilie 2022Te bucuri de Luna Nouă în sectorul financiar și chiar dacă îți activează niște frici legate de bani, de pierderea lor, te stimulează la câștiguri. Poți să ai idei despre cum să-ți crești veniturile și poți primi sprijin de la partenerul de viață sau poate te asociezi cu cineva. Ai grijă, totuși, să nu cheltuiești în contul a ceea ce încă nu ai câștigat.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 1 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!