24 mart. 2022 | 18:45

Horoscop zilnic 25 martie 2022. Zodia care pierde bani din cauza ispitelor

Horoscop
Horoscop zilnic 25 martie 2022. Zodia care pierde bani din cauza ispitelor
Vezi care este zodia care pierde bani din cauza ispitelor

Horoscop zilnic 25 martie 2022. Mercur din Pești își continuă șirul aspectelor pe care le face în această săptămână. Cu un careu cu Luna Neagră din Gemeni. Contextul astrologic este destul de periculos, dat fiind că vine la pachet cu trădări, minciuni și înșelătorii. Trebuie să fim foarte atenți la ceea ce auzim, la ceea ce citim și să nu credem în vorbele celor din jur prea ușor.

Horoscop 25 martie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Neagră se află în sectorul comunicării tale, nativule din Berbec, deci astăzi mai mult ca niciodată nu trebuie să crezi vorbele pe care le auzi și nici să nu te bazezi pe promisiunile altora. Ești ușor de minți și păcălit, însă ține cont că și tu poți avea tendința de a-i minți pe alții. Evită să faci negocieri și să iei decizii importante. De asemenea, s-ar putea să fii surprins de ce auzi, să afli niște adevăruri, dar nu crede orice zvon auzit.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Luna Neagră se află în sectorul tău financiar, așa că evită orice tranzacție și investiție astăzi și mai ales ai grijă la cheltuieli. Totodată, ai grijă și la banalele plăți pe care le faci. La încasări pentru că poți fi neatent. Poți fi păcălit de persoane în care aveai toată încrederea. Așa că nu te amăgi cu câștiguri rapide și nici nu da bani cu împrumut prietenilor. Grijă, totodată, la asociați și nu lăsa temerile financiare să-ți conducă rațiunea.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, iar Luna Neagră se află în zodia ta, prin urmare te afli în centrul careului, așa că ai grijă la imaginea ta și la promisiunile pe care ți le fac persoane cu autoritate și funcție, inclusiv superiori. S-ar putea să-ți dai seama că idealurile tale au fost prea înalte și să te simți dezamăgit. Poți descoperi că ai fost mințit, trădat, păcălit și încrederea pe care o ai în tine s-ar putea prăbuși.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Încearcă pe cât posibil să te înconjori de persoane optimiste și cu energie bună. S-ar putea ca ziua de astăzi să obosească și să te simți epuizat pe interior. De asemenea, s-ar putea să te lași ușor impresionat de falși mentori, să crezi lucruri neadevărate, să fii mințit mai ușor și să cazi pradă unor dependențe. Totodată, încearcă să-ți controlezi în mod rațional fricile și să nu te iei după tipare mentale vechi.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Ai mai multă grijă la tentațiile care apar în anturaj și evită să calci strâmb. Poți fi ușor de ispitit astăzi. Poți pierde chiar și bani din cauza aceasta. Evită investițiile, tranzacțiile, afacerile cu prietenii. Ai mai multă grijă la persoanele care se află în preajma ta. Poți pierde resurse din cauza lor. Totodată, nu te lăsa ispitit nici de vicii și obiceiuri vechi de care scăpasei.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar Luna Neagră în sectorul carierei. Acest aspect te poate face vulnerabil la negocieri și de preferat ar fi să le eviți. De asemenea, nu-ți pune bazele în cuvintele și promisiunile celor cu care lucrezi sau ale partenerilor de afaceri, ale colaboratorilor. Nu face orice îți stă în putință pentru a obține o funcție, un statut sau pentru a-ți atinge un obiectiv. S-ar putea ca mulți nativi să fie dezamăgiți chiar de partenerul de viață.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Azi evită să te implici în discuții în contradictoriu la muncă pentru că, deși ai o mare putere de convingere, s-ar putea ca nici tu să nu vezi realitatea. Te poți lupta pentru un fals adevăr. Pe de altă parte, nu te baza pe cuvântul și promisiunile nimănui. Dacă ai de făcut analize zilele acestea, cel mai bine ar fi să le repeți sau să ceri părerea mai multor medici înainte de a lua un tratament. Grijă mai multă la deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic 25 martie 2022

Horoscop zilnic 25 martie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi poți fi foarte ușor ispitit sentimental și s-ar putea să flirtezi fără limite. Problema este că poți călca strâmb și o infidelitate acum se va afla mult mai ușor. Pe de altă pare, evită să faci speculații financiare și să crezi în promisiuni de câștig rapide. Nu investi prea mulți bani și nici nu merge pe încredere într-o afacere. Poți fi păcălit de persoane în care aveai toată încrederea.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar Luna Neagră se află chiar în acest sector, prin urmare nu vezi clar situația în cuplu. S-ar putea să fii ispitit de cineva, să nu știi pe cine să alegi între două persoane care te atrag. Poate fi vorba și de două contracte profesionale. Ești mult mai expus tentației de a trăda sau chiar tu poți fi trădat. Încearcă să nu devii obsedat de obținerea unor bunuri materiale, patrimoniale cu orice preț.

Horoscop zilnic 25 martie 2022Horoscop zilnic 25 martie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cum Luna Neagră se află în sectorul muncii și sănătății tale, s-ar putea să devii mult prea îngrijorat de o problemă de sănătate. Este vorba mai degrabă de o teamă pe care o duci la extrem, decât de o afecțiune în sine. Oricum ar fi, bine este să ceri părerile mai multor persoane abilitate și în niciun caz să nu te iei după tratamentele descoperite pe internet sau din auzite. D asemenea, evită să pui bazele în cei cu care lucrezi și evită să iei decizii profesionale.

Horoscop 25 martie 2022Horoscop 25 martie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să fii ispitit în plan sentimental, să apară în viața ta o persoană care să te cucerească la prima vedere, însă ai grijă că este o himeră. Mai mult de atât, nu cheltui pentru a impresiona, pentru a cuceri sau pentru distracții efemere. Totodată, ai un mare risc de a pierde bani dacă faci speculații financiare. Azi este bine nu doar să eviți deciziile legate de bani, dar să ai și grijă să nu te lași păcălit la banalele tranzacții și plăți pe care le ai în rutină.

Horoscop 25 martie 2022Horoscop 25 martie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Mercur se află în zodia ta, nativule din Pești, însă acest aspect de astăzi nu te avantajează deloc. Ești nu doar confuz, ci și irațional și poți să-ți accentuezi niște frici mai vechi. Te poți teme că pierzi stabilitatea unei relații sau siguranța unui loc, poate chiar a căminului, sau poate fi vorba de un loc de muncă. Azi evită să iei decizii majore, mai ales legate de familie, relații, acte și bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 25 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Vedeta care abia semnase cu Antena Stars a anunțat că se retrage din televiziune: „Îmi iau avans”
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
EVZ.ro
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii clinice
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o pot încălca
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro