Horoscop zilnic 25 iulie. Zodia care are mari probleme în dragoste

Horoscop zilnic 25 iulie. Zodia care are mari probleme în dragoste
Horoscop zilnic 25 iulie. Zodia care are mari probleme în dragoste

Mercur, planeta comunicării, din zodia Rac, formează astăzi o opoziție cu Pluto, planeta transformărilor interioare, aflată în semnul Capricorn, aspect conflictual care poate sta la baza multor tensiuni între noi și ceilalți.

Putem avea tendința de a analiza pe toate părțile o situație, putem deveni mai suspicioși și putem căuta în profunzimea lucrurilor, ceea ce ne poate aduce la suprafață și o serie de secrete.

Totodată, de preferat ar fi să găsim o cale de mijloc între ce gândim noi și ce ne impun ceilalți. Certurile de acum pot aduce rupturi și pot fi definitive, mai ales că puterea cuvintelor este mare și pot deveni distrcutive.

Horoscop zilnic 25 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi destul de tensionată pentru tine și va trebui să ai mare grijă la discuțiile cu familia, în special cu părinții, pentru că de la o mică neînțelegere se poate ajunge la adevărate reproșuri.

Fiecare își apără ideile și părerile și nu va fi deloc ușor să se găsească o cale de mijloc, să se ajungă la un compromis. S-ar putea să ai senzația că nu poți găsi un echilibru între viața personală sau cea profesională.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești predispus la tensiuni cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu copiii, dacă ai. Nu reușești sub nicio formă să accepți ideile altora, îți impui opiniile sau devii agresiv verbal dacă alții și le impun pe ale lor.

Poți face reproșuri și poți acuza persoanele din jurul tău de situații pe care, posibil, chiar tu să le fi creat. Ai nevoie de mai multă indulgență.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca în mintea ta să se accentueze ideea că nu ești apreciat de ceilalți și din cauza credinței tale să dai naștere conflictelor cu cei din jur.

Totodată, s-ar putea să primești vești financiare care să te indispună, să nu-ți convină că trebuie să faci unele cheltuieli sau să te cerți din cauza unei situații ce ține de bani.

De preferat ar fi să nu-ți proiectezi nemulțumirile pe cei din jur și să-ți dai singur valoare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dat fiind că Mercur este în zodia ta, s-ar putea să dai naștere unor conflicte serioase cu cei din jur, să acuzi pe nedrept, să faci reproșuri sau să devii mai suspicios și să răscolești trecutul.

Primul vizat de atitudinea ta este chiar partenerul de viață și ar trebui să nu provoci cu orice preț un scandal și să renunți la atitudinea manipulatoare.

Totodată, s-ar putea să simți că partenerul se impune prea mult și-ți induce idei și atitudini, aspect care, de asemenhea, naște tensiuni.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Sunt posibile tensiuni care pleacă de la bani și cheltuieli. Ai mai multă grijă astăzi la gândurile tale și la stările anxioase care nasc frici.

Nu te lăsa purtat de amintiri, ci încearcă să te odihnești mai mult. Relaxarea mentală, meditația și somnul pot alunga neliniștile și agitația pe care o resimți la nivel interior.

Atenție la secrete care pot ieși la suprafață. Detașarea de trecut te ajută să-ți recâștigi mare parte din starea de bine.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sunt posibile tensiuni cu prietenii, mai ales că astăzi cu greu ajungeți la ceeași viziune de viitor. Fiecare este cu ideile și planurile lui.

Totodată, deși este duminică, te pot presa și enerva unii asociați sau unele proiecte în care ești implicat. Sentimental, nu te lăsa păsăclit de vorbe frumoase și nu te încrede în promisiunile nimănui.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Deși este duminică, s-ar putea să te simți acaparat de niște sarcini profesionale care se cer rezolvate fără întârziere.

Unii nativi sunt stresați ca urmare a unor ședințe, întâlniri pe care le au luni cu superiorii sau în legătură cu niște decizii profesionale ce se er luate.

Pot apărea tensiuni cu familia ca urmare a incapacității de a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi se opt resimți cel mai bine diferențele de opinie care există între tine și ceilalți, ba mai mult, credințele, convingerile tale pot sta la baza unor tensiuni care iau naștere pe nepusă masă.

Sistemul tău de valori poate fi atacat de cei din jur și nu vei tolera asta.

Pe de altă parte, sentimental, dacă ai o relație la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate, conflictele pot escalada și, din nou, viziunile diferite sunt cele care nasc tensiunile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca o situație financiară să-ți strice astăzi toată buna dispoziție. Posibil să ți se ceară să returnezi o datorie sau tu să te stresezi peste măsură pentru a returna o datorie.

Nu este exclus ca stresul să fie mare pentru cei care sunt pe punctul de a pierde o sumă de bani sau stresul să apară ca urmare a unei investiții deloc profitabile

. În cuplu apar certuri din cauza banilor sau a vieții intime, posibil chiar a viciilor. Mare atenție la secrete care ies la suprafață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto se află în zodia ta și, prin opoziția cu Mercur, te poate face foarte impunător, chiar agresiv verbal cu cei care nu-ți împărtășesc punctul de vedere.

Ține cont că autoritatea ta poate strica relații. Nu spune lucruri pe care mai târziu să le regreți și nu te aștepta ca și ceilalți, mai ales partenerul de viață, să gândească la fel ca tine.

Senzația că lucrurile îți scapă de sub control te poate agita și enerva la culme.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cum Mercur îți guvernează sectorul iubirii, s-ar putea ca astăzi să iasă la suprafață un secret sau o problemă sentimentală mai veche să-ți dea din nou târcoale.

Agitația mentală și stresul sunt mari și durerile de cap s-ar putea să nu te ocolească. De preferat ar fi să nu te suprasoliciți în actvități ce țin de mental și să te odihnești mai mult.

Detașează-te de trecut și vei avea o altă perspectivă. Cei care lucrează sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu cu colegii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur se află în sectorul tău afectiv și s-ar putea ca nimic să nu-ți convină în plan sentimental și să intri în fel și fel de polemici cu persoana iubită sau să ai nemulțumiri vizavi de o relație.

De preferat ar fi să nu iei decizii astăzi. Ai grijă, de asemenea, să nu rănești prin cuvinte aruncate la întâmplare. Unii nativi sunt îngrijorați cu privire la copii.

Horoscopul zilei de 25 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2500 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI