Horoscop zilnic 26 noiembrie. Se anunță zi de vineri extrem de dificilă pentru zodii

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Se anunță zi de vineri extrem de dificilă pentru zodii
Pregateste-te pentru un final de saptamana greu

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu și va forma o opoziție cu Jupiter, planeta abundenței, din Vărsător. Trebuie să avem grijă la tendința de a face excese și de a ieși în față cu orice preț.

Horoscop zilnic 26 noiembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai nevoie de afecțiune mai mult și să te implici în fel și fel de situații sentimentale. Dacă ieși cu prietenii, ai grijă să nu dai curs unui flirt dacă nu vrei ceva serios. Pe de altă parte, dacă ai deja o relație, ar fi ideal să găsești timp și pentru persoana iubită, dar și pentru prieteni. O ieșire în grup s-ar arăta cea mai avantajoasă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu stai prea bine cu timpul liber astăzi. Nu uita că este vineri și dacă ai promis familiei timp petrecut împreună, ar fi ideal să nu-i dezamăgești pentru că nu ți-ai încheiat secotelile profesionale. S-ar putea ca multe dintre sarcinile gospodărești planificate să fie amânate din cauza faptului că stai peste program.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Deși vorbești cu multă siguranță și cu mult aplomb, s-ar putea să te ia gura pe dinainte și să spui și lucruri care nu ar trebui spuse. Atât într-o ședință, negociere, discuție profesională, cât și în cadrul unui dialog cu partenerul de viață. Unele subiecte pot da naștere tensiunilor în cuplu, așa că ai grijă ce puncte sensibile atingi.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi trebuie să ai mare grijă la cheltuieli pentru că ai tendința de a face excese și de a arunca banii pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Ar fi de preferat să nu te lași dus de val dacă mergi la shopping. Sau să devii mai conștient că anumite principii de administrare a bugetului ar trebui schimbate, mai ales dacă dai bani pentru satisfacerea unor vicii și dependențe.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri și astăzi de tranzitul Lunii prin zodia ta, însă ai grijă să-ți canalizezi constructiv execesul de energie. Pentru că, în caz contrar, te poți simți obosit. În plus, s-ar putea să ai tendința de a exagera cu autoritatea în fața celorlalți, mai ales în cuplu. Poți să devii mult prea combativ când nu este cazul.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Încearcă să te odihnești mai mult astăzi pentru că ai tendința de a exagera cu munca. Niciun fel de exces nu va fi trecut cu vederea de organismul tău. Dacă te știi cu probleme mai vechi de sănătate, ține cont că ți le poți activa, Mai ales dacă sunt de natură cardiovasculară. Nici capacitatea de concentrare nu este prea bună, așa că nu uita că este vineri și ești suprasolicitat deja.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să te deranjeze niște prieteni prin atitudinea lor. Însă nu este deloc exclus ca tu să fii cel care anulează niște planuri pentru a sta cu persoana iubită. Oricum, te vei răzvrăti destul de ușor și vei trasa rapid limite dacă cei din anturaj te deranjează. Atenție să nu exagerezi cu dorința de a fi popular într-un grup sau poate chiar în mediul online.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se întrevăd tensiuni cu superiorii sau nemulțumiri profesionale. Ai grijă să nu exagerezi și să-ți strici imaginea. Evită excesele de autoritate. Pe de altă parte, încearcă să menții un echilibru între carieră și familie. Nu uita că este vineri și cei dragi au nevoie de tine, așa că evită să stai peste program.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să fii mai conflictual astăzi și să nu accepți viziunile celorlalți. Sau să nu accepți că nu ai dreptate într-un context și să mergi până în pânzele albe pentru a-ți demonstra adevărul. Sunt nativi care se feresc de anumite discuții și se vor agita dacă vor fi luați la rost sau întrebați insistent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Evită să faci cheltuieli sub impulsul momentului sau pentru a demonstra ceva, cuiva. Se întrevăd dezechilibre financiare destul de serioase ca urmare a unor excese sau poate din cauza altora. Caz în care nu prea vei putea interveni pentru reechilibrare. Evită să faci investiții riscante sau să dai și să iei bani cu împrumut.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi îți poate aduce multe conflicte cu cei din jur, atât de natură profesională, cât și partenerială. Ai tendința de a te impune în fața celorlalți, de a face excese și de a dori ca totul să iasă ca tine. Nu ești atent la nevoile celuilalt. Pot izbucni frustrări acumulate de-a lungul timpului.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ai tendința de a te suprasolicita și îți vei pierde foarte ușor nu doar randamentul, ci și concentrarea. S-ar putea ca unele probleme de sănătate mai vechi să se manifeste acum. De aceea ar fi ideal dacă te-ai odihni mai mult. În plus, nu vei reuși să fii deloc eficient în rezolvarea sarcinilor dacă preiei mai multe decât poți duce.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 26 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI