Horoscop zilnic 30 septembrie. Zodiile care îi vor răni azi pe cei dragi. Ai grijă ce spui!

Horoscop zilnic 30 septembrie. Zodiile care îi vor răni azi pe cei dragi. Ai grijă ce spui!
Ai putea sa ii ranesti pe cei dragi

Horoscop zilnic 30 septembrie. Luna își încheie astăzi tranzitul prin zodia Rac, iar aspectele pe care le face sunt deosebit de tensionate, prin urmare ne putem aștepta la o stare emoțională apăsătoare. Totodată, ne apropiem de careul lui Mercur retrograd din Balanță cu Pluto retrograd din Capricorn, aspect din nou tensionat care ne poate face să uităm complet de diplomație și să spunem lucruri dure și dureroase celor dragi.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Te poți aștepta ca cei dragi să intervină în viața ta prin fel și fel de tertipluri, prin sfaturi, idei și chiar prin acțiuni concrete, iar tot acest context să te dea peste cap, să-ți strice starea de spirit. În relația de cuplu sau în relațiile profesionale pot apărea conflicte mai greu de echilibrat și poți deveni mai autoritar și mai radical, nefiind deloc deschis compromisului.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Taur/ Ascendent Taur

Azi nu stai la discuții cu cei din jur și nici nu ești deschis propunerilor noi. Spui ce ai de spus, trasezi sarcini și treci mai departe. Nu ești adeptul bârfelor și poveștilor și vei taxa dur pe cei care în loc să muncească pierd vremea cu astfel de atitudini. Conflictele la locul de muncă, îndeosebi cu colegii, pot fi la ordinea zilei.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te poți stresa peste măsură din cauza unei situații financiare. Poți lupta să obții un drept financiar, un comision, să recuperezi o datorie și te vei revolta dacă nu ești remunerat corespunzător cu munca depusă. Evită pe cât posibil speculațiile financiare. În plan sentimental, pot încolți sentimente de neîncredere în persoana iubită sau, dacă ești părinte, poți afla despre o minciună a copiilor.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Rac/ Ascendent Rac

Pot apărea fel și fel de situații stresante în viața personală, posibil chiar legate de familie. În alte cazuri, autoritatea partenerului va fi greu de suportat și îți va induce o stare emoțională apăsătoare. Azi poți vedea foarte clar prăpastia dintre tine și partener și poți fi foarte dur în deciziile pe care le iei vizavi de traiul comun.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Leu/ Ascendent Leu

Starea de sănătate nu este deloc una bună și asta pentru că stresul și oboseala, surmenajul de la locul de muncă îți pot spune cuvântul. În alte cazuri, un aliment poate provoca disconfort nativilor. Nici sectorul comunicării nu se bucură de aspecte mai bune și poți fi dur, ironic și chiar răutăcios cu cei care nu-ți împărtășesc ideile. Atenție la conflictele de la job!

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca un prieten să te deranjeze astăzi cu unele remărci făcute sau să-ți creeze o stare de disconfort din cauza faptului că îți impune anumite atitudini și idei. Pe de altă parte, disconfortul tău poate veni și din cauza faptului că trebuie să scoți o sumă de bani din buzunar. În unele cazuri, niște discuții salariale te scot complet din zona de confort.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Este o zi foarte conflictuală pentru tine, probabil cea mai tensionată din întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur prin zodia ta, așa că ai grijă la dialogurile pe care le porți cu ceilalți, mai ales cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Ești foarte irascibil și critic, deloc deschis compromisului, și de preferat ar fi să nu iei decizii acum.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu ești deloc deschis opiniilor noi, nu vei dori să asculți convingerile altora și nici să iei de bune sfaturile venite de la aceștia, indiferent de experiența lor de viață. Pentru tine, în acest moment, tot ceea ce contează este înțelepciunea personală. Ai grijă că azi și mâine intuiția te poate trăda. S-ar putea ca ceva din trecut sau ceva ascuns să ți se evidențieze acum creându-ți o stare de nemulțumire majoră, de tristețe și regret.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Sunt situații financiare care te stresează și te blochează, mai ales dacă aștepți să primești bani de la alții. Teama de a pierde ceva poate prinde rădăcini adânci în sufletul tău, dar nu acționa în baza acestor frici. Posibile tensiuni în grupul de prieteni. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut și evită să investești în proiecte de grup.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd conflicte în cuplu din cauza rigidității tale, din cauza unei superiorități pe care o afișezi și care va deranja partenerul de viață. Pe de altă parte, tensiunile cu superiorii pot escalada, iar dacă ai de făcut o negociere va fi greu astăzi să ajungi la o cale de mijloc din cauza intoleranței și ostilității pe care le afișezi.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi te poți simți mai obosit ca urmare a sarcinilor acaparante de la locul de muncă cărora li se adaugă și cerințele și rugămințile unor persoane pe care nu le poți refuza. Evită pe cât posibil stresul și suprasolicitarea nervoasă, dar și persoanele care au o atitudine pesimistă și care tind să-ți pună bețe în roate la fiecare pas.

Horoscop zilnic 30 septembrie

Horoscop zilnic 30 septembrie Pești/ Ascendent Pești

Te frământă propriile tale sentimente și starea afectivă poate fi tulburătoare mai ales dacă persoana iubită te acaparează sau ești părinte și ai griji legate de copii. Evită să te lași ademenit de prieteni sau de asociați în jocuri financiare sau investiții riscante.

 

HoroscopulHoroscop zilnic 30 septembrie zilei de 30 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1.900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe