Horoscop zilnic 22 martie 2022. Zodia care se îndrăgostește brusc și nu mai are chef de muncă

Horoscop zilnic 22 martie 2022. Zodia care se îndrăgostește brusc și nu mai are chef de muncă
Află care este zodia care se îndrăgostește brusc și nu mai are chef de muncă

Horoscop zilnic 22 martie 2022. Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Marte și Uranus. Un aspect deloc plăcut care marchează o tensiune între planeta acțiunii și războiului. Dar și cea a neprevăzutului și schimbărilor bruște. Este o zi extrem de conflictuală. O zi în care atitudinea și gesturile celor din jur ne pot lua prin surprindere. Dar și noi putem acționa necugetat, sub impulsul momentului. Suntem mult mai agitați decât de obicei și trebuie să fim atenți să nu ne accidentăm.

Horoscop 22 martie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Dat fiind că Marte îți este guvernator, nativule din Berbec, ai mare grijă la acțiunile tale zilele acestea, dar îndeosebi astăzi. Pot să apară fel și fel de surprize financiare. Să faci plăți neprevăzute, să cheltui prea mult dacă ieși cu prietenii. Nu este momentul să investești bani în proiectele pe care le ai și nici să dai cu împrumut. S-ar putea să-ți dorești mai multă independență. Ți s-ar putea să apară frustrări din cauza faptului că nu ai resursele necesare sau acestea depind de un grup, de un proiect.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, iar Uranus este în zodia ta, nu te aștepta să ai o zi ușoară în relațiile cu ceilalți. Mai ales cu superiorii sau cu cei care vor să te conducă. Nu este deloc exclus să închei brusc și neașteptat o relație sentimentală sau o colaborare profesională. Ai grijă mai mult la imagine. Ai grijă la ceea ce spui și la modul în care o spui pentru că poți stârni controverse.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să te lupți pentru ideile și principiile tale, să cauți să descoperi un adevăr și să îți impui credințele chiar și cu forța. Mergi până în pânzele albe să demonstrezi ceva și de aici și conflictele. Acest careu, însă, îți cere să-ți schimbi niște principii sau te avertizează că poți avea parte de evenimente care te forțează să vezi diferit lucrurile.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Poți fi martorul direct al unor conflicte legate de bani și bunuri materiale și pot izbucni conflicte în cuplu sau în relația cu cei cu care ai ceva de împărțit. Atenție la gelozii, posesivități și lupte de putere. Unii nativi pot încheia relații toxice, în timp ce alții pot fi atrași în relații ascunse. Ai mai multă grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți pierde resurse din cauza lor.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Dat fiind că Marte se află în sectorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de conflicte atât în cuplu, cât și de natură profesională. Acestea pot aduce rupturi bruște de relații și contracte. Este extrem de important să ai grijă la imaginea ta, mai ales că ceea ce se poate întâmpla acum te poate pune într-o lumină neplăcută în fața tuturor, chiar în mod public. Grijă la modul în care-ți exprimi autoritatea.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte se află în sectorul muncii și sănătății tale și s-ar putea să vină cu situații conflictuale și stări de agitație. Sunt posibile certuri cu colegii, dar și schimbări bruște de job, de traiectorie profesională, de program și stil de viață. Posibil ca unii nativi să aibă parte de situații mai neplăcute legate de sănătate și asta să-i determine să renunțe la un job obositor, la o rutină zilnică. Mai multă grijă la desfășurarea sarcinilor la job pentru a preveni accidentările.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul relațiilor tale și se află în sectorul sentimental în careu cu Uranus din sectorul intim, fără îndoială că nu va fi o perioadă ușoară în interacțiunea cu ceilalți. Pot apărea conflicte în cuplu, pot ieși la suprafață infidelități, trădări. Poate fi vorba și de investiții proaste pe care le faci tu sau partenerul, de pierderi financiare. Cei singuri ar trebui să evite pasiunile și relațiile ascunse. Cei care sunt părinți trebuie să acorde atenție schimbărilor observate la copii sau acțiunilor pe care aceștia le desfășoară.

Horoscop zilnic 22 martie 2022

Horoscop zilnic 22 martie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar Uranus se află în sectorul relațiilor tale. Prin urmare este foarte probabil să izbucnești într-un conflict de familie, de cuplu sau poate profesional. Ești stresat de ceea ce se întâmplă într-o colaborare, în familie sau în casă și pot să apară fel și fel de probleme cu spațiul de locuit. Posibil, de asemenea, să te accidentezi în casă, așa că ai mare grijă la acțiunile tale. În cuplurile cu probleme pot să apară rupturi bruște și poate că unii nativi vor fi chiar nevoiți să se mute.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Având în vedere că Marte îți guvernează zona de iubire, s-ar putea să ai parte de evenimente surprinzătoare în plan sentimental. Nu este exclus să te îndrăgostești brusc și să nu mai ai chef de muncă sau să te șocheze niște discuții purtate, să te ia pe nepregătite o veste primită. Pe de altă parte, dialogurile de la locul de muncă au o tentă bizară și conflictuală. Ai mai multă grijă dacă te urci la volan sau când traversezi strada, mai ales că nu te poți concentra prea bine și poți fi neatent. Nu lua decizii majore, maia les la nervi, și evită negocierile.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte este guvernatorul sectrului familiei tale și se află în zona financiară, context care poate aduce conflicte legate de bani cu cei dragi sau cheltuieli neprevăzute. Nu te implica sub nicio formă în speculații financiae, nu face investiții riscante pentru că poți pierde bani. S-ar putea ca acest careu să te determine să faci o schimbare majoră legată de modul în care-ți gestionezi resursele, de modul în care-ți administrezi veniturile.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop zilnic 22 martie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte se află chiar în zodia ta și în careu cu Uranus, guvernatorul tău, deci se întrevăd zile agitate, conflictuale, cu un apogeu astăzi. Ai grijă la acțiunile pe care le faci pentru a nu te răni și mai ales la răzvrătirea pe care o afișezi față de viața personală și de familie. Pot să apară schimbări bruște legate de casă, de cei dragi sau de cariera ta, situații neprevăzute pe care va trebui să le gestionezi rapid. Acest careu te poate stimula la schimbări majore în viața ta, dar nu le face sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic 22 martie 2022Horoscop  zilnic 22 martie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Careul de astăzi poate reactiva situații din trecut legate de bani, nativule din Pești, de siguranța ta financiară și s-ar putea să fii tentat să iei decizii ca urmare a unor frici mai vechi. Pot veni vești surprinzătoare, poți primi informații care te scot din zona de confort și te agită sau poți relua dialoguri din trecut pe teme pe care le credeai încheiate. S-ar putea ca unele secrete să iasă la suprafață. Nu lua decizii sub impulsul momentului și ai grijă la negocieri.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 22 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!