20 sept. 2021 | 20:19

Horoscop zilnic 21 septembrie. Luna Plină din Pești încheie relațiile toxice. Ce trebuie să facă fiecare zodie în parte

Horoscop
Horoscop zilnic 21 septembrie. Luna Plină din Pești încheie relațiile toxice. Ce trebuie să facă fiecare zodie în parte
Luna Plină din Pești încheie relațiile toxice

Horoscop zilnic 21 septembrie. Astăzi se formează Lună Plină în zodia Pești, un eveniment astrologic care ne va influența pe toți, dar în special pe cei născuți în a doua parte a semnelor mutabile, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală. Impactul va fi resimțit mai puternic în următoarele două săptămâni, însă se va întinde pe jumătate de an de acum înainte.

Luna Plină din Pești încheie relațiile toxice

Luna Plină este momentul culegii roadelor, dar și momentul încheierii unor capitole importante din viața noastră, în special fiind vorba de capitole deschise în urmă cu jumătate de an. Această lunație, prin aspectele pe care le face pe cer cu restul planetelor, va pune punct unor relații karmice și toxice în urma unor dezamăgiri majore. Acum se pot afla secrete, se pot deconspira jocuri de culise, pot ieși la suprafață trădări și putem avea revelația că nu merită să ne oferim nimănui iubirea necondiționat.

Ce trebuie să facă fiecare zodie în parte

Pe de altă parte, dincolo de confuziile pe care le poate aduce această Lună Plină din Pești, vă sfătuiesc să fiți mai atenți la visele pe care le aveți acum pentru că pot veni cu mesaje importante de la Univers. Putem profita de această lunație pentru a ne detașa de tot ce este nociv în viața noastră, inclusiv de frici, obiceiuri greșite, victimizări și putem vindeca o problemă de sănătate. Rugăciunea, meditația și practicile spirituale ne vor ajuta să depășim cu bine momentul.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Pentru tine, această Lună Plină din Pești este deosebit de importantă pentru că încheie un ciclu, dat fiind că se petrece în ultimul sector din astrograma ta solară. Profită și eliberează-te de tot ce este nociv în viața ta, fie că este vorba de o relație de cuplu, fie că este vorba de o colaborare profesională, de un obicei care-ți face rău sau de un program de muncă mult prea încărcat. O problemă de sănătate are mari șanse să fie depistată la timp și vindecată. Poți afla secrete, poți fi deziluzionat, dar vei avea puterea să depășești ceea ce te dărâmă acum, mai ales că va urma o Lună Nouă în zodia ta care-ți va aduce ocazia să deschizi un nou capitol în viața ta și în relațiile tale.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Taur/ Ascendent Taur

Vei vedea adevărata față a oamenilor din jurul tău și asta te poate ajuta să faci curățenie în anturaj. O relație de prietenie se poate încheia în cazul în care persoana respectivă a abuzat de bunătatea și afecțiunea oferită de tine. Pe de altă parte, Luna Plină din Pești te susține să culegi roadele unui proiect profesional și te ajută să vezi cu ce mergi mai departe, cu ce umpli desaga pentru a-ți atinge planurile de viitor. S-ar putea să renunți la unele proiecte în favoarea altora.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu toate că s-ar putea să treci și prin stări de confuzie în legătură cu aspecte ce țin de cariera ta, Luna Plină din Pești îți va aduce ocazia să culegi niște roade profesionale frumoase. Pozitiv, lunația poate aduce o funcție nouă, un nou statut, poate aduce noi oportunități de afirmare. Însă, pe cealaltă parte, poate aduce niște conștientizări importante legate de statutul social (în cazul femeilor) sau poate scoate la lumină persoanele din viața ta cu intenții mai puțin serioase, poate aduce amăgiri profesionale majore.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină din Pești vine la pachet cu conștientizări importante, cu o schimbare de perspectivă. Poți culege roadele unor proiecte, poți obține o diplomă, poți vedea traseul de urmat pentru atingerea unor idealuri, personale sau profesionale. Cum Luna te guvernează, poți avea revelații acum, poți să te îndrepți către spiritualitate, să explorezi noi domenii, să scapi de frici nefondate și îți poți asculta intuiția cu încredere. Poți întâlni persoane care să-ți devină ghizi spirituali.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Leu/ Ascendent Leu

Odată cu Luna Plină din Pești poți încheia o situație financiară, un angajament financiar sau poți culege roadele unei investiții. Însă, cei mai mulți nativi pot încheia o relație toxică, poate o relație intimă disfuncțională, pot descoperi infidelități și secrete, dar pot descoperi și cine sunt dușmanii lor ascunși. Este o perioadă bună să scapi de atașamente greșite, să realizezi unde te autosabotezi și din ce motive pierzi resurse, fie de energie, fie financiare, fie emoționale.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Pești te vizează direct, dat fiind că Luna este în opoziție cu Soarele din zodia ta. Este o perioadă care, deși poate aduce confuzii relaționale, poate aduce deziluzii și dezamăgiri, te poate ajuta să pui punct definitiv unei relații toxice, poate chiar de natură karmică. Ai grijă la relațiile profesionale pentru că este posibil ca cineva să încerce să-ți înșele încrederea. Totuși, pozitiv, această lunație poate aduce un nou contract, de căsătorie sau profesional, sau poți culege roadele unei colaborări.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Ar trebui să profiți de această Lună Plină din Pești pentru a-ți schimba stilul de viață, pentru a aduce modificări programului de lucru, modului în care-ți desfășori sarcinile și astfel să reușești să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Posibil să culegi roade profesionale, de exemplu să renunți la un loc de muncă toxic pentru unul mai bun, dar ai grijă ca totul să nu fie doar o iluzie.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Un proiect creativ poate da roade la această Lună Plină din Pești, iar pentru alți nativi poate fi vorba de bucuria pe care o au datorită reușitei copiilor. Totuși, se petrece și într-un sector afectiv și poate aduce multă confuzie sentimentală, de aceea unii Scorpioni pot încheia o poveste de dragoste aflată la început, fiind dezamăgiți de partener, în timp ce alți Scorpioni pot fi atrași de o nouă persoană, însă mare grijă la atracâțiile apărute în perioada aceasta, pentru că pot fi înșelătoare.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină din Pești poate pune punct unei situații emoționale bulversante, cu alte cuvinte poate încheia un capitol legat de familie, de o relație de familie, de o situație ce vizează bunurile patrimoniale. Pe de altă parte, poate încheia o relație intimă toxică, o aventură, poate scoate la suprafață secrete și infidelități, dar și probleme financiare, însă nu cauzate de salarizare, ci de investiții, afaceri personale. Este o eprioadă care accentuează sentimentele de confuzie și nesiguranță.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Poți culege roadele unei negocieri astăzi, poți purta discuții care să atragă beneficii în viața ta, însă ai grijă la confuzii și la cei cu care te afli în dialog pentru că pot încerca să te păcălească. Folosește-ți puterea de convingere și nu te lăsa amăgit de vorbele altora. Este o perioadă în care roadele învățării pot fi culese. Atenție mai multă la deplasări și la actele semnate! Ține cont că mesajele, informațiile care sosesc acum la tine sunt revelatorii și pot reprezenta vocea Universului. Ascultă-le pentru că pot deschide o nouă cale în viața ta.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Poți culege roade financiare bogate la această Lună Plină din Pești. Poate fi vorba de o creștere salarială, de un comision mai mare, de un avantaj material de care te poți bucura sau de roadele unei investiții, unui plan de economii. Sunt și nativi care culeg roade în urma valorificării unui talent. Pe de altă parte, atenție la cheltuieli și la persoanele care te pot păcăli, pentru că lunația poate aduce și un eșec financiar și pierderea unei sume de bani.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie Pești/ Ascendent Pești 

Luna Plină se petrece în zodia ta, prin urmare pentru tine poate aduce încheierea unui capitol care s-a deschis în urmă cu jumătate de an, atunci când a avut loc Luna Nouă în zodia ta. Intuiția te va ajuta să vezi ce trebuie să elimini din viața ta, ce este toxic și disfuncțional și astfel să devii mai rațional și mai înrădăcinat în realitate. Ai mai multă grijă la sănătate, acordă atenție odihnei și viselor care pot fi însoțite de mesaje de la Univers. Nu repeta tipare vechi, scapă de frici și desprinde-te de atașamente emoționale bolnăvicioase, ieși din relații sentimentale toxice.

Horoscop zilnic 21 septembrieHoroscopul zilei de 21 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro