Horoscop zilnic 16 ianuarie. Zodia care azi va fi trădată de persoanele în care avea încredere

Horoscop zilnic 16 ianuarie. Zodia care azi va fi trădată de persoanele în care avea încredere
Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022

Pluto se întâlnește astăzi cu Soarele în zodia Capricorn, aspect care poate scoate la suprafață situații mai puțin cunoscute, secrete, manipulări și jocuri de putere. Inclusiv noi putem descoperi ascunzișuri ale propriei noastre ființe sau ne putem confrunta cu unele frici. Trebuie să avem grijă la manifestarea autorității, la ambițiile duse la extrem și să facem tot posibilul să ne recăpătăm puterea în fața celorlalți.

Horoscop zilnic 16 ianuarie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Profită că este zi liberă și stai la masă cu tine. Redefinește-ți niște obiective sau reconturează-ți niște strategii prin care vrei să-ți atingi niște obiective. Ambițiile tale profesionale sunt mari și ai toate șansele să te reinventezi, indiferent că lucrezi pe cont propriu sau că ești angajat. Poți obține ceva ce ți-ai dorit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Conjuncția de astăzi te stimulează să te reinventezi, dar mai ales să-ți explorezi limitele și să ieși din zona de confort. Nu te teme să faci lucruri noi, să descoperi, de exemplu, să citești ceva ce este diferit de credințele și convingerile tale. Pe unii nativi îi poate stimula să-și planifice o călătorie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Contextul astrologic al zilei pune reflectoarele pe fricile tale, pe dependențele tale, fie că sunt financiare, fie că sunt emoționale. Te poți confrunta cu o latură ascunsă a ta, dar și cu latura ascunsă a partenerului de viață. Ține cont că poți câștiga bani, dar există și șansa de a-i pierde, de aceea ar trebui să ai grijă la acțiunile financiare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Soarele și Pluto se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, sector destul de încercat în ultima vreme ca urmare a retrogradării lui Venus aici. S-ar putea să vezi într-o altă lumină viața de cuplu sau să observi unele dedesubturi ale partenerului pe care până acum le-ai trecut cu vederea. Încearcă să nu exagerezi cu geloziile sau cu atitudinea autoritară.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Configurația zilei îți poate pune în lumină o serie de probleme de sănătate, de simptome pe care le-ai tot ignorat, dar te și ajută să-ți schimbi radical stilul de viață, dacă vrei sau dacă este nevoie. Unii nativi se gândesc să facă anumite schimbări legate de locul de muncă, mai ales prin prisma programului. Nu vei suporta autoritatea nimănui astăzi, însă ai grijă și tu la tendința de a te impune cu forța în fața altora.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Ești stimulat de această conjuncție să-ți exprimi sentimentele sau latura creativă. Nu te teme să-ți dezvălui talentele și simțul artistic, și nu te gândi la ceea ce zic alții. Pe de altă parte, în plan sentimental ai parte de trăiri intense. Posibil ca o persoană din trecutul amoros să revină în viața ta. Mai multă grijă la ceea ce-și doresc copiii, dacă ești părinte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Conjuncția dintre Soare și Pluto poate scoate la suprafață traume emoționale mai vechi, secrete de familie și este foarte probabil să ai parte de tensiuni cu cei dragi. Se pot face reproșuri, mai ales dacă la mjloc se împart bani sau bunuri patrimoniale. Poți profita de acest aspect pentru a spune ce te apasă sufletește.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Pluto este guvernatorul tău, așa că ai grijă ca astăzi să nu-ți impui prea mult punctul de vedere în fața altora și să nu exagerezi cu autoritatea. Evită și tendințele de manipulare pe care le ai. Oricum puterea ta de convingere asupra altora este foarte mare acum. Poți profita pentru a (re)negocia ceva. Chiar dacă ți se pare că doar tu ai dreptate, s-ar putea să nu fie chiar așa.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Ai parte de această conjuncție chiar în sectorul financiar, un sector deja încercat de retrogradarea lui Venus. Prin urmare, poți profita pentru a-ți reevalua sistemul de valori pentru a redefini ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Încearcă să nu cheltui mai mult decât este cazul. În plus, poți observa care este motivul pentru care nu-ți ajung veniturile. Ambițiile mărețe în acest sens te pot ajuta să te reechilibrezi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Dat fiind că această conjuncție Soare-Pluto se petrece în zodia ta, s-ar putea să dezvăluie o serie de frici pe care le ai, poate chiar și dependențe. Profită de acest context astrologic pentru a renunța la tot ceea ce este nociv în viața ta. Ai șansa să vezi adevărata față a unor prieteni sau ți se pot revela intențiile ascunse ale unor asociați.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Partea cu plus a conjuncției de astăzi este că îți poate pune în lumină niște dușmani ascunși și astfel te poți îndepărta de aceștia. Partea cu minus este că ți se pot reactiva frici, obsesii, stări anxioase și poți fi copleșit de amintiri sau de trecut. Totuși, chiar și așa, ai șansa să te vindeci de ceea ce te doare. Secrete pot ieși acum la suprafața.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022S-ar putea ca și tu să vezi adevărata față a unor persoane pe care le credeai de încredere. Ar trebui să te bucuri că mai faci curățenie prin anturaj. Totodată, poți primi și ajutor din partea unor prieteni de încredere. Unii nativi pot primi oferte de asociere și se bucură de susținere din partea unor persoane cu autoritate.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 16 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI