02 iul. 2021 | 17:59

Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Racul are probleme cu banii, iar altă zodie primește o veste importantă

Horoscop
Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Racul are probleme cu banii, iar altă zodie primește o veste importantă
Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Racul are probleme cu banii, din păcate

Horoscop zilnic 3 iulie 2021. Luna își încheie tranzitul prin zodia Berbec și va intra în semnul Taurului, prin urmare, pe cât de activi vom fi în prima parte a zilei, pe atât de leneși vom fi ulterior. Azi, dar și întreg weekend-ul, ar trebui să avem mai multă grijă la cheltuieli pentru că suntem predispuși să aruncăm banii pe distracții și satisfacerea unor plăceri de moment. În plan sentimental, am putea avea senzația că nu suntem apreciați la adevărata valoare sau că nimic din ce face persoana iubită nu ne este pe plac și nu ne satisface nevoile.

Horoscop zilnic 3 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te trezești cu chef de viață, pus pe fapte mari, însă ușor, ușor entuziasmul tău se duce și ajungi în ipostaza de a trebui să finalizezi niște activități care te ostenesc. Dacă faci parte dintr-un cuplu, încearcă să nu ai pretenții prea mari de la partener. Sunt posibile cheltuieli pentru copii sau pentru a cuceri pe cineva sau poate o ieșire cu prietenii te costă mai scump decât ți-ai planificat. Oricum, horoscopul zilei de 3 iulie zice că nu prea ești dispus să cheltui astăzi sau, cel mult, poți avea dare de mână dacă o faci pentru casă și pentru confortul personal.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Chiar dacă nu începi ziua cu o stare prea bună (posibile dureri de cap, oboseală pregnantă și irascibilitate), ulterior te vei simți mult mai în putere și chiar cu chef de a ieși la o plimbare, de a socializa mai mult. Către seară s-ar putea ca nevoile tale personale să nu fie înțelese de cei dragi și să ai parte de tensiuni cu familia, fie cu părinții, fie cu persoane care reprezintă o autoritate în viața ta. Te deranjează să ți se impună ceva sau să-ți fie invadată intimitatea și vei riposta imediat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nu-ți face prea multe planuri pentru astăzi pentru că s-ar putea ca până seara să le anulezi pe toate. În prima parte a zilei ești mai sociabil, dar și mai cheltuitor, iar ulterior începi să ai mustrări de conștiință și să intri în contradicții cu toți cei din jur. Ai grijă că tot ceea ce reprimi și nu spui îți poate crea o stare de agitație interioară. Posibil să te izbești de opinii diferite ale celorlalți și să le analizezi părerile pe toate părțile… până la insomnie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Prima parte a zilei te poate solicita destul de mult dacă trebuie să iei poziție vizavi de o situație ce are legătură cu imaginea ta, cu viața publică sau personală. Ar trebui să eviți tensiunile cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta pentru că nu le vei accepta controlul. Ulterior, deși lucrurile se mai detensionează și-ți canalizezi atenția către viața socială, tot nu este exclus să resimți o limitare financiară care te împiedică să răspunzi afirmativ unei ieșiri în oraș sau să duci la bun sfârșit un plan făcut cu prietenii. Oricum, planurile prea costisitoare ar trebui evitate.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te pot nemulțumi niște informații primite sau vești legate de o călătorie, poate de un program de studiu la care voiai să participi. Capacitatea de concentrare a zodiei Leu este scăzută și totul în jurul tău te poate enerva mai ușor. În plus, tensiunile cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta sunt la ordinea zilei. Sunt Lei care sunt frământați peste puterile lor de o situație profesională și nu reușesc să-i găsească rezolvare. Probabil, dacă acest context nu se petrecea în weekend, mulți ar fi ales să renunțe la o funcție, la o responsabilitate sau chiar la locul de muncă în sine.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Nevoia de a te detașa de o problemă mai veche, posibil chiar sentimentală sau financiară, este mare și asta te împinge să analizezi pe toate părțile un astfel de context. Totodată, vrei să-ți lărgești orizonturile, vrei să-ți rescrii niște perspective de viitor, însă ești nesigur pe tine și pe cei din jur. Profită că este weekend și odihnește-te corespunzător. Dacă nu te simți sigur pentru a pleca într-o călătorie, ascultă-ți intuiția și nu o face.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua poate începe cu discuții tensionate în cuplu sau nervi provocați de o persoană care încearcă să-ți impună o activitate sau o stare de spirit. Dacă vei aborda teme financiare sau legate de intimitate, ziua s-ar putea să fie compromisă. Nativii care sunt la începutul unei povești de dragoste pot trece prin fel și fel de teste, prin situații care probează fidelitatea, respectul, încrederea și pot ieși la iveală adevăratele interese ale celorlalți. Cei singuri pot fi atrași de o aventură romantică, dar ascunsă, tabu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se anunță o zi destul de tensionată în relațiile cu ceilalți, iar aspectul poate persista întreg weekendul. Dincolo de faptul că în prima parte a zilei ești mai agitat și mai irascibil, partenerul de cuplu sau orice altă persoană cu care interacționezi astăzi poate veni cu pretenții prea mari care să te deranjeze. Nu te vei lăsa condiționat de nimeni și nimic, însă ai grijă la modul în care-ți impui autoritatea pentru a face dintr-un foc de paie un adevărat incendiu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te trezești cu gânduri care nu-ți dau pace legate de viața ta amoroasă, de evoluția unei povești de iubire și nu este exclus să pui la îndoială sentimentele cuiva. Ține cont că neîmplinirile și lipsa bucuriei îți pot aduce o stare posomorâtă pe care să o resimți nu doar azi, ci și mâine. Luna trece prin sectorul sănătății tale, iar acesta este și un sector al muncii, ar trebui să te odihnești mai mult și să lași deoparte sarcinile și activitățile solicitante. Dacă deja te confrunți cu o afecțiune, aceasta s-ar putea agrava dacă nu ești responsabil.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua începe cu activități casnice sau legate de membrii familiei. Poate faci curățenie sau poate-ți vizitezi părinții. Ulterior, atenția ta se va canaliza pe zona afectivă și vei avea parte de fel și fel de trăiri contradictorii. S-ar putea să pui la îndoială sentimentele cuiva, să nu-ți traduci corect propriile nevoi și dorințe și să ai senzația că celălalt te ignoră. Înainte de a te simți neapreciat, poate ar trebui să mai lucrezi la stima de sine și la încrederea în propria ta persoană.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Discuțiile pe care le porți astăzi nu vor avea rezultatul așteptat. Totodată, sunt posibile tensiuni și cu familia și șansele să ajungi la o cale de mijloc sunt minime. Oricât ți-ai dori să impui noi reguli, noi sarcini membrilor familiei, aceștia se vor răzvrăti. Evită încăpățânarea! Totuși, dacă te vei dedica curățeniei sau reamenajării spațiului personal vei observa că starea ta se îmbunătățește.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

În prima parte a zilei te poți preocupa mai mult de o situație financiară. Asigură-te că ești la zi cu plățile utilităților și prioritizează-ți cheltuielile în funcție de nevoi. Ulterior, când Luna se mută în sectorul comunicării tale, poți fi mai tăcut decât de obicei sau poți avea rețineri în a spune lucrurilor pe nume, în a purta un dialog cu cineva. Sunt nativi care se frământă din cauza unor probleme legate de muncă sau de sănătate și caută soluții.

Horoscopul zilei de 3 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
EVZ.ro
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
Capital.ro
Motive pentru care laptopul funcționează lent. Pași esențiali pentru a-i îmbunătăți viteza de operare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro