Horoscop zilnic, 20 octombrie. Zodia care trebuie încheie un capitol toxic din viaţa sa

Horoscop zilnic, 20 octombrie. Zodia care trebuie încheie un capitol toxic din viaţa sa
Lună Plină în Berbec

Horoscop zilnic 20 octombrie. Astăzi se va forma Lună Plină în zodia Berbec, un eveniment astrologic care va fi resimțit destul de intens, în special de semnele cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și de cei care au ascendentul sau alte planete importante în astrograma natală aici.

Horoscop zilnic 20 octombrie. Lună Plină în Berbec

Luna Plină vine cu energia încheierii. Pe de o parte, vom culege roadele unor acțiuni întreprinse în urmă cu jumătate de an, atunci când a fost Lună Nouă în Berbec, iar pe de altă parte vom încheia un capitol deschis atunci. Intențiile din martie-aprilie, acum ajung la apogeu.

Va fi un moment tensionat, dat fiind că Marte, guvernatorul Berbecului, se va afla în opoziție cu Luna, care la rândul său va fi în careu cu Pluto din Capricorn. Va fi nevoie să găsim echilibrul între noi și ceilalți, dar și să acționăm conform cu dorințele noastre, să luptăm pentru ceea ce într-adevăr contează pentru noi și ne lasă să fim noi înșine.

Zona de relații este foarte importantă acum, dat fiind că în Balanță se găsesc nu mai puțin de trei planete, Soare, Marte și Mercur, proaspăt ieșit din retrogradare. Prin urmare, după ce am reevaluat relațiile în care ne aflăm, această Lună Plină din Berbec ne poate aduce curajul necesar să alegem ceea ce ne reprezintă cu adevărat.

Cei care-și doresc să pună punct unei relații sentimentale sau profesionale o pot face acum, mai ales că în perioada următoare, odată ce planetele se vor muta în Scorpion, va veni și vindecarea. Dat fiind careul cu Pluto, va fi mai greu pentru cei care sunt căsătoriți sau care au alte obligații de a rămâne ancorați într-o relație. Luptele de putere se pot resimți puternic acum, de aceea ar fi de preferat să evităm pe cât posibil conflictele cu ceilalți și tendințele impunătoare și manipulatoare.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Berbec/ Ascendent Berbec

Vei simți destul de puternic această Lună Plină dat fiind că se petrece în zodia ta. Dincolo de faptul că poți culege roadele intențiilor setate în urmă cu jumătate de an, vei avea ocazia să pui punct unui episod din viața ta care nu te mai reprezintă.

Ai curaj să intri pe o nouă direcție și să te debarasezi de acele relații, fie sentimentale, fie profesionale, care nu te mai reprezintă. Nevoia de a-ți găsi echilibrul emoțional este foarte mare acum, însă ai grijă să nu acționezi mânat de impuls.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Taur/ Ascendent Taur

Profită din plin de energia acestei lunații pentru a lăsa trecutul în spate. Este un moment bun să pui punct unor obiceiuri toxice, să renunți la niște vicii și dependențe. Să te vindeci o despărțire sau chiar să ameliorezi o problemă de sănătate.

Ține cont că te poți confrunta cu insomnii, cu stări de irascibilitate și agitație interioară și de aceea ar trebui să te dedici relaxării mentale, meditației.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Relațiile cu persoanele din anturaj pot fi mai tensionate și nu este exclus să pui punct unei relații de prietenie care nu te mai reprezintă sau unei relații cu un asociat care te-a dezamăgit. Relațiile sentimentale care nu sunt solide se pot încheia acum, mai ales dacă intervin pietenii. Unii nativi pot culege roadelor unor proiecte începute în primăvară.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Rac/ Ascendent Rac

Cum Luna este guvernatoarea ta, fără îndoială că vei resimți din plin acest moment, iar intensitatea sa poate fi dublată pentru tine. Este foarte probabil să apară tensiuni cu superiorii, contexte profesionale frustrante care să te determine să pui punct unei situații ce vizează cariera sau unei relații profesionale.

În alte cazuri, partenerul este cel care nu este de acord cu anumite decizii profesionale pe care vrei să le iei și, din nou, poate apărea un conflict. Este extrem de important să găsești echilibrul între muncă și familie pentru a depăși cu bine lunația

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Leu/ Ascendent Leu

Luna Plină din Berbec te îndeamnă la transformarea unor credințe și principii, a unor sisteme de valori și poate aduce în calea ta contexte ce-ți impun moralitate și corectitudine. Este momentul să lași în spate acele tipare de raționament, acele convingeri care te țin în loc și nu te lasă să evoluezi. Poți culege roadele unor proiecte legate de străinătate sau poți obține o diplomă, poți pune în practică ceva ce ai învățat.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Balanță poate aduce încheierea unui capitol financiar și culegerea roadelor unor acțiuni întreprinse în primăvară. Poate fi vorba de culegerea roadelor unor economii, unor investiții, poate de încheierea unei datorii, unui credit, proces, litigiu, de obținerea unei moșteniri sau poate partenerul este cel care rezolvă ceva financiar. Pe de altă parte, viața intimă este luminată acum și o relație disfuncțională, toxică se poate încheia.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Balanță/ Ascendent Balanță

Vei simți puternic această Lună Plină, dat fiind că Soarele este în zodia ta, iar Luna îți luminează sectorul relațiilor. Astfel, poți pune punct acelor legături cu care nu mai rezonezi.

Poți încheia o relație de cuplu, dar și o colaborare profesională sa poți culege roadele unui contract început în primăvară. Vei avea mai mult curaj ca niciodată să iei decizii radicale legate de viața ta și de relațiile tale.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai mai multă grijă la sănătatea ta, la odihnă și la stilul de viață pe care îl adopți. S-ar putea ca odată cu această Lună Plină din Balanță să decizi că a venit momentul să închei un capitol toxic care te obosește

Să renunți la un loc de muncă, la niște sarcini și la un program care nu-ți permite să te ocupi și de tine. Niște obiceiuri zilnice vor fi lăsate în spate sau ceva ce-ți consumă energia seîncheie acum.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce apogeul unor trăiri afective. S-ar putea ca o poveste de iubire să fie încheiată sau condusă la un alt nivel, să devină mai intensă și mai agitată.

Totodată, relația cu copiii se poate tensiona și unii nativi pot culege roadele unor proiecte creative demarate în primăvară.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină din Balanță poate aduce tensiuni în familie, dar și încheierea unui capitol ce vizează locuința. Poate fi vorba de o mutare, dar și de probleme de familie care acum ies la suprafață.

Situații din trecut, chiar din copilărie, tipare emoționale toxice, pot aduce agitație și instabilitate acum. Este nevoie să depui un efort să găsești echilibrul între viața personală și cea profesională pentru ca unele situații să nu degenereze.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Această lunație poate aduce discuții și vești care să te dezechilibreze și nu este exclus ca tu să fii cel care ia o decizie importantă, radicală. Poți rupe o relație cu rudele sau poți culege roadele a ceea ce ai învățat în ultimele luni.

Unii nativi pot avea parte de o negociere care să le schimbe o direcție pe care au pornit, sau poate dau un examen, susțin un interviu important. Pe de altă parte, poți lăsa în spate niște tipare de raționament care nu te susțin în evoluție.

Horoscop zilnic 20 octombrie

Horoscop zilnic 20 octombrie Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină din Berbec poate aduce culegerea unor roade financiare ale unor acțiuni întreprinse în primăvară. Dar poate aduce și pierderea/încheierea unei surse de venit. Unii nativi pot decide că este momentul să scoată bani din valorificarea unor talente pe care le au.

Această lunație poate evidenția mai clar un dezechilibru financiar și emoțional, un dezechilibru între valorile materiale și cele spirituale. Va trebui să înveți să-ți satisfaci nevoile fără a prejudicia pe alții.

Horoscop zilnic Horoscopul zilei de 20 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI