11 oct. 2021 | 17:20

Horoscop chinezesc 12-17 octombrie 2021. Zodiile care vor avea zile dificile

Horoscop
Horoscop chinezesc 12-17 octombrie 2021. Zodiile care vor avea zile dificile
Horoscop chinezesc 12-17 octombrie 2021. Noi vești pentru zodii

Specialiștii vin cu detalii pentru cei care cred în horoscopul chinezesc. Unele zodii vor avea parte de câteva zile dificile din perioada cuprinsă între 12 și 17 octombrie. Află dacă ești printre cele care trec prin momente grele!

Horoscop chinezesc pentru 12 – 17 octombrie 2021

Șobolan – Mulți oameni te subestimează puternic pentru că ai o natură blândă și nu ții să te afli mereu pe primul loc, lăsându-i și pe alții să se afirme când este cazul. Ești suficient de înțelept, așa că trebuie să nu-i lași pe alții să te doboare.

Bivol – E timpul să faci ceva mișcare. Ai intrat într-o rutină care nu-ți aduce deloc lucruri bune și parcă te ține pe linia apei, dar nu unde trebuie. Treci la acțiune și nu sta atât de mult timp pe locul unui martor al acțiunilor tale.

Tigru – Simți nevoia să pui lucrurile la cale și să organizezi lucrurile într-un alt mod. E timpul să te dezmeticești și să treci la acțiune. Cu toate astea, ai anumite limite peste care nu poți să treci. Cineva încearcă să-ți controleze acțiunile. Concentrează-te pe tine și pe ceea ce vrei.

Iepure – Ești foarte energic și entuziasmat după evenimentele care s-au petrecut în ultima vreme. Folosește-te mai mult de aceste sentimente și de starea de bine pe care o simți. Lucruri bune mai urmează să vină.

Dragon – Ai parte de o săptămână cu aspecte pozitive. Trebuie să fii doar puțin mai organizat decât în mod normal. E recomandat să îți faci planuri și să stabilești ordinea priorităților tale. În modul acesta vei vedea mai clar totul.

Șarpe – Ai o săptămână prielnică relațiilor de prietenie sau relației de cuplu. Lumea te apreciază și va îmbrățișa ideile tale și energia cu care vii. Cu toate astea, te simți obosit și stresat.

Cal – Ca să ai succes trebuie să te comporți ca și cum știi deja setimentul de reușită. Vei face o mai bună încredere dacă ești stăpân pe tine. Trebuie să te concentrezi mai mult.

Oaie/Capră – Comunicarea cu lumea este la un nivel înalt în săptămâna asta. Urmează să întâlnești persoane care să te ajute. Nu uita să iei în considerare și hotărârile altora atunci când iei decizii. Ajungi să repari ceva ce ai stricat.

Maimuță – Ai o săptămână în care forțezi limitele. Vrei să depășești limitele și obstacolele tale și poți să te afișezi destul de pretențios și obositor în vizorul multora. Fii mai organizat și mai liniștit. Totul o să fie bine.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro