Horoscop zilnic 23 noiembrie. Zodia care rămâne cu portofelul gol

Horoscop zilnic 23 noiembrie. Zodia care rămâne cu portofelul gol
Urmeaza o perioada grea pentru aceasta zodie

În tranzitul său prin zodia Rac, Luna ne întoarce astăzi atenția către casă și familie și ne stimulează nevoia de siguranță emoțională. Crește intuiția, dar și sensibilitatea și suntem mai dornici să petrecem timp alături de cei dragi sau în propria noastră intimitate.

Horoscop zilnic 23 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Va trebui să încerci să menții un echilibru între munca de acasă și sarcinile profesionale pentru că din ambele direcții vei avea parte de solicitări. Relațiile cu familia sunt bune și vei simți că cei dragi te înțeleg și te sprijină mai mult. Înceracă să nu-ți pierzi energia cu lucruri neimportante și cu activități care nu sunt urgente.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Deși Luna le traversează sectorul comunicării, nativii nu vor fi foarte vorbăreți sau, mai corect spus, vor răspunde doar solicitărilor și vor prefera să se rezume la strictul necesar într-un dialog. Totodată, pot discuta termenii unui contract sau pot discuta cu un colaborator și chiar dacă nu vor fi foarte încântați de rezultate, vor accepta că pentru moment este cea mai bună soluție.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să resimți niște nemulțumiri financiare sau poate faci niște cheltuieli de dragul altora sau la îndemnul altora și rămâi cu portofelul gol pentru moment. Posibil ca aceste griji financiare să te și stimuleze să câștigi mai mult, mai ales dacă lucrezi pe comision sau ai posibilitatea de a face ore suplimentare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna îți tranzitează zodia și te înzestrează cu un plus de sensibilitate, cu tandrețe și o nevoie mai mare de afecțiune, de a-ți exprima sentimentele. Este un moment potrivit să te apropii de copii, dar și de persoana iubită, ba chiar să începi o nouă poveste de iubire, dacă te atrage cineva. Ești creativ, intuitiv și pui multă pasiune în ceea ce faci.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Trebuie să accepți faptul că nu toate ies după bunul tău plac mereu și să fii mai îngăduitor cu cei care nu țin pasul cu tine, mai ales la locul de muncă, unde ai senzația că muncești mai mult ca ceilalți. Încearcă să abordezi cu înțelepciune și răbdare acele situații mai provocatoare și ziua va trece fără stres. Stare de sănătate este bună, deși nu ar strica mai multă odihnă.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ești mai dornic să ieși cu prietenii, să socializezi, însă nu vei dori să te dedici unor activități prea solicitante, cât mai degrabă vei prefera un loc retras unde să poți purta o discuție calmă și caldă. Unii nativi se pot preocupa de obținerea unor avize sau aprobări, în timp ce alții pot fi mai dornici de flirt, cu atât mai mult cu cât au în vizor o persoană de mai multă vreme.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este o zi bună din punct de vedere profesional și poți obține aprecieri din partea superiorilor sau poți înregistra unele succese în direcția dorită. Îndrăznește să-ți pui mai mult în valoare talentele și vei reuși să atragi admirația celorllați. Posibil să primești sprijin într-un proiect sau ideile tale să fie luate în calcul într-un proiect mai amplu.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Vezi destul de clar ceea ce se petrece în jurul tău și dacă vei lua în seamă și intuiția, vei reuși să iei niște decizii foarte bune astăzi. Vezi mai clar o situație, ți se lămuresc niște principii de viață și convingeri pe care le aveai și unii nativi pot decide că este timpul să arate lumii ceea ce știu, ceea ce au învățat sau chiar să se înscrie la un seminar să mai învețe ceva.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi vei simți nevoia să-ți cumperi ceva, să te răsfeți sau să-ți răsfeți partenerul, însă nu te vei întinde prea mult. Unii nativi își protejează niște bunuri materiale, în timp ce alții își verifică economiile. Pe de altă parte, este o zi bună pentru a discuta niște chestiuni mai delicate în cuplu, poate chiar subiecte legate de unele secrete.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și pe de o parte îți aduce o mai mare nevoie de a clarifica situații în cuplu, de a-ți înțelege niște sentimente, iar pe de altă parte, te poate stimula să-ți faci planuri de viitor alături de partener. Evită să devii gelos pe un flirt banal al partenerului. Și profesional poți obține mai ușor avantaje de la ceilalți.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevede o zi destul de obositoare la locul de muncă, cu multe sarcini și responsabilități, însă partea cu plus este că vei avea rezistența fizică necesară pentru a le face față. Starea de sănătate este bună, destul de echilibrată, însă nici nu vei dori să faci excese ca în alte zile și nici să te suprasoliciți pentru alții.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nevoia de a-ți exprima afecțiunea este mare astăzi, dar s-ar putea să te temi să lași fluxul sentimentelor să năvălească și să-ți menții o oarecare doză de răceală. Oricum, este o zi bună pentru a te apropia mai mult de partener, mai ales dacă sunteți la început de relație, dar și pentru a te bucura de timp alături de copii. Nativii singuri pot flirta cu cineva din anturaj sau din mediul online.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 23 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI