Horoscop zilnic 23 iulie. Zodia care primește o veste mult așteptată. Schimbare uriașă în viața acestor nativi

Horoscop zilnic 23 iulie. Zodia care primește o veste mult așteptată. Schimbare uriașă în viața acestor nativi
Horoscop pentru 23 iulie 2022

Mercur din zodia Leu face un aspect de trigon cu Jupiter din zodia Berbec, aspect armonios care susține comunicarea și deschiderea către noi informații. Vom fi interesați să aflăm lucruri noi, să pregătim o călătorie sau să luam legătura cu prieteni sau rude din străinătate.

Horoscop zilnic 23 iulie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi faci declarații partenerului, iar în sfera socială ieși în evidență prin cunoștințele și experiența acumulată. Vrei să-ți impresionezi prietenii și partenerul. Dacă ești singur, ai toate șansele să faci niște cuceriri.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Se anunță o zi cu cheltuieli, cel mai probabil pe cadouri pentru o persoană importantă din viața ta sau prietenii te deleagă să cumperi un cadou. Totodată, contextul astral este favorabil negocierilor și încheierii unor noi contracte. Dacă participi la un eveniment și cunoști persoane noi, acesta s-ar putea să te invite la niște discuții profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se anunță o zi în care te simți bine și vrei să beneficiezi de această stare, să te bucuri de viață și de prezența unor persoane importante în viața ta. Vorbești mult, iei legătura cu persoane cu care nu ai mai ținut legătura și te faci remarcat.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi s-ar putea să-ți surprinzi partenerul pentru că te trezești de dimineața și îi propui să plecați până seara sau poate tot weekendul la mare sau la munte. Ești mare amator de vacanțe, iar partenerul nu-ți poate rezista, așa că se conformează.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Posibil astăzi să ai parte de niște surprize de la prieteni sau poate tu ești cel care se ocupă de organizarea unei petreceri surpriză. Distracția este garantată, așa că nu-ți mai rămâne decât să convoci pe toată lumea.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ultimele evenimente de la serviciu ți-au dat viața peste cap, pentru că volumul de muncă a crescut și nu mai ai deloc timp pentru tine. Astăzi, însă, ai o revelație și găsești soluția sau o cale de mijloc, în care să fii și tu mulțumit și șefii.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Deși îți doreai o schimbare profesională și aceasta a venit mai repede decât te așteptai, astăzi ai impresia că poate era mai bine să analizezi temeinic, să nu faci pasul. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să înțelegi că aveai nevoie de această schimbare și să vezi lucrurile și din altă perspectivă.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se anunță o zi cu multe cheltuieli. Mergi la shopping cu intenția să cumperi un cadou, dar vei veni cu produse vestimentare și pentru tine. Nu poți rezista unor oferte, așa că depășești bugetul cu mult. Acum trebuie să-ți reorganizezi cheltuielile până la salariu.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Se anunță o zi favorabilă pregătirilor pentru o plecare în vacanță. Pui la punct ultimele detalii și te sfătuiești cu partenerul, să aveți și un plan de rezervă, în caz că apar evenimente neprevăzute. Ești optimist că nimic nu vă poate strica concediul și aștepți din plin zilele în care să te poți relaxa.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Din punct de vedere financiar te poți considera norocos în perioada aceasta, pentru că astrele sunt de partea ta, iar aspectul armonios, care se formează astăzi, îți aduce niște sume de bani de la familie sau din administrarea unui imobil.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi ai putea să profiți de șansele care ți le oferă trigonul dintre Mercur din casa relațiilor cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, să-ți rezolvi unele probleme de comunicare sau financiare, pe care le-ai tot avut în raport cu partenerul de cuplu.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni locative sau care privesc pe unul dintre părinți. Dacă asculți cu mai mare atenție ce au de spus și ceilalți membri ai familiei, s-ar putea să găsiți mai repede o soluție la o problemă.

Horoscopul zilei de 23 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!