Venus în Leu până pe 21 iulie 2021. Ce probleme va avea fiecare zodie din horoscop

Venus în Leu până pe 21 iulie 2021. Ce probleme va avea fiecare zodie din horoscop
Venus in Leu pana pe 21 iulie 2021

Luna iulie aduce câteva probleme de natură amoroasă pentru câteva dintre zodii. Nu toți au norocul Capricornilor de a avea un partener de viață care-i iubește necondiționat. Balanțele sunt în prag de despărțire, iar Berbecii sunt mult prea orgolioși pentru  Ce probleme va avea fiecare zodie din horoscop

Venus în Leu până pe 21 iulie 2021

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt foarte orgolioși și aroganți atunci când vine vorba despre relațiile lor amoroase. Îți place să fii adorat de către partenerul tău de viață și să fii pus pe un piedestal. Ești foarte rece la prima vedere, pentru că ai mai fost rănit în trecut și ți-ai ridicat scuturi în jurul inimii. Cu toate acestea, va apărea cineva în viața ta atunci când te vei aștepta cel mai puțin.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea anumite conflicte cu partenerul lor de viață. Ai multe lucruri să-i reproșezi, pentru că lucrurile nu au stat foarte bine între voi în ultimul timp. Astrele te sfătuiesc să ai încredere în iubitul/a și să vorbiți despre lucrurile care te deranjează la el/a.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni nu stau foarte bine la capitolul dragoste. Cu toate astea, astrele observă că ești un bun mediator când vine vorba despre problemele prietenilor sau a oamenilor tăi dragi. Mereu încerci să fii un bun diplomat și să atenuezi toate conflictele din grupul tău.

Rac

Nativul din zodia Rac o duce foarte bine pe plan sentimental. Relația cu partenerul de viață evoluează și merge din ce în ce mai bine. Astrele spun că vei trece la următorul nivel în acest an, te paște o logodnă sau căsătorie.

Leu

Nativul din zodia Leu știe cum să cucerească domnițele din jurul său. Acum ai ocazia, spun astrele, de a-ți face curaj și a-ți mărturisi sentimentele față de persoana pe care ai tot evitat-o în ultimele săptămâni.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară va fi provocat să-și mărturisească sentimentele, în mod public, lucru care nu-i stă în caracter. Rece, diplomat și rațional, tu nu ești o personană romantică, dar influența planetei Venus asupra ta în această perioadă își spune cuvântul.

Balanță

Probleme, certuri și scandal pentru nativul Balanță. Nativii acestei zodii care sunt implicați într-0 relație riscă să rămână singuri. Ai o perioadă agitată la locul de muncă, iar perfecționismul te împiedică să fii blând cu persoana iubită. Mulți dintre voi vă veți despărți.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion e pus pe fapte mari la serviciu. Astrele te susțin să îți iei inima în dinți și să ceri o mărire de salariu, deoarece ai muncit foarte mult pentru ea. Luptă pentru ceea ce ți se cuvine.

Săgetător

Pentru Săgetători, viața amoroasă este pe planul doi. Ești foarte preocupat de viitorul tău și îi ceri ajutorul unui prieten pentru a investi într-o afacere care promite să fie extrem de bănoasă. La bani ai avut mereu noroc, așa că aceasta nu va fi o excepție.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn are nevoie de un timp de relaxare ca să-și adune gândurile. Treci prin momente dificile și nu vrei să vorbești cu prea mulți oameni. Norocul tău este că partenerul de viață te iubește și este alături de tine mereu.

Vărsător

Vărsătorul se concentrează pe partenerul de viață în această perioadă și e decis să facă tot posibilul pentru ca relația de cuplu să funcționeze. Ai fost abătut în ultima perioadă, iar acest lucru nu dă semne bune.

Pești

Dragostea apare în calea nativului din zodia Pești atunci când nu se așteaptă. Există o persoană specială care te-a cucerit, dar care pare inaccesibilă. Cu toate astea, nu trebuie să te lași descurajat. Încearcă să o cucerești, poate vei avea noroc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI