Horoscop chinezesc 31 august – 5 septembrie 2021. Zodia care va suferi chiar vineri

Horoscop chinezesc 31 august – 5 septembrie 2021. Zodia care va suferi chiar vineri
Horoscop chinezesc pentru 31 august - 5 septembrie

Astrologii vin cu noi vești pentru cei 12 nativi ai zodiacului. Care sunt detaliile specialiștilor pentru semne pentru perioada cuprinsă între 31 august – 5 septembrie? Una dintre zodii va avea de suferit foarte mult la finalul săptămânii. Iată diferența dintre prima zi a săptămânii și continuarea ei!

Horoscop chinezesc pentru 31 august – 5 septembrie 2021

Luni – Luni am avut parte de o zi plictisitoare plină de muncă și relații cu avocații. Discuțiile au fost aspre, dar au trecut. A existat o strălucire specială în această zi care i-a făcut pe nativi să se gândească la mai multe activități care să le aerisească mintea. Rezultatul a fost totuși unul bun.

Marți – Porcul completează luna austeră a Maimuței cu o energie aparte, iar ziua aceasta e plină de întâlniri, discuții și călătorii. În prim-plan vine un echilibru care ajută pe toată lumea. Nu este recomandat să planifici activități sportive sau să mergi la astfel de evenimente.

Miercuri – Este o zi favorabilă pentru majoritatea dintre semne. Azi este o zi potrivită pentru programarea întâlnirilor importante, divorțuri, separări și alte relații de încheiat. Azi se pune punct și se ia totul de la capăt. Este o idee bună să planifici începerea unui tratament medical sau să pleci de la serviciul pe care îl ai.

Joi – E o zi norocoasă din punct de vedere al energiilor. Este posibil să termini ceea ce s-a spus miercuri că vei face. Energiile sunt bune pentru multe dintre semne, iar cadourile de împăcare vin în dreptul unora. Persoanele cunoscute într-o zi de lemn vor fi deosebit de norocoase pe partea financiară.

Vineri – Vineri are loc o ciocnire între energiile de zi cu cele ale lunii. Rezultatul este aproape greu de controlat. Cea mai bună decizie este să fii liniștit și să păstrezi totul doar pentru cei apropiați. Nu da vești importante altora pentru că îți vor arunca toată energia lor negativă. Evită sporturile extreme și persoanele care nu-ți plac.

Sâmbătă – Se poate ca această zi să fie plină de emoție și de relaxare. Mulți se simt foarte calmi și își întrerup planurile pentru a se bucura de liniște. E bine ca toți să își dedice clipe pentru sine – plimbări, jocuri în familie, cina cu cei dragi, ieșiri cu partenerul.

Duminică – Cei mai mulți au amânat treburile importante, iar acum trebuie reprogramate. E o zi bună pentru a solicita ajutor dacă ai nevoie. Duminică este o zi extraordinară pentru reconciliere și este posibil ca totul să fie în favoarea împăcărilor. Nu trebuie să uiți să te ierți în primul rând pe tine, ulterior să îți dai seama că niciun om nu este fără greșeală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI