Horoscop. Ce pietre norocoase au zodiile în parte. Asta trebuie să porți zilnic

Horoscop. Ce pietre norocoase au zodiile în parte. Asta trebuie să porți zilnic
Horoscop. Ce pietre norocoase au zodiile în parte

Te-ai întrebat vreodată ce pietre norocoase au zodiile? Potrivit astrelor, fiecare piatră are o altă energie care se potrivește caracterului fiecărui nativ în parte. Ce talisman le poartă noroc zodiilor.

Ce piatră norocoasă ai, în funcție de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbecului au ca pietre norocoase nestematele roșii, precum rubinul, granitul sau carneolul. Aceste pietre simbolizează putere și ambiție, trăsături definitorii ale Berbecilor.

Taur

Reprezentanții zodiei de pământ a Taurului sunt protejați de către Venus și au nevoie de pietre cu o esența naturii și energiile telurice ale planetei ocrotitoare. De aceea, smaraldul și jadul sunt pietrele norocoase ale acestor nativi.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt persoane deschise, calde extrovertite, mereu aflate în centrul atenției. Acestui semn de aer li se potrivesc pietrele de culoare deschisă precum topazul sau citrinul, nestemate care atrag lumina soarelui.

Rac

Fiind guvernați de Lună și născuți sub semnul primordial al apei, nativii din zodia Rac sunt reprezentați de pietrele prețioase care au luciri albe. Perlele și piatra lunii sunt nestematele perfecte care ocrotesc nativii din Rac.

Leu

Nativii din Leu fac parte din singura zodie guvernată de Soare din horoscopul european, așadar aceștia adoră lumina, căldura și exuberanța. Sunt firi puternice și dominante, iar pentru ei se potrivesc cel mai bine pietre strălucitoare precum diamantul sau citrinul.

Fecioară

Zodie veritabilă de pământ, Fecioara este pragmatică, echilibrată, perfecționistă și rațională. Acestor nativi li se potrivesc pietre de culori intense albastre, mov sau verzi. Safirul și ametistul reprezintă nestematele ideale pentru a cumula energia acestor nativi.

Balanță

Guvernați de planeta Venus, nativii din zodia Balanță sunt firi echilibrate, iubitoare, sincere și deschise. Iubesc tot ce este frumos și just, luptă pentru dreptate și sunt capabili de a face orice sacrificiu pentru cei dragi. Pietrele care se potrivesc acestei zodii sunt opalul, malahitul și coralul roșu.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt guvernați de Pluto și Marte. Zodie veritabilă de apă, acestor reprezentanți ai horoscopului european li se potrivesc pietre prețioase precum onixul și rubinul, cristale cu un foc interior bine ascuns.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului sunt persoane puternice, schimbătoare, aventuriere și indecise. Adoră provocările și sunt sensibile când vine vorba de oamenii dragi. Lor li se potrivesc cristalele precum turcoazul și zirconiul.

Capricorn

Ultima zodie de pământ a horoscopului european este ambițioasă, muncitoare dar extrem de încăpățânată. Nativii născuți sub semnul Capricornului sunt protejați de pietre cu nuanțe maronii, verzi și negre, unde se regăsesc bogățiile pâmântului, precum onixul, jadul verde și ochiul de tigru.

Vărsător

Pentru nativii născuți sub semnul Vărsătorului, cristalele cu nuanțe albastre sunt cele care-i protejează pe reprezentanții aceste zodii, firi nonconformiste, introvertite și inteligente. Pietrele care le poartă noroc sunt acvamarinul și safirul.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt persoane sensibile, emotive, boeme și romantice. Semn veritabil de apă, reprezentanții ultimei zodii din horoscopul european sunt protejați de cristale albastre-mov cu luciri intense, precum ametistul și acvamarinul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI