Horoscop zilnic 22 februarie 2022. Se anunță o zi intensă și cu surprize neașteptate pentru zodii!

Horoscop zilnic 22 februarie 2022. Se anunță o zi intensă și cu surprize neașteptate pentru zodii!
Se anunță o zi intensă și cu surprize neașteptate pentru zodii!

Horoscop zilnic 22 februarie 2022. Proaspăt intrată în zodia Scorpion, Luna va forma astăzi un aspect de susținere cu Jupiter din Pești. Dar se vor forma și două aspecte tensionate cu Saturn din Vărsător și Uranus din Taur. Se anunță o zi intensă și cu surprize neașteptate. S-ar putea să avem parte de unele obstacole care să ne cam răscolească pe interior și să ne provoace trăiri emoționale puternice.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să te preocupi de o situație financiară, nativule din Berbec, de niște bani care întârzie să-ți intre în conturi sau de un bun material, de un drept financiar pe care trebuie să-l recuperezi. Posibile discuții mai aprinse cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor. În unele cazuri, s-ar putea ca niște sentimente de gelozie și neîncredere să încolțească în sufletul nativilor. Dacă ți-ai făcut un plan cu prietenii, te poți aștepta ca acesta să nu ajungă la materializare.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu și să dezvolți sentimente de neîncredere în partener. Aceleași sentimente le poți avea și față de persoanele cu care lucrezi, față de partenerii profesionali. Posibil să fii chiar dezamăgit de unele reacții ale acestora. Evită să intri în lupte de putere și nu te lăsa dărâmat de faptul că unii se pun în calea afirmării tale. Fă exact ceea ce știi să faci mai bine pentru a te face remarcat, chiar dacă va trebui să depui mai mult efort.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca la locul de muncă să vină niște informații care să te destabilizeze pe moment. Poate fi vorba de zvonuri sau de discuții cu colegii care te iau pe nepregătite. Cert este că te scot din starea de confort și te agită, așa că nu este exclus să te confrunți cu probleme de sănătate, cu dureri de cap sau de stomac. Nu este exclus să vină sarcini care te țin peste program și va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare și rezistență la stres.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Deși Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul tău afectiv, iată că aspectele formate te pot stimula la trăiri pătimașe, la gelozii și neîncredere. Te poți simți neînțeles și neiubit, limitat de partener sau de un context de viață care nu-ți permite să te bucuri de ceea ce ai. O poveste de iubire, o relație de prietenie sau chiar relația cu copiii nu pare să evolueze în direcția dorită de tine.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Îți va fi destul de greu să găsești un echilibru între responsabilitățile profesionale și responsabilitățile familiale. Te poți enerva din cauza faptului că nu mai ai timp pentru tine și cei dragi. Pot veni noi sarcini profesionale sau fel și fel de situații neprevăzute legate de carieră, care te forțează să le dai atenție. În plus, nu vei avea parte nici de susținerea partenerului sau a colaboratorilor și celor cu care lucrezi.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi nu vei fi deloc comunicativ și te vor deranja discuțiile superficiale sau ședințele în care nu se stabilește, de fapt, nimic. Ești destul de morocănos, rigid și deloc deschis viziunilor altora. S-ar putea chiar să ai parte de stres și tensiuni dacă ți se impune să faci un compromis sau să iei o decizie fără timp suficient de analiză. Nu este o zi tocmai bună pentru negocieri și dezbateri, interviuri și examene.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca astăzi să te stresezi din cauza unei situații financiare, fie că este vorba de o plată pe care trebuie să o faci, fie că este vorba de o decizie luată pe care acum o regreți. Posibil să fi cheltuit și acum să trebuiască să mai strângi cureaua. Sunt de evitat speculațiile financiare. În unele cazuri, este vorba de măsuri legislative care restricționează veniturile, de tăieri, opriri. Poate chiar de returnarea urgentă unei datorii care te împiedică să faci ce-ți dorești cu salariul.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși Luna trece prin zodia ta, s-ar putea să ai parte de trăiri emoționale puternice, de stări de neliniște, agitație. Acestea pot fi cauzate fie de certuri cu partenerul, fie de tensiuni în familie, fie chiar de neînțelegeri între partener și părinți. S-ar putea ca limitările și lipsa de susținere a celor din familie să te amărască, să te dezamăgească.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o zi destul de agitată în plan emoțional și psihic pentru tine. S-ar putea ca unele probleme de sănătate, poate chiar mai vechi, să se manifeste sau să ai parte de neliniști interioare din cauza unor amintiri. Poate chiar un dialog te face irascibil și-ți provoacă insomnii. În alte cazuri vin informații destabilizatoare de la locul de muncă, legate de sarcini și program sau de job în sine, care te indispun. Mai multă grijă la deplasări pentru că poți fi neatent.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să ai parte de decepții venite din partea prietenilor, a asociaților și să pui la suflet mai mult decât te-ai fi așteptat. Nu este exclus să te răcești față de anumite persoane în care aveai încredere până acum. Se pot da peste cap planuri cu cei din anturaj sau poate planuri făcute cu persoana iubită și copiii. Pot veni griji financiare sau limitări, situații te forțează să faci cheltuieli neprevăzute.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Stresul profesional este mare și astăzi s-ar putea să fii pus în ipostaze deloc plăcute și să trebuiască să-ți aperi imaginea sau funcția. Unii nativi sunt forțați să-și asume riscuri sau responsabilități prea mari. Pe de altă parte, familia poate trece prin momente în care are nevoie de sprijinul tău. Faptul că toată lumea trage de tine te poate copleși pe moment.

Horoscop zilnic 22 februarie 2022Horoscop zilnic 22 februarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să te lupți cu adevărul altora sau pentru a demonstra un adevăr, nativule din Pești. În unele cazuri, principiile tale nu empatizează cu ale altora și asta te poate dezamăgi. Încearcă să asculți și ce au alții de zis, chiar dacă vei fi surprins. Posibil ca un dialog să te ia pe nepregătite. Bine ar fi să nu crezi tot ce auzi fără să verifici.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 22 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!