30 iul. 2021 | 19:11

Horoscop august 2021. Se anunță bani mulți la orizont pentru aceste zodii

Horoscop
Horoscop august 2021. Se anunță bani mulți la orizont pentru aceste zodii
Horoscopul lunii august 2021

Luna august vine cu foarte multe vești surprinzătoare pentru cele 12 zodii europene. În timp ce unii nativi suferă din dragoste, alții se vor simți în al nouălea cer alături de persoanele pe care  Se anunță bani mulți la orizont pentru aceste zodii

Horoscopul lunii august 2021

Berbec

Ultima lună de vară nu aduce vești foarte bune pentru Berbeci. Cei care vor să se implice într-o nouă relație ar face bine să se gândească de două ori înainte de a-și deschide sufletul față de o altă persoană.

Berbecii vor suferi din dragoste în luna august 2021, iar cei care sunt deja cuplați vor trece relația printr-un test foarte greu. Pe de altă parte, Berbecii stau foarte bine la capitolul financiar.

Taur

Nativii din zodia Taur se vor bucura de multă iubire în ultima lună a verii, spun cei de la Cancan. Dragostea plutește în aer, iar femeile acestei zodii vor atrage de partea lor pretendenți de toată frumusețea. În ceea ce privește cariera, după 15 august Taurii se vor concentra și pe carieră.

Gemeni

Deși stau bine pe parte financiară, astrele prezic probleme pe plan amoros pentru Gemeni. Ai conflicte numeroase cu partenerul de viață și nu reușești să ajungi la un consens.

Cel mai bine este să comunicați și să găsiți un numitor comun. În caz contrar, relația dintre voi doi nu se va termina cu bine.

Rac

Vești bune pentru Raci. Câțiva nativi ai acestei zodii vor avea parte de o promovare la locul de muncă. Fie că vorbim de o mărire de salariu, un bonus de performanță sau urcarea unei trepte pe scara ierarhică, nativii Rac se vor bucura de succes în carieră în luna august. Pe plan sentimental, aceștia se înțeleg bine cu partenerii lor de viață.

Leu

Unii nativi Leu vor vărsa lacrimi amare în ultima lună a verii. În timp ce unele zodii se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor în cuplu, reprezentanții acestei zodii de foc vor avea parte de anumite probleme pe plan amoros. Multe relații care deja scârțâiau se vor încheia. Astrele spun că este mai bine așa.

Fecioară

Vara asta, nativii din zodia Fecioară au chef de flirt. Cei singuri sunt pregătiți să cucerească persoana aceea pe care au pus ochii de ceva vreme, dar pe care încă nu au avut curajul să o abordeze cum se cuvine.

Pe plan profesional totul merge ca pe roate, doar vorbim de zodia cea mai ambițioasă, perfecționistul horoscopului european.

Balanță

Pentru Balanțe, luna august nu aduce foarte multe vești bune. Cei care sunt deja într-o relație trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru ca partenerul să nu se simtă neglijat. Cei care sunt singuri vor rămâne în continuare singuri, nu se anunță nicio altă iubire în viitorul lor, cel puțin în viitorul apropiat.

Scorpion

Astrele spun că luna august aduce mult noroc pentru nativii din Scorpion. Unii dintre acești reprezentanți ai zodiei de apă vor cunoaște pe cineva special.

Pe plan financiar vor fi tentați să cheltuiască mai mulți bani în această lună.

Săgetător

În luna august este timpul ca nativii Săgetător să își consolideze relațiile și să organizeze activități distractive de care ei și partenerii lor de viață să se distreze împreună.

Mai mult de atât, pentru cei care sunt într-o relație de mulți ani bat clopote de nuntă, iar ultima lună a verii poate fi un prilej perfect pentru o logodnă.

Capricorn

Capricornii vor culege roadele muncii lor în luna august. Sunt extrem de ambițioși și truditori, iar efortul pe care l-au despus în ultimele luni se vede, în sfârșit. Nativii acestei zodii se vor bucura de mulți bani, iar în relația sentimentală totul merge perfect.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor trăi sentimente intense pe plan amoros în luna august. În timp ce unii dintre ei își vor oficia relația cu persoana iubită, alții se depart și se gândesc să se împace cu foștii parteneri. Vor trebui să lupte din greu pentru a le recâștiga încrederea celor pe care i-au pierdut cândva.

Pești

Nativii din zodia Pești au parte de conflicte intense cu partenerii de viață în luna august 2021. Poate ar trebui să o lași mai ușor și să evaluezi relația. Pune totul în balanță și apoi vei ajunge la o concluzie, dacă mai merită sau nu să lupți.

PlaySport
Ireal! Uriașul Gațu a divorțat la 78 de ani și s-a cuplat cu menajera, mai tânără cu 25 de ani: Cum arată femeia care i-a luat mințile campionului mondial
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
A fost lovit o dată în față și a murit. Un bărbat din Ploiești a fost ucis după ce și-a parcat mașina
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
EVZ.ro
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Adevarul
Marele baraj din Valea Jiului, investiția care a ajuns atracție turistică, dar nu va fi terminată niciodată FOTO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
11.000 de soldați români, trimiși la moarte sigură de un general rus: „Nu am crezut că sunteți atât de proști!” Povestea terifiantă a bătăliei de la Oarba de Mureș
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Capital.ro
Aurul negru! Beneficiile pe care le ai dacă găsești rezerve de petrol și gaze, în propria curte. Ce spune legea
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
ANAF va CONTROLA familiile! Pe 15 aprilie încep VERIFICĂRILE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro