Horoscop Balanță mai – decembrie 2021. Ce probleme va avea zodia Balanță în acest an

Horoscop Balanță mai - decembrie 2021. Ce probleme va avea zodia Balanță în acest an
Horoscop Balanta mai - decembrie 2021

Sinceritate. Onoare. Iubire. Căldură. Loialitate. Dreptate. Sunt doar câteva dintre cuvintele care caracterizează cel mai bine pe nativul din zodia Balanței. Aflată la mijlocul zodiacului, fiind a șaptea zodie dintre cele 12 existente în horoscopul european, Balanța este întruchiparea justiției și a dreptății, fiind semnul care reușește să țină în armonie perfectă și într-un echilibru constant toate celelalte 11 semne. Ce probleme va avea zodia Balanță în acest an.

Horoscop Balanță mai – decembrie 2021

Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii. Nativii din zodia balanței sunt persoane foarte sincere, loiale și incapabile de falsitate. Pentru că nu există bine fără rău sau lumină fără întuneric, Balanțele au anumite calități și defecte care îi fac să se diferențieze față de restul zodiacului.

Nativul din zodia Balanță vrea totul sau nimic

Persoanele născute sub semnul zodiacal al Balanței sunt persoane foarte ambițioase și muncitoare. Sunt responsabile, mature și mereu vor să-și depășească limitele. Deși perseverența lor este o calitate impresionantă, există posibilitatea să cadă în extrema celalată și să fie atât de absorbite de carieră și planul profesional încât să-ți neglijeze viața personală și oamenii dragi, lucru care le-ar putea aduce mari supărări.

Toată lumea crede că Balanțele sunt indecise, însă acest lucru se întâmplă doar atunci când au de luat decizii mărunte, precum alegerea unui fel de mâncare preferat sau o destinație pentru viitoarea călătorie. Atunci când lucrurile devin serioase, Balanțele vor cântări avantajele și dezavantajele unor potențiale alegeri înainte de a da un verdict. Acest lucru le-ar putea aduce câteva mici probleme în lunile care urmează, deoarece unele Balanțe ar putea să nu știe când să se oprească din gândit și când să înceapă acțiunea propriu-zisă.

Nativul din zodia Balanță nu suportă nedreptatea

Nativii din zodia Balanței sunt persoane corecte și oneste, care întotdeauna vor lupta pentru adevăr și dreptate. Mitul Balanței a fost folosit, de-a lungul timpului, în foarte multe picturi, sculpturi sau alte forme de artă. Justiția, deși oarbă, este înfățișată sub forma unei femei frumoasă care ține o sabie într-o mână și o balanță în cealaltă.

De asemenea, în Evul Mediu se credea că la Judecata de Apoi, Dumnezeu ținea o balanță în mână, cu ajutorul căreia cântărea atât faptele bune cât și cele rele ale unui om, înainte de a-i trimite sufletul în Iad sau Rai.

Nativul din zodia Balanță iubește sincer și pentru totdeauna

Horoscop Balanță mai – decembrie 2021. Se spune că cine are șansa de a fi iubit de către o Balanță va fi cel mai fericit om de pe Pământ. Nativii acestei zodii sunt foarte drăgăstoși, inimoși și blânzi, iar câteodată naivitatea cu care se încred în oameni le aduce multă suferință. Reprezentanții zodiei Balanță sunt sceptici, nu se îndrăgostesc ușor, dar atunci când ajung să iubească o fac pentru totdeauna.

Pare ideal, însă, Balanțele sunt oameni ai extremelor. Ei vor totul sau nimic, iar spre deosebire de alte zodii, Balanțele au un nivel al empatiei mult mai ridicat. Pe scurt, sensibilitatea lor îi face să se bucure de 10 ori mai mult decât celelalte zodii și, la reversul medaliei, să sufere mult mai profund decât ceilalți.

Nativul din zodia Balanță este cel mai loial

Horoscop Balanță mai – decembrie 2021. Acești nativi sunt firi extrem de inteligente și diplomate. Motivul pentru care Balanțele se înțeleg bine cu toată lumea este pentru că cei născuți în intervalul 23 septembrie – 22 octombrie știu cum să se comporte în societate și sunt capabili să se muleze pe personalitatea omului. Deși par puțin superficiali, fiind iubitori a tot ce este frumos, Balanțele sunt cei mai loiali prieteni.

Vor face orice pentru tine, fără să ceară nimic în schimb. Cea mai mare slăbiciune a nativilor Balanță sunt oamenii, de aceea ar trebui să aibă grijă în special în lunile de toamnă ale anului 2021, când se anunță schimbări majore în viața lor.

Urmăriți Playtech.ro și pe