Horoscop zilnic 31 iulie. Zodiile care au probleme mari cu banii chiar azi

Horoscop zilnic 31 iulie. Zodiile care au probleme mari cu banii chiar azi
Horoscop zilnic 31 iulie. Zodiile care au probleme mari cu banii chiar azi

Luna traversează astăzi zodia Taur și ne insuflă o mare nevoie de stabilitate emoțională și financiară. Este o zi favorabilă organizării și reorganizării finanțelor, calculării bugetului și va trebuie să fim mai atenți la cheltuieli pentru că ne pot scăpa banii printre degete. Atenție la încăpățânare și rigiditate.

Horoscop zilnic 31 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nu-ți place deloc situația conturilor tale și va trebui ca azi să iei un pix și o hârtie și să scrii totul, de la cheltuieli la încasări, pentru că riscul de a ajunge la fundul sacului este mare. Ține cont că Luna Neagră a stat nouă luni în sectorul tău financiar și ți-a oferit o perspectivă eronată asupra veniturilor tale. Ei bine, acum va trebui să te confrunți cu realitatea. Pe de altă parte, sunt nativi nemulțumiți de salariu, de schimbările care se anunță (sau s-au anunțat) la locul de muncă și care au impact asupra veniturilor lor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează zodia ta, însă se află în aspecte destul de tensionate cu restul planetelor și s-ar putea să nu te simți deloc în largul tău, să fii apăsat de probleme personale sau profesionale. Oricum, se întrevede o săptămână destul se agitată pentru tine. Trigonul cu Venus, guvernatoarea ta, îți poate aduce o mai mare nevoie de a te răsfăța și de a te bucura de micile plăceri ale vieții, însă evită să faci cheltuieli prea mari dacă bugetul nu-ți permite.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ești mai neliniștit decât de obicei și o serie de temeri se pot activa acum, dar și gânduri negative și frământări, mai ales pe fondul careului pe care Luna îl face cu Mercur, guvernatorul tău. Ești mai sensibil, atât la propriu, cât și la figurat, te iriți imediat la vorbele altora și nu suporți să ți se atragă atenția, chiar dacă în sinea ta știi că poate ai greșit.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Sunt posibile tensiuni cu prietenii, divergențe care pleacă de la situații care altă dată nu ar fi creat nici pe departe probleme. Ești mai sensibil la critici și reproșuri și mai deloc dispus la compromisuri și la înțelegeri, atitudine pe care o vei manifesta și în zilele viitoare. Tensiunile pot pleca de la bani, mai ales dacă a mijloc este vorba de o datorie pe care o ai de returnat sau de recuperat de la cineva din anturaj.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ești deosebit de stresat astăzi din cauza unui context profesional. Posibil ca nativii care se află în câmpul muncii să resimtă cel mai puternic tensiunile creeate de careul Lunii, din casa lor profesională, cu Mercur, aflat în zodia lor. Superiorii te pot enerva (și acest aspect se întinde pe întreaga săptămână) și nu este exclus să vină cu cerințe în ziua ta liberă. O altă interpretare ar fi că ești forțat să te afirmi, să ieși la scenă deschisă și nu te simți pregătit pentru asta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Nici pentru tine nu este deloc o zi ușoară dat fiind că poți intra în conflicte de opinii cu cei din jur și credințele, principiile tale vor fi puse la îndoială. Oricum, nici tu nu te vei lăsa mai prejos și vei veni cu contraargumente de câte ori va fi nevoie. Problema este că atitudinea aceasta o poți avea și în zilele viitoare. Posibil ca unii nativi să fie forțați să ia o decizie care contravine moralității și convingerilor lor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te preocupi de o situație financiară care vizează banii altora. Posibil să fie vorba de tensiuni pe teme patrimoniale, de discuții în contradictoriu în cuplu pe tema cheltuielilor, însă sunt și cazuri în care nativii abordează tema fidelității și respectului. Posibil ca starea emoțională să fie mai apăsătoare și să ai ieșiri de gelozie și posesivitate, să devii mult prea suspicios, aspect care te poate însoți și în zilele viitoare. Oricum nu este cea mai bună săptămână să rezolvi contexte ce țin de acte și bani.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă va face aspecte tensionate cu restul planetelor, astfel încât nevoia de interacțiune cu ceilalți, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de partenerii de afaceri sau colaboratori, va fi perturbată. S-ar putea să devii deosebit de conflictual și să-ți impui cu vehemență punctul de vedere, fără a accepta și alte opinii. Problema este că nu te confrunți cu o stare tulbure doar astăzi, ci întreaga săptămână, context care poate strica unele legături mai șubrede.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu toate că este weekend, pe tine te pot măcina mai mult decât este cazul niște situații profesionale. Fie au apărut schimbări la locul de muncă, fie ți s-au impus sarcini noi, un nou program, iar tot acest context nu te lasă să te bucuri de ziua liberă și să te relaxezi. Oricum, sunt stări și situații cu care te poți confrunta întreaga săptămână. Starea de sănătate este destul de vulnerabilă și ar trebui să te odihnești corespunzător.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul iubirii tale și, deși ar trebui să te simți mai dornic de afecțiune, iată că aspectele tensionate pe care le face cu restul planetelor vor scoate la suprafață neplăceri, nemulțumiri și viața sentimentală va fi răscolită. Neînțelegerile dintre tine și persoana iubită sau dintre tine și copii, dacă ești părinte, vor fi aproape imposibil de aplanat și repercusiunile se pot întinde pe parcursul întregii săptămâni.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi destul de tensionată pentru viața de familie și indiferent ce ai face și cum ai pune problema, cu siguranță pe cineva vei deranja și vor apărea conflictele. Părinții nu sunt de acord cu planurile tale sau tu nu ești de acord cu mentalitățile lor. În alte situații se dispută o moștenire, un bun patrimonial. În plus, pot apărea fel și fel de neplăceri legate de casă și sarcinile gospodărești.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ești foarte irascibil astăzi și te cerți cu toți cei din jur. Motivele pot fi multe, dar ai grijă să nu te alegi cu reclamații, amenzi sau alte repercusiuni ale vorbelor tale. De evitat deplasările, iar dacă acestea sunt obligatorii, atunci asigură-te că ai toate actele în regulă și că nu te urci obosit la volan. Contextul este valabil întreaga săptămână. Cei care au de dat examene astăzi sau trebuie să învețe vor trebui să depună efort major pentru a se concentra.

Horoscop august 2021. Se anunță bani mulți la orizont pentru aceste zodii!

Horoscopul zilei de 31 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 3100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI