Horoscop. Ce desert preferă fiecare zodie în parte. Tu știi ce te îndulcește?

Horoscop. Ce desert preferă fiecare zodie în parte. Tu știi ce te îndulcește?
Horoscop pentru dulciuri

Care sunt deserturile preferate de fiecare zodie? Nativii iubesc lucruri diferite în funcție de semnul sub care s-au născut. Ce te îndulcește pe tine?

Horoscop: care este desertul preferat în funcție de zodie

Berbec – Cei din această zodie sunt plini de energie și în permanență au ceva de planificat. Ei sunt mereu au organizare și nu au timp să se bucure de desert. Cel mai iubit lucru dulce pentru ei este ceva rapid precum o tabletă de ciocolată.

Taur – Iubește clasicul și nu se dă la o parte pentru ceva cu brânză dulce sau cu arome deosebite de lavandă. Este mai sofisticat în gusturi.

Gemeni – Cei născuți sub semnul acesta sunt duali și se răzgândesc ușor, așa că vor da mereu răspunsuri diferite în funcție de asta. Poți să-i prinzi cu deserturi cu arome diferite și care îmbină mai multe gusturi.

Rac – Au o relație aparte cu mâncarea și sunt impresionați mereu de torturi sau prăjituri care seamănă cu cele pe care mama lor le făcea. E sensibil și îl cuprinzi cu acest gen de lucruri.

Leu – Le place mereu să fie sub lumina reflectoarelor și dorește să se simtă bine în timpul acesta. Cei născuți sub semnul acesta vor deserturi colorate și ceva delicios. O porție de macarons li s-ar potrivi.

Fecioară – Sunt perfecționiste în natura lor și pun accentul pe detalii. Ceva deosebit ar fi o ciocolată în formă de sferă sau mini tarte de mere și coniac.

Balanță – Iubește lucrurile simple și care au gust foarte bun. Pot fi impresionate de foarte puțin. Un desert care are brânză dulce și căpșuni este de ajuns pentru ei.

Scorpion – Cei născuți sub acest semn vor adora mereu lucrurile sofisticate. Poți să-i impresionezi cu o pară în vin sau deserturi unice.

Săgetători – Sunt mereu oamenii care adoră noul. Vor să călătorească și să afle lucruri despre lume, așa că poți să le faci pe plac cu un tort specific brazilian, umplut cu fructe de guava.

Capricorn – Sunt conservatori și mereu doresc să abordeze dulciuri pe care le-au mai mâncat anterior. O plăcintă tradițională ce mereu le ajunge să se simtă bine.

Vărsător – Sunt ușor de mulțumit când vine vorba despre mâncare și adoră lucrurile cu gust. Niște bomboane sunt perfecte pentru ei pentru a le potoli pofta de dulce.

Pești – Iubesc lucrurile colorate și poți să-i impresionezi dacă ai cel puțin trei culori în farfurie. Un tort cu fructe de pădure este excepțional pentru ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI