02 ian. 2022 | 16:07

Horoscop zilnic 3 ianuarie. Zodiile care vor avea un început de săptămână infernal

Horoscop
Horoscop zilnic 3 ianuarie. Zodiile care vor avea un început de săptămână infernal
Horoscop zilnic 3 ianuarie 2022

După Luna Nouă de ieri, care ne va influența cel puțin două săptămâni de acum înainte, iată că astăzi Luna formează două conjuncții importante. Prima este cu Venus retrogradă și a doua cu Pluto. Acest context astrologic ne îndeamnă suplimentar să facem reevaluări și schimbări relaționale și financiare, dar și profesionale.

Horoscop zilnic 3 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă să ai mai multă grijă la expunerile publice și fii atent să nu-ți strici imaginea din cauza unor animozități pe care le poți avea cu superiorii. Devine foarte vizibil tot ceea ce faci, de aceea fii pe cât se poate de corect și moral. În plus, ai grijă la tendința de a deveni autoritar în fața celorlalți. Posibile tensiuni și în relația cu partenerul de viață pe care le poți evita dând dovadă de diplomație.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi s-ar putea să ai tendința de a-ți impune punctul de vedere și opiniile în fața tuturor. Poți deveni mai conflictual dacă ceilalți nu sunt de acord cu tine. În plus, ai o tendință de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai negativistă, ceea ce nu te ajută deloc. Dacă pleci într-o călătorie, verifică-ți actele de două ori, să te asiguri că totul este în regulă.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic de astăzi nu face altceva decât să accentueze unele disfuncționalități existente deja în cuplu. Cei care au probleme financiare sau legate de fidelitate și încredere pot intra în conflicte cu partenerul. De asemenea, grijă mare la accentuarea unor vicii, dependențe și obiceiuri financiare păguboase.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă zilele acestea te-ai chinuit din răsputeri să ascunzi anumite situații, poate pentru a nu-ți strica sărbătorile, astăzi s-ar putea să le spui verde-n față. Posibil să iasă la suprafață dedesubturi relaționale, situații care mocneau de ceva vreme sau pur și simplu să ai parte de certuri mai acide cu partenerul.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă mergi la muncă astăzi, ai grijă la acuzele și reproșurile colegilor. Nu le lăsa să-ți strice starea de spirit. Totodată, s-ar putea ca sarcinile pe care le ai de rezolvat astăzi să ți se pară mai obositoare ca de obicei, însă le vei face față. Vei găsi resursele necesare să-ți duci la bun sfârșit tot ceea ce-ți pui în plan, însă nu uita să te și odihnești corespunzător cu efortul depus.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

În plan afectiv, s-ar putea să fie mai multă agitație astăzi. Fie copiii au cerințe prea mari, fie tu le ceri lucruri cu care aceștia nu sunt de acord și pe care le resimt ca impuneri. Și relația cu persoana iubită poate fi mai agitată, mai ales dacă fiecare vrea să-și petreacă timpul în alt mod. Dedică-te mai mult unor activități care-ți fac plăcere, unor hobby-uri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca această configurație astrologică a zilei să-ți aducă unele certuri în familie. Dacă până acum ai evitat să deschizi anumite subiecte și ai preferat să ascunzi totul sub preș, acum poți spune ce te apasă. Poate fi vorba și de viziuni diferite, de mentalități diferite de ale tale, pe care cei dragi le au și care dau naștere tensiunilor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi s-ar putea să ai tendința de a te impune mult prea mult în fața celor cu care porți dialoguri. Ești mai agitat și poți spune lucruri acide, usturătoare. Și tu, la rândul tău, poți afla anumite informații care să te pună pe gânduri sau să te facă să te răzgândești în anumite privințe. Oricum, ar fi de preferat să nu iei astăzi decizii importante.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Fă niște calcule și vezi cum stai cu situația financiară înainte de a face alte cheltuieli și investiții. Nu este chiar cea mai bună zi să scoți bani din buzunar. Mai degrabă ar fi recomandat să te asiguri că ești la zi cu plățile utilităților. Dacă ai cheltuit prea mult în ultima perioadă, astăzi poți resimți nemulțumirile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin zodia ta și încă resimți efectele Lunii Noi, deci ar trebui să te preocupi în primul rând de tine. Vezi ce-ți lipsește din viață, ce vrei să schimbi la tine, ce-ți dorești cu adevărat să devii. În continuare îți poți seta noi obiective, dar cel mai important ar fi să te iubești mai mult și să-ți recâștigi stima de sine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Trecutul nu-ți dă pace nici astăzi, mai ales că și Mercur a intrat în zodia ta și te îndeamnă la analiză și autoanaliză. S-ar putea să te gândești mai mult decât este cazul la persoane care deja nu mai fac parte din viața ta. Pe de altă parte, te poți lăsa frământat de gânduri, de secrete și amintirile pot fi copleșitoare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca, pe fondul unor evenimente recente petrecute în anturaj, să resimți o oarecare neîncredere în prieteni sau, în alte cazuri, în cei cu care ești asociat. Nu te grăbi să tragi concluzii, ci reformulează-ți niște planuri și reorganizează-ți proiectele în care ești implicat sau în care intenționeazi să te implici.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro