Horoscop zilnic, 17 octombrie. Zodia care va fi bântuită de amintiri

Horoscop zilnic, 17 octombrie. Zodia care va fi bântuită de amintiri
Horoscop zilnic, 17 octombrie.

Careul de astăzi dintre Pluto, aflat în Capricorn, și Soarele din zodia Balanță va sta la baza unor tensiuni destul de serioase care pot strica duminica multora dintre noi. Nu vom accepta impunerile nimănui, însă trebuie să avem grijă că și noi putem deveni exagerat de autoritari. Ar trebui să ne canalizăm energia pentru a face transformări subtile în atitudinea pe care o avem față de alții.

Horoscop zilnic 17 octombrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nu este nici pe departe cea mai bună zi în plan relațional. S-ar putea să ai parte de conflicte de autoritate cu partenerul de viață. Momentan, cu Marte guvernatorul tău, în sectorul relațiilor, puterea nu este la tine, așa că încearcă să te relaxezi și să eviți manifestările războinice și chiar manipulatoare.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Azi nu trebuie să uiți că este duminică și că este zi liberă. Lasă deoparte activitățile obositoare și orice alte sarcini care te apasă și relaxează-te. Citește o carte, studiază ceva ce-ți place și stai de vorbă cu prietenii. S-ar putea să intri în conflicte și cu partenerul de viață din cauza unor neclarități legate de viața sentimentală și ar fi indicat să le eviți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Azi nu încerca să-i impui partenerului dorințele tale. S-ar putea ca tu să ai chef de plimbare, de distracție, de făcut unele activități, iar celălalt să fie mult prea obosit sau pur și simplu să nu aibă o stare emoțională prea bună. Evită să ceri prea mult de la alții și să te bazezi pe ei. Fă ceea ce-ți place ție, mai ales că ești foarte creativ în perioada aceasta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi mai delicată în relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. S-ar putea să ai impresia că acesta îți impune atitudini și trăiri, că încearcă să0ți manipuleze emoțiile, iar starea ta interioară va fi mai greu de echilibrat. Evită tensiunile cu cei dragi, evită să deschizi subiecte sensibile și dedică-ți timpul liber ție și doar ție.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Azi evită să te contrazici cu cei din jur și ia în calcul că poți fi deranjat foarte ușor de atitudinea autoritară, manipulatoare a celor dragi, deci poți fi mai conflictual. Ieși în aer liber, plimbă-te și dedică-te activităților care te relaxează. Ține cont, de asemenea, că și tu poți deveni foarte impunător și poți cere să ți se respecte regulile, ordinele și dorințele, deși tu nu vei fi la fel de dispus să faci asta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

După multe tânguieli, azi ai încredere mai multă în tine, în abilitățile tale și poți cuceri persoana care-ți place, însă nu o face cu insistențe deranjante. Este o zi favorabilă pentru a te apropia de cineva care-ți place. Pe de altă parte, s-ar putea să cheltui niște bani pentru a satisface nevoile copiilor. Oricum ar fi, evită speculațiile financiare!

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

S-ar putea ca tu să vrei să strălucești, să ieși în evidență, să faci ceea ce-ți place, iar cei dragi să vină cu o barieră, să zică sau să facă ceva care să te deranjeze. Este foarte probabil să intri în conflicte cu familia sau să ai o stare emoțională mai apăsătoare, însă nu te agita, nu lua decizii și nu da verdicte. Ai doar răbdare să se liniștească lucrurile.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi poți fi mai tensionat și poți intra mai ușor în conflicte cu cei din jur, mai ales că nu vei suporta autoritatea nimănui și vei avea tendința de a te impune și tu. Nu manipula, nu te lăsa impresionat de văicărelile nimănui și evită să aduci în prezent tipare din trecut. Odihenește-te mai mult, relaxează-te și încearcă să-ți ții trăirile interioare în frâu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Încearcă să nu uiți ceea ce le-ai promis prietenilor și să nu schimbi planuri după bunul tău plac pentru că ai putea creea tensiuni. Dacă cineva îți cere un ajutor financiar, azi nu vei fi prea dispus să-l ajuți. Nu te grăbi să faci investiții în proiectele și planurile pe care le ai. Mai lasă câteva zile să treacă pentru a vedea situația exactă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Cum Pluto este în zodia ta, riscul de a deveni prea impunător în fața celorlalți este mare. Ține cont că și Soarele se află într-un sector al autorității, deci pot apărea conflicte de interese și lupte de putere și imaginea ta ar putea avea de suferit. Este totuși duminică, alege să te relaxezi mai mult.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca trecutul să te bântuie, fie sub forma unor amintiri, fie sub forma unor coincidențe care să-ți ridice semne de întrebare. Ai grijă la ceea ce-ți impun alții să crezi. De fapt, azi nu-ți acorda încredere nimănui, stai departe de persoanele nocive și relaxează-te citind sau vizionând documentare, explorând ceva ce te atrage. Poți scăpa de ceea ce este bolnăvicios în viața ta, dacă-ți propui asta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

O situație financiară îți creează nemulțumiri și angoase și s-ar putea să nu fii în apele tale astăzi. Nici să stai de vorbă cu prietenii despre context nu te va ajuta prea mult. Ai grijă la tensiunile cu partenerul din cauza banilor. În plus, evită să te lași tentat de o aventură, cu atât mai mult cu cât ai o relație de lungă durată.

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilei de 17 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI