Horoscop 12 iulie 2021. Cea mai invidiată zodie, de azi își schimbă viața

Horoscop 12 iulie 2021. Cea mai invidiată zodie, de azi își schimbă viața
Horoscop pentru 12 iulie 2021

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, proaspăt intrată în zodia Rac, formează astăzi un aspect de susținere cu Marele Benefic, Jupiter, aflat în zodiaPești, în retrogradare. Acest context astrologicrevarsă asupra noastră multă inspirație, imaginație, dar ne oferă și abundență de idei înțelepte. Este o zi bună pentru discuții, negocieri și deplasări, plimbări, călătorii.

Horoscop zilnic 12 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Gândurile tale se întorc din ce în ce mai mult către familie și poți vorbi despre trecut, poți lăsa amintirile să-ți invadeze trăirile și discuțiile cu cei dragi se vor transforma înttr-un adevărat pansament pentru răni mai vechi. Te poți împăca cu persoane apropiate. Pe de altă parte, este un moment bun să te împaci tu cu tine și să porți dialoguri interioare, să te ierți pentru vulnerabilități și decizii poate mai puțin inspirate pe care le-ai luat. Dacă ai de rezolvat situații ce țin de actele unei locuințe, azi lucrurile merg mai ușor.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Îți place să vorbești și faci o adevărată artă din discursurile tale captând atenția tuturor. Dacă ai de scris, de citit, de dat un examen sau de susținut o negociere, fără îndoială că vei obține ceea ce-ți dorești. Imaginația se îmbină perfect cu creativitatea ta și-ți vin idei foarte bune astăzi pe care ar trebui să le iei în calcul. Poți cunoaște persoane noi cu care să legi prietenii sau care să vină cu sfaturi utile pentru proiectele tale. O invitație la o plimbare sau în oraș te poate bucura peste măsură. Fă-ți cu încredere planuri de viitor.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Este o zi foarte bună să discuți despre bani cu superiorii sau să te pui în valoare, să-ți exprimi cu încredere talentele și astfel să obții aprecierea celorlalți. Ai planuri mari de creștere profesională și ai toate șansele astăzi să obții ceea ce-ți dorești dacă știi să spui problema în fața persoanelor cu capacitate decizională. Dacă până acum te-ai temut de o discuție cu șefii, astăzi prinzi curajul de a spune lucrurilor pe nume. Construiește-ți strategii fiind atent atât la detalii, cât și la imaginea de ansamblu.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Discuțiile spirituale îți vor umple sufletul de bucurie. Ești foarte deschis dialogului și plin de înțelepciune, iar cuvintele tale vor ajuta pe cei care-ți cer sfatul, dar și tu, la rândul tău, poți obține noi cunoștințe în urma discuțiilor cu ceilalți. Poți face planui de vacanță, poți primi vești bune de peste hotare sau poate iei decizia de a te înscrie la un curs de dezvoltare personală. Ai idealuri înalte, dar și idei foarte bune care să te ajute să le atingi. Ajungi mai ușor la o viziune comună cu ceilalți.

Horoscop Leu/Ascendent Leu

În timp ce alții te invidiază pentru entuziasmul tău și pentru modul în care te exprimi și te expui lumii, în interiorul tău se petrec dialoguri pline de profunzime. Nici dacă vrei, azi nu poți fi superficial. Înveți că detașarea de anumite pierderi trăite este cea mai bună metodă de vindecare și că amintirile, oricât de intense ar fi, sunt de domeniul trecutului și nu trebuie răscolite. Nu este deloc exclus să te caute o fostă mare iubire. Cultivă iertarea și împăcarea și mergi mai departe. O nouă etapă este pe cale să se deschidă în viața ta.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Se întrevede o zi bună pentru discuții cu prietenii și pentru planuri de viitor înțelepte. Poți cunoaște persoane noi care să contribuie la creșterea personală și te vei bucura de foarte multă popularitate. Poți avea idei foarte bune sau poți primi sfaturi și sprijin de la persoane importante în legătură cu proiectele tale. Comunicarea în cuplu aduce o mai mare apropiere de partener. Cineva din anturaj îți poate face cunoștință cu o persoană care să-ți placă.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Este o zi foarte bună din punct de vedere profesional. Discuți cu superiorii pe aceeași frecvență și ai șanse mari să obții ceea ce-ți dorești legat de sarcini, activități, program. Scopul tău de ceva vreme este îmbunătățirea situației profesionale, progresul la locul de muncă și aprecierile, cuvintele de laudă pe care le primești astăzi pot fi imboldul de care ai nevoie pentru a-ți cere drepturile. Unele Balanțe discută despre o avansare.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Este o perioadă bună să pleci într-o vacanță sau măcar să-ți faci planuri în această direcție. Iei decizii înțelepte în plan sentimental, ajungi la concluzii foarte bune și o serie de convingeri ți se clarifică. Sunt nativi care reușesc să se apropie, printr-un dialog sincer, de persoana iubită sau de copii, ba chiar ajung la un numitor comun. Te exprimi creativ și ai imaginație, așa că profită.

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Azi accepți mai ușor că nu totul se petrece cum vrei tu și când vrei tu și asta te va ajuta să-ți îmbunătățești starea emoțională. Poți depăși pierderi trăite și poți ajunge la o cale de mijloc înt-un context ce vizează actele patrimoniale. Posibile discuții în cuplu despre bani, buget comun. Cei care vor să-și facă un credit de casă sunt susținuți de contextul astrologic.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Este o zi foarte bună pentru comunicarea cu ceilalți. În cuplu faci declarații de dragoste în care pui multă pasiune și discuțiile cu partenerul aduc rezolvări bune și planuri de viitor. Profesional, poți negocia cu multă înțelepciune și poți semna un contract mult așteptat.Ajungi la înțelegeri ușor cu ceilalți și te poți împăca cu un colaborator, puteți ajunge la o cale de mijloc cu beneficii de ambele părți.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Ai idei bune despre cum să-ți crești profitul din activitățile întreprinse și poți purta discuții financiare, posibil chiar legate de salariu. Comunicarea cu colegii se îmbunătățește, vă susțineți reciproc în activități și ajungeți mai ușor la înțelegeri comune. Folosește-te de abilitățile tale pentru a-ți eficientiza munca. Poți lua unele decizii legate de program și modul în care-ți desfășori activitățile sau legate de rutina ta zilnică, de starea de sănătate.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Se întrevede o zi foarte bună pentru viața sentimentală, pentru a cuceri pe cineva. Îți exprimi mai ușor sentimentele, ești deschis flirtului și comunicarea cu persoana iubită se îmbunătățește. Dai dovadă de multă înțelepciune în relația cu copiii, iar în cuplu este un moment prielnic pentru a discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Pe de altă parte, ești creativ, te exprimi artistic și te dedici cu mai multă plăcere hobby-urilor tale. Horoscopul zilei de 12 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI