22 mart. 2022 | 17:07

Horoscop zilnic 23 martie 2022. Zi divină pentru zodii. Cine trebuie să facă o rugăciune pentru a avea parte de minuni

Horoscop
Horoscop zilnic 23 martie 2022. Zi divină pentru zodii. Cine trebuie să facă o rugăciune pentru a avea parte de minuni
Zi divină pentru zodii. Cine trebuie să facă o rugăciune pentru a avea parte de minuni

Horoscop zilnic 23 martie 2022. Mercur se pregătește să formeze al doilea aspect important al acestei săptămâni. Este vorba de conjuncția cu Neptun, în zodia Pești. Acest aspect nu ne este deloc confortabil pentru că ne aduce multă neclaritate. Poate genera confuzie, gândirea încețoșată și putem fi ușor de păcălit. Din acest motiv nu este o zi bună pentru decizii și negocieri. În schimb este o zi excelentă pentru latura artistică, imaginație și inspirație. Acestora li se alătură și intuiția care va funcționa la cote maxime, dar și curiozitatea pentru deslușirea misterelor. Acum este deschis culoarul spre spiritualitate și o rugăciune poate face minuni.

Horoscop 23 martie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Cel mai probabil vei fi derutat de gândurile tale, nativule din Berbec, de freamătul amintirilor și vei avea parte de multe momente de confuzie. Ar trebui să-ți asculți pe cât posibil vocea interioară. S-ar putea să te simți dezamăgit de ceva ce ai trăit, de o decizie pe care ai luat-o, să ai parte de un amalgam de regrete. Încearcă să spui o rugăciune și să încerci să ierți. Este cel mai bun moment să te împaci cu tine.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să fii dezamăgit de prieteni, mai ales dacă aceștia ți-au promis ceva sau dacă tu aveai așteptări de la ei. Totodată, în această categorie pot intra și asociații și cei cu care lucrezi la același proiect. Nu crede ce ți se spune astăzi și ce promisiuni îți fac cei din anturaj. Unii nativi își pot da seama că s-au iluzionat prea tare cu privire la planurile de viitor.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, așa că această conjuncție din Pești nu te avantajează deloc. Dincolo de confuzia și neclaritatea minții, s-ar putea să conștientizezi că ai visat prea departe. Poate că aceea aspirație pe care o ai de ceva timp acum se dovedește imposibilă sau poate chiar acum îți creezi aspirații imposibil de atins. Pe de altă parte, acest context te poate iluziona cu privire la cariera ta și la statutul socio-profesional. În mod pozitiv, folosește conjuncția de astăzi pentru creativitate.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Ai grijă la tendința de a visa prea departe sau la tendința de a te iluziona cu privire la o călătorie sau la un curs sau poate în legătură cu un ghid spiritual. Ziua aceasta îți poate aduce conștientizări puternice, momente în care înțelegi rostul unei situații, înțelegi în altă cheie o experiență de viață trăită. Nu este exclus să fii dezamăgit de un curs, de niște principii de viață pe care le-ai urmat sau chiar de de principiile altora.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Azi ai mai multă grijă la deciziile financiare și dacă le poți amâna, fă-o cu încredere. Poți fi mințit, păcălit de cei cu care ai afaceri sau împarți bani și bunuri sau de cei cu care ai de semnat un contract pentru a intra în posesia a ceva. Ține cont că minciunile și trădările, tendința de infidelitate pot să apară și în cuplu.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cum Mercur te guvernează, s-ar putea să fii și tu destul de confuz astăzi și mai ales să idealizezi persoanele cu care intri în contact. Cel mai mare risc îl ai în cuplu, unde ai tendința de a-ți urca partenerul pe un piedestal. Posibil ca acum să realizezi care este, de fapt, locul tău în viața cuiva. Evită pe cât posibil negocierile și semnarea contractelor în aceste zile.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Azi poți avea parte de dezamăgiri care apar din cauza locului de muncă sau poate din cauza lipsei tale de putere de a face ceva. Unele activități nu (mai) pot fi derulate așa cum erai obișnuit. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu niște frici legate de sănătate și de preferat ar fi să nu te tratezi după ureche, ci să cauți sfatul unor persoane avizate.

Horoscop zilnic 23 martie 2022

Horoscop zilnic 23 martie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Având în vedere că Mercur și Neptun sunt în conjuncție în sectorul tău afectiv, este foarte probabil să ai parte de o deziluzie în dragoste. Posibil să te fi amăgit în privința unei idile sau să te fi lăsat păcălit de o persoană dragă. Totuși, există posibilitatea ca mesajul să nu fi fost interpretat corect. Unii nativi pot fi dezamăgiți de o situație ce ține de copii sau de un proiect creativ în care au pus suflet. Însă este o zi foarte bună să fii creativ și să dai frâu liber imaginației.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur îți guvernează relațiile, iar întâlnirea acestuia cu Neptun nu este deloc de bun augur pentru viața de cuplu. S-ar putea să te iluzionezi prea tare cu privire la un partener sau să-l urci pe un piedestal. Posibil să ai pretenții și așteptări prea mari de la acesta sau de la un colaborator profesional. Pe de altă parte, te poți teme să pierzi stabilitatea unui cămin, a unei relații. Însă ține cont că dialogul cu cei dragi poate fi, de fapt, problema, în sensul de interpretarea greșită a cuvintelor.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția Mercur-Neptun din Pești se petrece în sectorul gândirii și comunicării tale, așa că ai mare grijă ce-ți trece prin minte și ce spui. Poți minți fără să vrei sau tu poți fi mințit. Nu crede astăzi vorbele altora și nici tu nu face promisiuni mărețe pentru că cel mai probabil nu le vei ține. Nu te avânta în negocieri! Unii nativi pot fi dezamăgiți de ceea ce aud sau de modul în care alții gândesc. Azi este o zi bună să ierți, să fii mai îngăduitor și să porți discuții de la suflet la suflet.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop zilnic 23 martie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dat fiind că Mercur și Neptun se întâlnesc în sectorul tău financiar, bine ar fi să ai mare grijă ce faci cu banii. Nu lua decizii în acest sens și nu te avânta în cheltuieli. Fie poți fi păcălit să plătești mai mult decât face, fie poți fi păcălit să cumperi lucruri inutile. Cântărește mai mult propunerile care îți ajung la urechi despre suplimentarea veniturilor. Pot fi înșelătoare. Mercur este și guvernatorul iubirii tale, așa că ai grijă să nu cheltui pentru a impresiona sau cuceri pe cineva. Azi oricum nu vezi deloc clar care este situația ta sentimentală.

Horoscop zilnic 23 martie 2022Horoscop  zilnic 23 martie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Și de această dată ești gazda unei importante conjuncții în zodia ta, nativule din Pești. Iată, Mercur, planeta care-ți guvernează relațiile, și Neptun, planeta ta guvernatoare, își unesc energiile. Te bucuri de un magnetism aparte, ai o putere hipnotică asupra altora, ai intuiție, inspirație și imaginație. Totuși, s-ar putea să fie multă confuzie în viața ta în acest moment, să nu vezi prea clar relația în care te afli sau fața partenerului. De asemenea, ai tendința de a-ți pune o mască, de a juca un rol care nu-ți aparține. Cu alte cuvinte, de a te da altceva decât ceea ce ești și astfel de a-i păcăli pe cei din jur. Evită să faci promisiuni și să iei decizii.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 23 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Un celebru artist român s-a sinucis din dragoste. N-a putut trece peste despărțire
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Diferența dintre concediul parental și concediul paternal. Durata este complet diferită
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro