Horoscop zilnic 19 august. Zi grea pentru această zodie, grijile o vor acapara de dimineața până seara

Horoscop zilnic 19 august. Zi grea pentru această zodie, grijile o vor acapara de dimineața până seara
Zi grea pentru această zodie, grijile o vor acapara de dimineața până seara

Horoscop 19 august 2021. Astăzi avem parte de un aspect destul de puternic pe cer care poate aduce tensiuni și agitație mentală. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, face conjuncție cu războinicul Marte, planeta acțiunii, în zodia Fecioară. Dincolo de energia mentală și de curiozitate, dincolo de puterea de convingere pe care o avem astăzi, acest context ne poate face foarte critici, chiar răutăcioși și mult prea direcți în dialog.

Horoscop 19 august 2021

Putem exagera cu acuzele și reproșurile și putem rosti cuvinte care să rănească și pe care apoi să le regretăm. Reacțiile mentale sunt rapide, dar trebuie să evităm deciziile impulsive.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ești foarte agitat și s-ar putea să ai parte de conflicte la locul de muncă, să te cerți cu colegii și să devii deosebit de critic cu ceilalți, mai ales dacă ai impresia că tu muncești mai mult decât alții. O să faci fel și fel de reproșuri și nimic nu o să-ți convină, mai ales că ție îți plac controversele. Pe de altă parte, s-ar putea să fii deosebit de stresat și din cauza asta să te simți rău sau, din contră, să ai o energie mentală foarte bună care să te ajute să-ți desfășori activitățile cu spor.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să te lași cuprins de un entuziasm aparte și să faci declarații de dragoste mărețe, ceea ce nu este un lucru rău dacă îți sunt împărtășite sentimentele. Însă nu te duce în zona reproșurilor dacă cealaltă persoană nu reacționează ca tine. Poți discuta aspecte importante ale vieții de cuplu astăzi și poți lua decizii importante, însă nu o face sub impulsul momentului. Dacă ești singur, vei flirta mai mult și s-ar putea să cunoști o persoană care să te cucerească cu doar câteva cuvinte. Ești plin de viață și energie mentală și te vei dedica distracțiilor și activităților care-ți stimulează intelectul.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încearcă să fii mai calm în dialogurile cu familia și să nu reacționezi sub impulsul momentului. Sunt posibile tensiuni cu cei dragi, însă și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, de exemplu superiorii. Ai idei multe și vrei să le pui în practică rapid, însă te vei frustra dacă ceilalți nu-ți împărtășesc entuziasmul. Dai dovadă de o forță mentală ieșită din comun și te poți dedica cu spor activităților casnice. Dacă trebuie să iei decizii legate de familie, de casă, o vei face cu hotărâre și curaj.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 197 august 2021 Rac/ Ascendent Rac

Astăzi nu va exista persoană care să te poată contrazice sau să aibă contraargumente suficient de puternice pentru a-ți face față. Îți plac controversele și intri în discuții fără tăgadă pentru a-ți spune părerea. Ai idei practice, utile și constructive și poți lua decizii curajoase, dar nu le lua sub impulsul momentului. Te bucuri de o mare forță mentală, aspect care te susține în toate procesele de învățare și comunicare, în examene, interviuri, iar în negocieri vei de neînduplecat. Ai grijă, însă, să nu exagerezi cu impunerea părerii personale și să nu apeși prea tare pedala de accelerație.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția de astăzi are impact asupra sectorului financiar și poți pune în practică niște idei curajoase care să te ajute să te pui în valoare. Poți găsi acea soluție mult căutată pentru reechilibrarea veniturilor, poți face bani din ideile și talentele tale. Unii nativi pot primi o ofertă salarială, pot negocia un comision, pot face o speculație financiară profitabilă, dar de preferat ar fi să nu cheltuie prea mulți bani sub impulsul momentului.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur și Marte se întâlnesc în zodia ta, prin urmare astăzi vei deborda la capitolul energie mentală, vei vorbi mult, vei vorbi cu toată lumea și vei cere să fii ascultat. Te poți enerva și mai ușor dacă ideile tale nu sunt ascultate sau luate în calcul. Totodată, puterea de convingere pe care o ai astăzi poate muta munții din loc, așa că profită să ieși în evidență, remarcă-te prin idei și discursuri. Ai curaj să iei decizii majore, importante, dar nu le lua sub impulsul momentului.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca în mintea ta să se ducă astăzi un adevărat război, să ai parte de o furtună a amintirilor, gândurilor și frământărilor, iar dacă vei avea insomnii, nu ar trebui să te mire. Cel mai probabil, cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, multe din întrebări și frământări au legătură cu partenerul de viață sau cu un fost partener. Dacă îți va fi greu să te calmezi și să faci meditație, atunci citește o carte sau apelează la o tehnică care să-ți țină mintea ocupată.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Încearcă să asculți și ceea ce au prietenii de zis, colaboratorii, asociații, colegii de muncă și nu te contrazice sau nu-ți impune punctul de vedere fără să cunoști toate detaliile problemei. Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor practice, realizabile, însă nu te duce cu gândul prea departe, ci rezumă-te la viitorul apropiat și „palpabil”. Pe de altă parte poți primi sfaturi și sprijin de la persoane importante într-un proiect pe care-l ai și care poate căpăta popularitate.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi trebuie să ai mare grijă la conflictele cu superiorii pentru că pot exploda și îți pot afecta imaginea. Cu cât îți vei impune mai mult punctul de vedere, cu atât pot escalada mai tare. Nu lua decizii profesionale sub impulsul momentului și nu-ți atribui puteri pe care nu le ai. Posibil să ai parte de discuții importante legate de relația ta, să decizi că este momentul să petreci mai mult timp cu partenerul sau să iei decizia de a-ți oficializa o relație.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o perioadă bună pentru studiu, pentru a obține o diplomă sau pentru a pune în practică o diplomă pe care o ai. Ai toate abilitățile și experiența necesară pentru a te afirma într-o anume direcție, pentru a-i convinge pe alții de ceea ce crezi tu sau pentru a-ți atinge niște idealuri înalte. Sunt nativi care decid să se mute în străinătate sau fac o călătorie importantă pentru progresul lor. Îți vei exprima credințele și convingerile cu multă hotărâre și vei atrage de partea ta persoane care-ți împărtășesc idealurile și principiile.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția de astăzi îți poate aduce ocazia de a face o investiție importantă, de a negocia un contract sau poate de a obține un credit. Oricum, sunt tensiuni financiare, nervi și agitație din cauza unor cheltuieli sau din cauza faptului că nu ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. În cazuri izolate, conjuncția aceasta poate scoate la suprafață secrete și discuții intime destul de incomode, iar în cazul celor singuri poate aduce o aventură pasională.

Horoscop 19 august 2021

Horoscop 19 august 2021 Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția Mercur – Marte se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și este o oportunitate deosebită pentru a începe o nouă relație de lungă durată, de fapt, întreaga conjunctură astrală a lunii acesteia este în favoarea relațiilor serioase și statornice. În cuplu poate aduce discuții mai tensionate care pleacă de la responsabilitățile practice ale fiecăruia și este un moment oportun pentru a se discuta despre viitorul relației și aspirațiile partenerilor.

Horoscopul zilei de 19 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI