Horoscop 11 iulie 2021. Cele două zodii care rezolvă afaceri importante, una va face bani mulți

Horoscop 11 iulie 2021. Cele două zodii care rezolvă afaceri importante, una va face bani mulți
Horoscop pentru 11 iulie

După ce ieri s-a formatLună Nouă în zodia Rac, sub auspiciile căreia încă ne aflăm, iată că astăzi un nou eveniment astrologic marchează energia acestui semn. Este vorba de intrarea lui Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, în zodia Rac. Astfel, până pe 28 iulie, când va intra în Fecioară, domiciliul său nocturn, Mercur ne va schimba puțin modul de gândire, practic vom gândi prin filtrul emoțiilor și al intuiției. Totodată, comunicarea va fi mai blândă, mai sentimentală, vom deveni mai receptivi la vorbele celorlalți, dar și mai subiectivi și oscilanți în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic 11 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Dacă în ultimele două luni, cât Mercur a tranzitat Gemenii,ai trecut prin toate stărie mentale posibile, de la agitație la introspecție și de la confuzie la intuiție, iată că treci la alte extreme acum. Mercur în Rac este mai poetic, comunică mai degrabă indirect, ceea ce nu este deloc pe placul tău, tu fiind cel care ia decizii la secundă. Ei bine, ar trebui să iei o pauză și să porți un dialog cu trecutul tău, să lași amintirile să te surprindă plăcut și să-ți analizezi copilăria. Informații prețioase pot izvorî de acolo. Totodată, cu Mercur în Rac ai ocazia să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia, să rezolvi situații ce țin de actele unei locuințe și chiar să analizezi la cald care este viziunea ta despre ideea de cămin.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Indiferent ce decizii financiare ai luat în ultimele două luni, cât Mercur a trecut, direct și retrograd, prin sectorul tău financiar, acum vei avea ocazia să le analizezi mai bine, poate chiar dintr-o altă perspectivă. Dacă te-ai vândut prea ieftin, trebuie să știi că urmează o perioadă bună pentru negocieri, acolo unde se mai poate, șipentru rezolvat situații ce țin de acte și alte documente. Totodată, Mercur în Rac te susține în tot ce ține de procesul de învățare, de examene, interviuri, ședințe și discursuri în public. Îți susții punctul de vedere cu încredere șicomunicarea cu cei apropiați se îmbunătățește.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Guvernatorul tău, Mercur, îți părăsește zodia după un tranzit deosebit de lung și anevoios prin semnul tău, dat fiind că a și retrogradat. Chiar dacă te-a năucit complet, iată că acum vei vedea dintr-o nouă perspectivă o situație sau chiar direcția de viitor și pas cu pas îți vei recăpăta încrederea în tine. Și oricum, nu ai de ce să te plângi, pentru că Mercur în Rac îți va activa sectorul financiar și îți va aduce idei bune despre cum să-ți crești veniturile. Vei negocia mai ușor și în favoarea ta, poate vei decide să-ți faci un cont de economii sau să faci o achiziție necesară pentru casă la care tânjeai de ceva vreme. Este o perioadă bună să-ți monetizezi talentele native, să faci bani grație abilităților tale, poate de bun negociator, poate de bun intermediar, oricum o idee sclipitoare va apărea.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Mercur intră în zodia ta și te va face mult mai sociabil, mai deschis dialogului și va aduce cu sine și ocazia de a-ți pune ordine în idei și gânduri. Se întrevede o perioadă în care tot ce ține de zona actelor, negocierilor, tranzacțiilor se va desfășura mai ușor pentru tine. Poți purta chiar și dialoguri interioare și poți analiza situațiile cu care te confrunți, căutându-le rezolvări noi. Pe final de tranzit va aduce niște discuții mai tensionate și acide în cuplu sau cu partenerii profesionali, dar și tu vei avea grația necesară să-ți susții punctul de vedere.

Horoscop Leu/Ascendent Leu

S-ar putea ca unele amintiri să fie răscolite în perioada aceasta și să te tot gândești la trecut, la ceea ce a fost, la deciziile luate. Dacă mai poți schimba ceva, fă-o, dar dacă nu, detașează-te, procesele de conștiință nu te ajută prea mult când verdictul este dat. Ține cont că frământările interioare aduc și insomnii și agitație și nu ai nevoie de asta. Oricum, starea de introspecție nu va dura prea mult pentru că nu te vor lăsa Venus și Marte din zodia ta să cazi pe gânduri. Totodată, este o perioadă bună pentru a face unele analize amânate, pentru tine sau pentru cei dragi, dacă este cazul.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Este de bun augur pentru tine acest tranzit, dat fiind că îți activează sectorul social. Devii mai comunicativ, te împrietenești mai ușor cu noi persoane și poți lega prietenii de durată. Poți intra în diferite cercuri sociale, noi anturaje și ai idei bune pentru a dezvolta proiectele de grup, poate chiar un proiect personal primește sprijin din partea cuiva.Este, totodată, o perioadă favorabilă să-ți faci planuri de viitor.

Horosco2 Balanță/Ascendent Balanță

Cu Mercur în tranzit prin sectorul carierei tale, se anunță o perioadă bună pentru discuții cu superiorii (chiar dacă pe alocuri vor fi și mai tensionate) și pentru a lua decizii ce țin de direcția ta profesională. Poate negociezi o funcție, niște responsabilități sau poate realizezi ce vrei cu adevărat să faci pe mai departe, încotro să te îndrepți. Totodată, poți veni cu strategii eficiente pentru atingerea obiectivelor tale. Curajul nu-ți lipsește deloc.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Mercur în Rac te deschizi mai ușor unor noi principii și filozofii de viață. Analizezi niște mentalități, diseci credințele și convingerile altora și cauți răspunsuri la dilemele tale. Pe de altă parte, poți planifica o călătorie sau poți lua decizia de a învăța ceva nou, ceva ce te poate ajuta în progresul profesional. Sunt și nativi care se înscriu la cursuri și seminarii de dezvoltare personală.

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Mercur în tranzit prin Rac se intensifică discuțiile financiare, fie că este vorba de bugetul comun în cuplu, fie că este vorba de banii altora, de un credit, o datorie, un partaj, bunuri de patrimoniu. Viața intimă intră și ea în vizorul tău și poți căuta în profunzimea ta niște răspunsuri sau poți dezgropa secretele partenerului. Până acum, Mercur a fost în sectorul relațiilor tale și a cerut cam multe de la viața de cuplu, iar acum, din poziția de guvernator al acestui sector, s-ar putea să vrea să tragi niște concluzii. Pe ce se bazează, de fapt, relația ta? Ce ești dispus să pierzi pentru a câștiga? – sunt doar câteva din întrebările mercuriene care-ți trec prin minte acum.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va tranzita sectorul relațiilor tale și te poate susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu ceilalți, poate cu partenerii profesionali. Este adevărat, spre final de tranzit va face o opoziție cu Pluto din zodia ta și atunci poate aduce subiecte mai delicate în discuție și tensiuni mai mari. Totuși, până atunci profită și caută împreună cu partenerul soluții pentru un viitor comun. Unii Capricorni pot negocia contracte, pot discuta termenii și condițiile unor colaborări.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Pentru tine urmează o perioadă în care ai parte de fel și fel de discuții la locul de muncă, cu colegii, fiecare cu ideile lui, cu opiniile lui, iar pentru a nu isca tensiuni ar trebui să fii mai indulgent și să-i asculți și pe ceilalți, chiar dacă ai impresia că se victimizează doar ca să scape de sarcini. Tu te poți concentra pe activitățile tale și poți găsi diferite moduri de a-ți eficientiza munca. Unii nativi se pot preocupa de sănătate, a lor sau a altora, și pot veni cu soluții, pot căuta remedii. Stilul de viață, rutina zilnică merită și ea o atenție mai mare.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Ești norocos cu acest tranzit al lui Mercur prin Rac pentru că-ți activează sectorul iubirii și ai șansa să flirtezi mai mult sau să faci declarații de dragoste surprinzătoare partenerului, dacă ai deja o relație. Sunt și nativi care-și recunosc sentimentele pentru cineva. Oricum te joci frumos, inedit cu cuvintele. Pe de altă parte, este o perioadă bună să te apropii de copii, dacă ai, și să-ți îmbunătățești comunicarea cu aceștia. Ești creativ, ai imaginație, sensibilitate și emoție, iar simțul artistic este la cote înalte. Profită și exprimă-te!

Horoscopul zilei de 11 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI