26 iul. 2021 | 22:24

Horoscop zilnic 27 iulie 2021. Jupiter revine în Vărsător. Șanse nesperate și oportunități pentru zodii

Horoscop
Horoscop zilnic 27 iulie 2021. Jupiter revine în Vărsător. Șanse nesperate și oportunități pentru zodii
Horoscop zilnic 27 iulie 2021

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, se reîntoarce în zodia Vărsător, deocamdată în mers retrograd, după o scurtă vizită de două luni în semnul Pești. De acum și până în decembrie, Jupiter ne va stimula să ne reîntoarcem atenția asupra unor teme pe care le-am deschis la finele anului trecut, atunci când a intrat prima dată în Vărsător.

Ce spune horoscopul zilnic 27 iulie 2021

Este important să punctăm că Jupiter ajunge o dată la 12 ani într-o zodie, de aceea trebuie să profităm de aceste luni în care va tranzita Vărsătorul pentru că nu ne mai reîntâlnim prea curând cu energia aceasta.

Planeta are rolul de a ne ghida către progres, de a ne aduce oportunități de creștere în acel sector de viață în care se află, iar de această dată (față de perioada decembrie 2020-mai 2021) nu va mai face aspecte atât de tensionate, deci va fi mai liberă să se manifeste.

Cu alte cuvinte, la nivel personal, Jupiter reîntors în Vărsător ne cere să ne ocupăm de acele planuri și proiecte pe care le-am avut din decembrie 2020 și până în mai 2021 și pe care nu am reușit să le ducem la succes.

Totodată, Jupiter în Vărsător ne stimulează să gândim și să ne exprimăm liber, să ne extindem orizonturile, și pentru asta va trebui să rupem barierele care ne limitează. De aceea, la nivel social s-ar putea să ne reîntoarcem la restricții și prin urmare să dăm naștere unor proteste de amploare de această dată. Totodată, tot ce ține de mediul online, de televiziune, de tehnologie se vrea modernizat cu Jupiter în Vărsător.

Acest tranzit al lui Jupiter prin Vărsător va fi resimțit puternic de cei născuți în Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, în special în a doua parte a zodiei, dar și de cei care au ascendentul aici sau au alte planete importante în astrograma natală în ultimul decan al acestor semne.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Reîntoarcerea lui Jupiter în Vărsător este de bun augur pentru tine pentru că ai șansa să aderi la noi grupuri și organizații care să te ajute în planurile tale de creștere. Viața socială se animă, îți faci noi prieteni și vin spre tine persoane care te ghidează și te susțin.

Dacă ești implicat în proiecte de grup sau în proiecte online, acestea vor porni pe calea succesului și tu te vei putea bucura de popularitate. Tot Jupiter în Vărsător te susține să reiei niște planuri de viitor pe care le-ai abandonat sau să te preocupi mai mult să le aduci la nivelul la care-ți dorești.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter revine în sectorul carierei tale și te susține să te afirmi, să crești și să-ți atingi acele obiective la care visezi. Deși nu va fi nimic ușor și nu ți se va pune nimic pe tavă, cu perseverență și pași mici vei ajunge să construiești o temelie pe care nimeni și nimic nu o va mai răsturna.

Vor fi nativi care vor primi o avansare, dar și nativi care vor schimba direcția profesională și vor face ceea ce-i bucură cu adevărat. O serie de oportunități profesionale pot veni în perioada următoare și te poți bucura de recunoașterea meritelor și de beneficii de pe urma imaginii tale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Reîntoarcerea lui Jupiter în Vărsător este de bun augur pentru tine pentru că te stimulează să crești la nivel intelectual, dar și spiritual și relațional. Este o perioadă în care poți face progrese în dezvoltarea personală și profesională, în care convingerile și credințele tale pot cunoaște o altă formă de manifestare, o perioadă în care poți să te înscrii la noi cursuri și seminarii ce-ți deschid noi orizonturi de viitor.

De asemenea, ai șansa să-ți atingi niște idealuri la care ai visat și să primești sprijinul altora în acest sens. Cum Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, și în cuplu poți ajunge mai ușor la o viziune de viitor cu partenerul de viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Jupiter se reîntoarce în sectorul financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții, iar acest aspect poate fi de ajutor pentru nativii care se află în litigii, partaje, care au de obținut o moștenire, un drept material. În unele cazuri, partenerul de viață este cel care se bucură de o creștere a veniturilor, aspect care contribuie la creșterea bugetului comun.

Acest tranzit poate stimula viața intimă, poate alunga monotonia și poate readuce pasiunea în cuplurile vechi. Probleme legate de sexualitate pot fi rezolvate până la finele anului. De asemenea, cei care-și doresc să scape de vicii, traume emoționale, atașamente toxice, ar putea lucra acum mai mult la vindecarea acestora. De evitat aventurile extraconjugale și relațiile ascunse. Tentația este mare și pierderile vor fi pe măsură.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Jupiter se reîntoarce în sectorul relațiilor tale și te poate ajuta în două mari moduri: să te reconectezi la partenerul de viață și să-ți îmbunătățești viața de cuplu sau să rupi definitiv o relație care nu te mai face fericit. În acest caz te vei simți eliberat și nicidecum distrus.

Pot exista împăcări în relații, însă dacă ești singur va trebui să dai dovadă de mai multă deschidere pentru a începe o nouă poveste. Șanse sunt, lasă-le să vină. Ține cont că nu de ceilalți depinde ca lucrurile să se îmbunătățească, ci doar de tine. De asemenea, Jupiter în Vărsător are impact benefic și asupra relațiilor profesionale, iar în cazul unor nativi pate veni cu noi asocieri și contracte de colaborare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Jupiter revine în sectorul muncii și al sănătății și-ți oferă ocazia de a-ți îmbunătăți aceste laturi ale vieții. Posibil să se amplifice niște neplăceri legate de locul de muncă, dar asta să te determine să faci și schimbările necesare, de exemplu de program, de sarcini sau chiar de job.

Sunt nativi care în perioada următoare se pot angaja în altă parte pentru a face ceea ce le place. Starea de sănătate se va îmbunătăți, mai ales în cazul acelor nativi care s-au confruntat cu afecțiuni serioase în ultimul timp, însă o schimbare de rutină zilnică va fi necesară, în special să te relaxezi și să te odihnești mai mult.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter revine în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative, însă nu trebuie să te aștepți la mari povești de iubire decât dacă ai învățat și integrat lecțiile lui Saturn, aflat și el aici, adică responsabilitatea, maturitatea, seriozitate, perseverența. Profită de această perioadă pentru a te reconecta la copilul interior și pentru a vedea ce-l face fericit.

Nativii care au copii se pot bucura de reușitele acestora, iar în alte cazuri unele Balanțe pot deveni părinți (până la finele anului). Pentru că este un sector al fericirii, dă-ți voie să fii fericit, fii creativ, relaxează-te, bucură-te de timpul liber și de activitățile care te pasionează. Sunt nativi care-și descoperă un nou hobby în următoarea perioadă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Pentru tine, Jupiter revine în sectorul familiei și al locuinței, și-ți aduce ocazia de a-ți construi un cămin, de a crește familia, de a-ți îmbunătăți relația cu părinții.

Sunt nativi care cumpără o casă, care-și renovează locuința, care obțin un credit imobiliar sau tranzacționează un bun de patrimoniu. De asemenea, poate fi vorba de o mutare, fie din casa părintească, fie cu partenerul de viață.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este chiar guvernatorul tău și această revenire în Vărsător te va susține foarte mult pe zona de comunicare și negociere, dar și dacă vrei să înveți ceva nou, să susții o lucrare, să dai un examen sau interviu. Nativii care susțin discursuri publice se vor bucura de popularitate.

În plus, ai idei bune și găsești soluții revoluționare la toate provocările care-ți apar în cale, vin vești bune și primești sfaturi care te ajută să faci progrese într-o direcție. Mulți Săgetători vor fi dornici de umblat în perioada următoare, vor face mai multă mișcare, chiar dacă este vorba doar de scurte excursii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Jupiter revine în sectorul tău financiar și cum este planeta oportunităților, te poți aștepta la creșteri salariale și șanse de îmbunătățire a veniturilor. Totuși, ține cont că poți deveni și mult prea cheltuitor.

De asemenea, îți poți folosi talentele native, le poți monetiza acum și ai susținere în ducerea la bun sfârșit a planurilor tale. Pentru alți Capricorni este o perioadă în care crește încrederea în propria lor persoană, crește stima de sine. Mai multă grijă la alimentație până la finele anului. Fără excese!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter revine în zodia ta și începe o perioadă foarte bună pe plan personal, dar și relațional. Marele Benefic îți aduce mai mult entuziasm și optimism, șanse de progres, de expansiune, îți înlesnește drumul spre un ideal avut, te susține în vindecarea unei probleme de sănătate, în schimbarea locului de muncă cu unul mai bun.

Sunt nativi care pot începe o nouă relație, dar și nativi care pot încheia o relație până la finele anului. Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care acționează Jupiter. Important de punctat este că și Saturn se află în zodia ta și poate aduce unele blocaje și încetiniri, însă temelia pe care construiești acum se va dovedi indestructibilă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Revenirea lui Jupiter, guvernatorul tău, în Vărsător îți aduce șansa de vindecare, șansa de a te detașa de tot ce ai realizat că este nociv în viața ta în ultimele luni.

Poate fi vorba de vindecarea unor amintiri, a unei deziluzii sentimentale, de iertarea cuiva, inclusiv tu te poți ierta pe tine pentru decizii proaste luate în trecut. De asemenea, poate fi vorba de renunțarea la obiceiuri toxice, la o rutină zilnică obositoare care te-a îmbolnăvit, poate chiar la un loc de muncă care nu te mulțumește.

Horoscopul zilei de 27 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2700 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro