Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Zodia care face mulți bani, are o zi excelentă

Horoscop zilnic 1 iulie 2021. Zodia care face mulți bani, are o zi excelentă
Horoscop 1 iulie 2021. Zodia care face multi bani, are o zi excelenta

Luna iulie debutează cu o opoziție între Marte, planeta acțiunii, aflată în zodia Leu, și Saturn, Marele Profesor al astrologiei, aflat în retrogradare în zodia Vărsător. Acest context astrologic poate fi resimțit destul de puternic, atât la nivel individual, cât și la nivel social. Acțiunile noastre au parte de limitări, vrem să ne afirmăm într-o anume direcție și ne izbim de obstacolele impuse de alții, în unele cazuri, chiar de societate.

Totodată, putem intra în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră și putem acumula multă energie interioară pe care, dacă nu o manifestăm, o putem transforma în frustrare și agitație. Orgoliul și acțiunile născute din mândrie pot fi taxate acum, de aceea este important să fim responsabili, răbdători și să dăm dovadă de maturitate și înțelepciune.

Horoscop zilnic 1 iulie 2021

Acest context astrologic poate fi resimțit destul de puternic, atât la nivel individual, cât și la nivel social. Acțiunile noastre au parte de limitări, vrem să ne afirmăm într-o anume direcție și ne izbim de obstacolele impuse de alții, în unele cazuri, chiar de societate.

Totodată, putem intra în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră și putem acumula multă energie interioară pe care, dacă nu o manifestăm, o putem transforma în frustrare și agitație. Orgoliul și acțiunile născute din mândrie pot fi taxate acum, de aceea este important să fim responsabili, răbdători și să dăm dovadă de maturitate și înțelepciune.

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este chiar guvernatorul tău, iar opoziția de astăzi îți poate înfrâna multe din planurile făcute. Te miști mai greu, acțiunile tale se ciocnesc de fel și fel de limitări, însă nu te înfuria, ci ia lucrurile așa cum vin, adică pas cu pas. Răbdarea nu este o caracteristică a ta, tocmai de aceea s-ar putea să te enervezi destul de ușor. Cheful de distracție este mare, dar nu depăși limitele și acționează responsabil. În plan intim, sentimental și financiar lucrurile stagnează și sunt posibile tensiuni cu partenerul de viață.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea ca astăzi să nu-ți fie deloc ușor să găsești echilibrul între viața personală și cea profesională și din acest motiv să acumulezi multă furie interioară. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, opoziția de astăzi poate aduce tensiuni în relațiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie superiori, fie părinți, fie reprezentanți ai unor instituții ale statului. Poți avea senzația că nu ești lăsat să faci lucrurile așa cum îți dorești și de preferat ar fi să nu te răzvrătești.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Evită să crezi că deții adevărul absolut și evită să-ți dai cu părearea în chestiuni care nu te privesc în mod direct sau în contexte în care nu ești suficient informat. Poți intra în conflicte dacă încerci să-ți impui punctul de vedere și de preferat ar fi să-i asculți și pe ceilalți, chiar dacă nu vei fi de acord cu convingerile și opiniile lor. Poate ar trebui să-ți înfrânezi mintea agitată și să analizezi și din alt unghi viziunea celorlalți. Oare ce-i determină pe ei să gândească astfel? Totodată, astăzi nu te grăbi să iei decizii și nici nu te avânta în negocieri! De asemenea, mai multă grijă la deplasări. Dacă ceva s-a amânat, este spre bine tău!

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Opoziția Marte-Saturn de astăzi te va impacta în sectorul financiar. S-ar putea să te simți limitat din acest punct de vedere, să ai parte de unele blocaje și întârzieri în primirea unor sume de bani, să simți că ai cheltuit prea mult, mai ales pentru alții sau din cauza lor. Cel mai bine ar fi să nu dai vina pe nimeni pentru cheltuielile tale și să te folosești de acest context astrologic pentru a te responsabiliza pe viitor. Cum Marte îți guvernează sectorul iubirii și Saturn sectorul relațiilor, s-ar putea să te simți neapreciat de partener, neiubit, iar dacă ești singur, să fie mai dificil să legi o nouă poveste acum.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Războinicul Marte se află în zodia ta și este în opoziție cu Saturn retrograd din zodia parteneră, din Vărsător. Ei bine, acest context astrologic nu este deloc favorabil pentru relațiile tale pentru că va fi aproape imposibi să găsești o cale de mijloc între ceea ce-ți dorești tu și ceea ce-ți impun ceilalți. Te poți simți limitat, blocat în acțiuni, poți avea senzația că nu ești lăsat să te afirmi, iar dacă vei activa orgoliul tău nativi, lucrurile pot să degenereze și mai mult. Orice problemă în cuplu sau în zona relațiilor profesionale o poți exagera și te poate face foarte irascibil și chiar agresiv. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare deocamdată.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă ai ignorat o problemă de sănătate sau ai tratat-o superficial, astăzi s-ar putea să te confrunți cu ea și să fii nevoit să te responsabilizezi. Nu vei avea încotro, așa că nu te agita, nu te îngândura mai mult decât este cazul pentru că ai putere psihică să-i faci față, iar Saturn îți transmite că o vei rezolva dacă ai răbdare și perseverență. Pe de altă parte, tot Saturn retrograd îți cere să vii cu schimbări în rutina zilnică și să-ți reorganizezi programul de muncă și sarcinile astfel încât să ai mai mult timp pentru relaxare și odihnă. Și nativii care au afecțiuni cronice sunt astăși mai dispuși confruntării cu acestea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca unii prieteni să te dezamăgească, să-ți promită ceva și să nu se țină de cuvânt sau să anuleze niște planuri făcute împreună. Pe de altă parte, poți resimți fel și fel de neplăceri, limitări care vin din zona asociaților, a celor cu care ești implicat într-un proiect de grup. Tu vrei să faci, ceilalți mai puțin. Cum Marte este și guvernatorul vieții de cuplu, iar Saturn se află în sectorul iubirii, pot apărea neînțelegeri, blocaje cu partenerul și ar trebui să dai dovadă de mai multă maturitate și înțelepciune în abordarea problemelor sentimentale. Dacă te simți nefericit, nu da vina pe alții!

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar opoziția cu Saturn pe care o face din sectorul carierei tale denotă o serie de tensiuni profesionale și conflicte care pot lua naștere cu superiorii. Nu vei suporta să ți se impună nimic, mai ales limite. Senzația că nu ești lăsat să te afirmi, că nu ți se recunosc meritele poate fi factor declanșator al unor astfel de certuri. Canalizează-ți mai mult atenția asupra familiei și locuinței și vezi ce trebuie să rezolvi în această direcție. Și aici este nevoie de mai multă responsabilitate pentru a nu te ciocni de reproșurile celor dragi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ți-ai făcut planuri de vacanță, opoziția lui Saturn la Marte, aflat în sectorul călătoriilor, s-ar putea să aducă unele obstacole, întârzieri și amânări. Nativii care chiar astăzi pleacă într-o călătorie, trebuie să se asigure că este totul în regulă, de la acte, la oferta cumpărată. Tot ce ține de deplasări trebuie să fie făcut sub semnul prudenței. Pe de altă parte, evită conflictele ideologice, discuțiile pe teme legate de principii și nu-ți impune punctul de vedere. Cu cât vorbești mai puțin astăzi și ești mai responsabil în dialog, cu atât vei avea mai mult de câștigat.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Opoziția Marte-Saturn retrograd va impacta axa ta financiară și s-ar putea să vină cu unele limitări, blocaje legate de venituri. Posibil să întâmpini neplăceri și la simpla plată a unor facturi, însă nu te grăbi spre un credit sau împrumut și reevaluează-ți cheltuielile, dar și modul în care-ți câștigi banii. Cum Saturn este chiar guvernatorul tău, ține cont că ai nevoie de mai multă odihnă pentru că-ți poți pierde prea ușor resursele energetice astăzi din cauza agitației interioare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn retrograd din zodia ta face o opoziție cu Marte din sectorul relațiilor. Ei bine, acest context astrologic poate aduce multă tensiune între tine și ceilalți, fiind vizată atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale, cu colaboratorii sau partenerii de afaceri. Azi evită pe cât posibil conflictele, mai ales că ai tendința de a fi prea direct și a spune lucrurilor pe nume fără să te gândești la consecințe. Caută să găsești un echilibru între tine și ceilalți, chiar să-ți pui frâne atunci când ești provocat, și lucrurile vor merge bine.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Marte în casa muncii, evită pe cât posibil să intri în conflicte cu colegii și nu te aștepta să primești din partea acestora ceea ce tu oferi. Responsabilizează-te mai mult vizavi de programul de lucru și de modul în care-ți desfășori sarcinile. Prea multă muncă te va obosi, iar Saturn retrograd din casa sănătății îți poate limita multe din activități, tocmai cu acest scop. Ai nevoie de odihnă și relaxare. Posibile accidentări la locul de muncă, deci prudență în acțiunile întreprinse.

Horoscopul zilei de 1 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului. Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI