Ce urăsc toate zodiile din horoscop. Mihai Voropchievici: „Dragostea trebuie să fie doar când vrea el”

Ce urăsc toate zodiile din horoscop. Mihai Voropchievici: „Dragostea trebuie să fie doar când vrea el”
Ce urăsc toate zodiile din horoscop, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. Află ce nativi nu doresc să aibă parte de dragoste.

Fiecare om are propriul set de gusturi și antipatii. Însă, în lumea semnelor zodiacale, există unele lucruri despre care se spune că nu sunt agreate de persoanele aparținând aceleiași zodii. Care sunt acestea? Mihai Voropchievici explică ce urăsc toate zodiile din horoscop. Iată, pe scurt, ce nu le place nativilor din semnele zodiacale, potrivit celebrului numerolog.

Ce urăsc toate zodiile din horoscop

Berbecul nu suportă lenea și taxează întotdeauna pe cei cărora le place să calce de zece ori într-un loc. Nativii din acest semn zodiacal au mereu ceva de făcut, indiferent că este vorba despre activitate fizică sau câteva minute de bârfă. Ei își stabilesc programul din timp și îl respectă la sânge. Nu se pot înțelege niciodată cu oamenii care, așa cum e vorba în popor, dorm pe ei, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Taurul urăște să facă lucruri pe care nu le are stabilite bine în rutină sau în program. Acești nativi sunt mereu mulțumiți cu ceea ce au, sunt consecvenți și nu simt nevoia să facă schimbări majore în viața lor. Dacă intervine vreo situație neprevăzută, nativii din acești semn zodiacal devin iritați.

Și Gemenii sunt activi pe toată durata zilei, precum Berbecii. Ce urăsc cel mai mult acești nativi este plictiseala. Indiferent de momentul zilei, Gemenii trebuie să facă mereu câte ceva. Dacă au terminat un film, imediat caută altul pentru a nu se plictisi, a explicat numerologul.

Mihai Voropchievici anunță că Racii țin foarte mult la intimitatea din familie și locuință. Nativii din acest semn zodiacal au nevoie de spațiu și dacă intervii în intimitatea lor fără să te fi invitat, lucrurile nu vor decurge tocmai plăcut. Racii riscă să fie în astfel de circumstanțe foarte acizi.

Cum se deosebesc zodiile din horoscop

Spre deosebire de alte zodii, Leii nu suportă tăcerea. Nativii din acest semn zodiacal sunt fanii armoniei, motiv pentru care în orice domeniu trebuie să existe echilibru. Dacă stai în fața unui Leu și nu spui nimic, s-ar putea să nu reușești să te împrietenești neapărat cu el.

Fecioara urăște persoanele răutăcioase. Dacă se află în postura de a interacționa cu ei, nativii din acest semn zodiacal fac tot ce este posibil pentru a le întoarce spatele. Nativii Fecioară preferă să fie înconjurați mereu de oameni plăcuți.

Balanța nu poate tolera indivizii care nu dau dovadă de performanță atunci când este cazul. Nativii din acest semn zodiacal sunt foarte critici, mai ales când au de-a face cu persoane incompetente. Mereu însetate după cunoaștere, Balanțele muncesc să le arate și altora că se poate.

Nu minți niciodată un Scorpion. Dacă riști să o faci, te va pune la punct imediat. Mai mult decât atât, este foarte posibil să fie ultima dată când vei interacționa cu acest nativ. Cea mai mare calitate pe care o apreciază este sinceritatea, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

„Dragostea trebuie să fie doar când vrea el”

Săgetătorii sunt fanii aventurii și a descoperirii de lucruri noi. Cel mai nepotrivit loc de muncă pentru un nativ Săgetător ar implica, potrivit numerologului citat, lucrul la birou. Săgetătorilor nu le place deloc rutina.

„Capricornii se disting de toate zodiile. Nu suportă lipicioşii. Cei care vin cu linguşeli. Sunt foarte duri. Nu au nevoie de oamenii care oferă prea multă atenţie. Dragostea trebuie să fie cu măsură, şi atunci doar când vrea el. El e dispus la muncă. Nu are timp de dragoste”, a explicat Mihai Voropchievici, într-o intervenție televizată la emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3.

Vărsătorii nu se pot înțelege cu oamenii ignoranți. Astfel de indivizi îi „sâcâie” mereu pe creier și îi determină să își piardă starea de calm și răbdare.

Peștele urăște să fie criticat. Dacă vrei să fii prieten cu un nativ din acest semn zodiacal, trebuie să înveți să taci. Referitor la persoanele din această zodie – nu trebuie să le subestimezi, niciodată.

Urmăriți Playtech.ro și pe