24 iul. 2022 | 21:46

Horoscop zilnic 25 iulie. Gemenii au mari probleme cu banii, Leii au o dezamăgire în dragoste

Horoscop
Horoscop zilnic 25 iulie. Gemenii au mari probleme cu banii, Leii au o dezamăgire în dragoste
Horoscop zilnic 25 iulie, astrolog Mădălina Manole: Previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii, din zodia Rac și Jupiter, planeta expansiunii, din zodia Berbec. Acest context astrologic vorbește despre excese în plan financiar și exagerări în plan sentimental. Este important să nu ducem lucrurile la extrem în dragoste și să fim mai atenți la tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscop zilnic 25 iulie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Jupiter se află în zodia ta, așa că ai grijă la toate ispitele care pot apărea în calea ta și care te pot îndemna la excese. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu familia sau să fii tentat să cauți o persoană din trecut cu care ai avut o legătură. Și în cuplu pot să apară nemulțumiri legate de partener și să readuci în actualitate niște probleme mai vechi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și se află într-un sector al comunicării, prin urmare s-ar putea că astăzi să vorbești mai mult decât trebuie și chiar să spui lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. Ești tentat să cauți un fost partener și să încerci să reiei o relație, însă nu este nici pe departe cea mai bună decizie. Pe de altă parte, nu face excese și ai mai multă grijă la sănătatea ta, în special la odihnă și la nivelul de stres.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus se află în sectorul tău financiar, prin urmare s-ar putea ca astăzi să fii tentat să scoți sume mari de bani din buzunar. De preferat ar fi să-ți faci socotelile înainte să ieși la cumpărături și să nu-ți depășești bugetul. Dacă aștepți ca cineva să-ți returneze o datorie sau vrei să ceri un împrumut unui prieten, rezultatul nu va fi pe placul tău.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dat fiind faptul că Venus se află în zodia ta și Jupiter în sectorul carierei, astăzi te poți aștepta la conflicte cu superiorii. Nu este exclus să primești noi responsabilități care să te acapareze. Totodată, îți poți face niște griji financiare, iar dacă volumul de muncă crește, îndrăznește să ceri și o mărire de salariu.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de niște gânduri, frământări și o stare de interiorizare care nu prea îți este caracteristică. Poate fi o dezamăgire sentimentală mai veche pe care o resimți din plin sau poate fi vorba despre o pierdere financiară. În alte cazuri, conflictele de idei dintre tine și ceilalți, în special dintre tine și partener, îți pot aduce o stare de spirit proastă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus, din ipostaza de guvernator financiar, formează un careu cu Jupiter din sectorul financiar, context astrologic care îți aduce o serie de nemulțumiri legate de banii pe care îi câștigi. Ești determinat să ceri o mărire de salariu, mai ales că ai de făcut niște cheltuieli mai mari cu casa sau cu părinții. Încearcă să eviți cheltuielile inutile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Venus este guvernatoarea ta și se află în careu cu Jupiter din sectorul relațiilor tale te poți aștepta la o zi destul de tensionată în cuplu. Se întrevăd confruntări cu partenerul, mai ales din cauza ideilor și concepțiilor diferite pe care le aveți. Încercați să faceți compromisuri dacă nu vreți ca relația să se încheie.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se întrevăd nemulțumiri la locul de muncă, fie legate de volumul mare de activități, fie de faptul că nu poți să-ți iei niște zile libere așa cum ai nevoie. Te poți aștepta să primești responsabilități noi care să te acapareze. Chiar dacă acestea vor fi remunerate, toate îți vor crea stres și te vor indispune. Pe de altă parte, nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme în ceva mai mult.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău, iar careul cu Venus îți poate aduce la suprafață niște frustrări sentimentale, niște nemulțumiri și chiar poți avea parte de conflicte cu partenerul de viață. Cel mai probabil tensiunile izbucnesc din cauze financiare sau legate de viața intimă. Ai mare grijă la tendința de a călca strâmb sau de a te implica într-o relație ascunsă sau cu o persoană care are traume emoționale nevindecate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Jupiter se află în sectorul familiei, iar Venus în sectorul relațiilor, prin urmare în ambele direcții pot să apară conflicte. Este foarte probabil că tensiunile să plece de la niște treburi gospodărești nerezolvate sau să aibă legătură cu o situație locativă, patrimonială chiar și cu o mutare alături de partener care te poate agita.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dat fiind că Jupiter se află în sectorul comunicării, există riscul că astăzi să intri în conflicte cu cei din jur sau să vorbești mai mult decât trebuie și astfel să dezvălui informații confidențiale. Pe de altă parte, la locul de muncă te poți simți acaparat de sarcini și responsabilități și poți izbucni, mai ales că nivelul de stres este foarte mare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

O situație financiară te poate stresa peste măsură și nu este exclus să faci niște cheltuieli exagerate pe care ulterior să le regreți. Nu cheltui pentru a impresiona sau pentru a cuceri pe cineva. Venus se află în sectorul iubirii tale și poate aduce tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii. Ai grijă la tendința de a te lăsa pradă unei aventuri romantice ascunse.

Horoscopul zilei de 25 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro