20 iul. 2022 | 19:06

Horoscop zilnic 21 iulie. Banii vor da bătăi mari de cap acestor zodii

Horoscop
Horoscop zilnic 21 iulie. Banii vor da bătăi mari de cap acestor zodii
horoscop 21 iulie

Luna traversează astăzi zodia Taur și ne mobilizăm în rezolvarea intereselor noastre. Ne facem mici plăceri, putem oferi cadouri persoanelor dragi și suntem eficienți și practici. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, poate aduce dispute, multă energie și determinare în obținerea unor avantaje financiare.

Horoscop zilnic 21 iulie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru obținerea unor sume de bani. Pot avea loc și rezilieri de contracte, deoarece nu te mai înțelegi cu angajatorul în ceea ce privește termenii și bugetul alocat activității pe care o prestai. Nu intra în dispute și coopereză cu aspectele, pentru că vor veni bani din alte surse!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi este posibil să ai multă energie și să iei inițiative în noi proiecte. Ai dialoguri cu șefii și le propui o idee pe care vrei să o implementezi din toamnă. În relația de cuplu s-ar putea să apară unele tensiuni din cauza unor lucruri mărunte. Recomandarea astrelor este să-ți redirecționezi energia spre lucruri constructive.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi nu ești în apele tale. Stai mai izolat și s-ar putea să te destabilizeze unele gânduri sau frământări interioare. Salvarea vine de la cineva din anturaj, un prieten care încearcă să-ți fie suport moral. Totodată te simți obosit pentru că ai preluat niște sarcini noi și încă nu știi ce decizie să iei, dacă să rupi un contract sau să ai un dialog cu șefii, în care să soliciți o mărire salarială.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Posibil astăzi să apară unele surprize în planul relațiilor de prietenie și-n grupul din care faci parte. Și planurile tale se pot da peste cap din cauza unor decizii ale șefilor privind o schimbare care urmează să fie implementată în perioada următoare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi, s-ar putea să ai parte de surprize la nivelul conducerii firmei unde lucrezi sau în relațiile cu șefii. Dacă susții un interviu sau prezinți un proiect în fața unei comisii, vei face impresie bună, pentru că ești determinat să-ți atingi un obiectiv.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi se anunță o zi dinamică, cu multă energie să rezolvi o serie de chestiuni profesionale. Atenție la relațiile cu colegii sau cu cei cu care lucrezi, pentru că este posibil să intri în conflicte de idei, să ai principii diferinte și să nu accepți și opinia altora!

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă administrezi un buget cu partenerul sau cu cineva din familie, astăzi este posibil să iasă scântei și să nu reușiți ajunge la un numitor comun. Recomandarea zilei este să rezolvi zilele viitoare situația dată, pentru când vor fi aspecte mai prietenoase și nu dizarmonice, în care fiecare țineți la propriul orgoliu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astral de astăzi vine cu surprize la locul de muncă în relațiile cu colegii. Ești surprins de atitudinea și acțiunea unor colegi, față de care aveai o altă părere. În altă ordine de idei, în relația de cuplu, dacă te duci acasă cu problemele de la serviciu, sigur s-ar putea să apară un conflict, pe care cu greu îl vei mai aplana.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Activitățile profesionale, dar și starea de sănătate sunt prioritatea ta de astăzi. Dacă la serviciu încerci să rezolvi prioritățile în prima parte de zi, în ce privește sănătatea, s-ar putea să ai de așteptat să mergi la investigații sau consultații medicale, pentru că nu găsești programare prea repede. Nu te certa cu operatorii de callcenter, pentru că oricum nu vei rezolva nimic!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Surprize și evenimente neașteptate apar astăzi în planul sentimental. Îi faci un cadou sau mici atenții partenerului, care apreciază gestul. Dacă ești singur, apare o răsturnare de situație într-o chestiune personală și trebuie să ajungi urgent într-un loc, unde vei cunoaște o persoană, cu care rezonezi din prima clipă și decizi să ieșiți la o întâlnire.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Posibil astăzi să aibă loc evenimente, care să-ți dea planurile peste cap în familie sau privind o tranzacție imobiliară, intrarea în posesia unor acte, să ai nevoie de o semnătura a unui membru al familiei, care este plecat și să se întârzie niște demersuri. Momentan nu ai ce face și nu-ți rămâne decât să ai răbdare să se așeze lucrurile. Dacă intri în conflicte, nu vei rezolva nimic.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi este posibil să faci niște deplasări, pe care nu le aveai în plan. Totodată, îți parvin și vești sau informații surpriză, care să schimbe planurile tale și ale partenerului de cuplu. În partea a doua a zilei ești surprins, pentru că te caută o rudă cu care nu ai mai vorbit de mult.

Horoscopul zilei de 21 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro