Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme în cuplu

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme în cuplu
Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme în cuplu

Pe lângă echinocțiul de toamnă, eveniment care influențează și zodiile, s-au format cinci aspecte astrale importante. Principalul este cel tensionat de careu între Mercur din Balanță și Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot fi ținta unor vești mai puțin plăcute, printre ele, și unele ce țin de amor.

Horoscop 24 septembrie 2020: zodia Pești are probleme în cuplu

Berbec

Este posibil să fii atras în situații tensionate. Ar fi bine să îți îndrepți atenția înspre anturajul tău.

Taur

Relația sentimentală este în aceste zile învăluită în lapte și miere, dar asta nu înseamnă că poți lua pauză de la a face mici surprize partenerului, ba chiar ar fi recomandat să plusezi, dat fiind contextul favorabil.

Gemeni

Se anunță neînțelegi pe plan profesional. Poate că este timpul să fii mai selectiv și că vezi în ce oameni poți avea încredere ori ba. Mai bine mai puțin și bun.

Rac

Ești urmărit de trecut și pari în continuare marcat de un eveniment. Vorbește deschis despre ce te apasă cu oamenii în care ai încredere.

Leu

Capitolul bani scârțâie din toate balamalele. Strânge cureaua și nu arunca banii pe achiziții care, în fond, nici nu îți folosesc așa de tare.

Fecioară

Încearcă să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul, altminteri discuțiile aprinse și vorbele spuse fără rost pot duce la ceva ce nu ți-ai dori. Comunicarea e cheia!

Balanță

Se anunță vești bune legate de domeniul afacerilor. Ești pe drumul cel bun datorită ultimelor alegeri. Deși banii au întârziat să apară o lungă perioadă de vreme, în curând îți vor umple conturile.

Scorpion

Nu ești în apele tale. Chiar dacă simțeai că ți-ai regăsit liniștea și că în sfârșit privești totul cu alți ochi, ceva care nu este pe placul tău te bruiază. Mergi undeva unde să te simți în largul tău.

Săgetător

Știi cum să intri pe sub pielea cuiva pentru a ajunge unde îți dorești. În schimb, nu exagera, altfel vei atrage asupra ta lucruri negative.

Capricorn

Ești nervos și arunci cu vorbe grele în jur. Fii atent să te oprești la timp, altfel totul poate degenera.

Vărsător

Vrei să fii mai bun, iar ambiția te determină să te apuci de un curs pentru a te perfecționa într-un domeniu preferat de tine. Orice ai alege, nu te lăsa bătut de la primul eșec.

Pești

Disputele cu partenerul de viață îți fac viața amară, iar perioada în care împăcarea era dulce pare că și ea a apus. Dacă simți că este persoana pentru care merită să mai încerci, atunci fă un pas înspre bine și mergeți într-o vacanță împreună pentru a avea timp să vă spuneți ofurile și a repara ruptura.