Horoscop zilnic 23 februarie 2022. Zodia care își activează puternic dorința de a se conecta la spiritualitate. E doar începutul!

Horoscop zilnic 23 februarie 2022. Zodia care își activează puternic dorința de a se conecta la spiritualitate. E doar începutul!
Zodia care își activează puternic dorința de a se conecta la spiritualitate. E doar începutul!

Horoscop zilnic 23 februarie 2022. Marte din Capricorn formează astăzi un aspect de susținere cu Neptun din Pești, context care aduce un soi de bunătate și îngăduință acțiunilor noastre. În plus, latura spirituală este energizată și putem da o formă concretă unor idealuri pe care le avem.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău, nativule din Berbec, prin urmare vei simți acest aspect din plin. Deși ești agitat de felul tău și mereu gata de atac, zilele astea ești mult mai calm și binevoitor. Poți ierta mai ușor, ești mai empatic și poți fi mult mai blând cu cei din jur și chiar și cu tine. Dacă până acum te-ai tot criticat, acum ai șansa să-ți învingi o teamă și să te afirmi. Ți se activează puternic dorința de a te conecta la spiritualitate, iar acesta este doar începutul.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale, semn că acest aspect te face mai iertător și îngăduitor în relația cu partenerul de viață. Nici profesional nu te vei supăra pe cei cu care interacționezi. Pe de altă parte, este un context favorabil pentru a-ți deschide apetitul pentru cunoaștere și spiritualitate. Poți înțelege într-un mod mistic o experiență de viață trăită. Fă-ți planuri de viitor  cu partenerul și prietenii, și nu ezita să programezi o călătorie.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Acest aspect dintre Marte și Neptun îți poate trezi curiozitatea pentru zona ocultă și nevăzută a vieții. Pe de altă parte, este favorabil dacă vrei să investești bani, resurse în imaginea ta. Te bucuri oricum de un magnetism aparte. Totodată, poți înțelege într-o altă cheie care sunt cauzele unor dependențe, vicii, ce te ține alături de un partener toxic.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Marte se află în sectorul relațiilor tale, iar sextilul cu Neptun este foarte bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, pentru romantism și senzualitate. Vei observa că viziunile tale cu ale partenerului sunt aceleași și asta va contribui la consolidarea conexiunii voastre. Ești îngăduitor cu cei dragi și mult mai dispus să lași de la tine. Cei singuri pot fi atrași de o persoană cu care împart aceleași credințe și filozofii de viață.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Ești foarte activ la locul de muncă și reușești să nu mai pierzi energie implicându-te în fel și fel de sarcini. Cu toate astea, vei ajuta colegii și vei sări în sprijinul celor care-ți par defavorizați de șefi. Te bucuri de aprecierile celorlalți și asta îți sporește încrederea în tine. Pe de altă parte, poți descoperi remedii alternative la problemele de sănătate cu care te confrunți.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte se află în sectorul iubirii tale, iar Neptun în sectorul relațiilor. Iată, deci, un context astrologic care aduce romantismul, sensibilitatea și creativitatea în viața ta. Bucură-te de ce-ți oferă viața, de timpul petrecut cu cei dragi, de activitățile alături de copii. Dacă ești singur, poți fi atras de o nouă persoană și poți simți că ți-ai întâlnit jumătatea.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Ai ocazia să pui în practică niște idei creative la locul de muncă și să faci lucrurile așa cum îți place ție. Pe de altă parte, cei dragi sunt mai aproape de tine, iar tu poți ierta și poți deveni mai blând și îngăduitor în relațiile cu părinții și partenerul de viață. Azi te poți preocupa de casă, de treburi gospodărești. Unii nativi pot lua decizia de a se muta cu partenerul.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei cu Marte, guvernatorul tău, în sectorul comunicării și Neptun în sectorul iubirii, te face foarte declarativ cu sentimentele tale. Ești mai sensibil, romantic și creativ. Știi cum să vorbești pentru a cuceri, iar într-o negociere, ai intuiția necesară pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Nu este exclus să te împaci cu cineva apropiat.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte, guvernatorul iubirii tale, aflat în sectorul financiar, te poate stimula la cheltuieli, fie pentru casă, fie pentru cei dragi, fie pentru a cuceri persoana care-ți place. Totodată, poate vrei să cumperi ceva pentru confortul tău, pentru a-ți satisface o plăcere a ta și doar a ta. Începi să vezi cu alți ochi o situație financiară cu care te-ai confruntat până acum.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă în ultima perioadă ai tot trecut prin stări de agitație, contextul astrologic al acestor zile te susține să te liniștești. Marte se află în zodia ta și, grație acestui aspect de astăzi, te face mai bun cu tine, mai îngăduitor, dar și mai dispus să rezolvi neînțelegerile cu ceilalți. Profită și lămurește situațiile care ți-au creat confuzii până acum. S-ar putea ca subiectele pe teme spirituale să-ți trezească curiozitatea.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ceva din tine te stimulează să faci pace cu trecutul, să te ierți pe tine, să-i ierți pe ceilalți și să cauți liniștea interioară și vindecarea. Posibil ca agitația resimțită în ultimul timp să-și găsească alinarea acum. Pe de altă parte, poți cheltui pentru vindecarea și ajutorarea celor dragi sau poate scoți bani din buzunar pentru a merge la un psiholog.

Horoscop zilnic 23 februarie 2022Horoscop zilnic 23 februarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Neptun, guvernatorul tău aflat în zodia ta, primește aspecte bune de la Marte, nativule din Pești, iar contextul te energizează și pe tine. Ai mai multă încredere în tine și ai toate șansele să-ți materializezi un vis. În plus, ești empatic la problemele prietenilor și totul se va întoarce însutit la tine. Profită și conturează-ți planuri de viitor sau lasă-te ajutat de cei din anturaj pentru a conduce un proiect la succes.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 23 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe