11 feb. 2022 | 18:56

Horoscop zilnic 12 februarie 2022. Zodiile care azi își vor rezolva problemele. Cine primește și niște bani

Horoscop
Horoscop zilnic 12 februarie 2022. Zodiile care azi își vor rezolva problemele. Cine primește și niște bani
Zodiile care azi își vor rezolva problemele. Cine primește și niște bani

Horoscop zilnic 12 februarie 2022. Luna trece prin zodia Rac astăzi și ne oferă o doză mai mare de sensibilitate. Ne preocupăm de activitățile casnice. Ne dorim să petrecem timp cu familia și suntem mai afectuoși cu cei dragi. Luna va forma astăzi și un aspect plăcut cu Jupiter, semn că emoțiile noastre vor fi mai intense.

Horoscop 12 februarie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri de o zi mai liniștită, fără multă zarvă, nativule din Berbec. Nici tu nu ai nevoie de agitație și vei prefera să te retragi în sânul familiei sau în intimitatea căminului. Te înțelegi bine cu cei dragi, le poți face destăinuiri și poți observa că ești mai îngăduitor și mai iertător. Este o zi bună să-ți reîncarci bateriile și să te reechilibrezi la nivel emoțional.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Te caracterizează o stare de bună dispoziție, de optimism. S-ar putea să nu stai prea mult pe acasă, ci să alegi compania prietenilor, a rudelor. Este o zi bună să ieși la plimbare. Să faci vizite și să te bucuri de cei apropiați sau poate de o carte citită, de un film bun, de o discuție caldă. Îți poți face planuri de viitor optimiste.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi s-ar putea să ai tendința să fii mai cheltuitor, să-i răsfeți pe cei dragi, mai ales pe partener, însă nu exagera cu cumpărăturile. Poți realiza mici comisioane sau poate o sumă de bani îți intră în conturi. Pe de altă parte, poți să-ți pui mai mult în evidență talentele, poți ieși în față fără să te temi de criticile altora.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin zodia ta și te susține la nivel emoțional. În plus, grație aspectului de susținere cu Jupiter, ziua de astăzi îți aduce optimism, bună dispoziție și o stare generală foarte bună de care ar trebui să profiți la maximum. Fie crește interesul pentru călătorii, fie pentru spiritualitate. Cert este că te preocupi mai mult de tine și de nevoile personale.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Profită de energia acestei zile pentru a face o curățare interioară, pentru a te elibera de temeri, de frici și stări anxioase. Nu da curs viciilor, ci încearcă să-ți înțelegi mai bine nevoile emoționale și spirituale. Îți funcționează intuiția și ar trebui să o asculți. Este o zi bună să te odihnești și să te dedici activităților relaxante.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi bună pentru socializare, pentru ieșit cu prietenii sau pentru a participa la evenimente. Nu este deloc exclus să cunoști persoane care să te atragă prin intermediul anturajului. Totodată, dacă ai o relație, acordă-i atenție partenerului și ieșiți la o cină romantică sau dedicați-vă unei activități în doi. Construiește-ți planuri de viitor alături de acesta.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi vei căuta să te exprimi, să arăți lumii câte ceva despre tine, să te expui într-un context public. Dacă lucrezi, atunci ai toate șansele să te faci remarcat, mai ales grație eficienței cu care muncești. Te bucuri de aprecieri și recunoaștere. Starea de sănătate este relativ bună, dar nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ești mai interesat de călătorii, de plimbări și de explorarea unor noi tărâmuri, atât la propriu, cât și la figurat. Este o zi perfectă pentru a ieși la distracție cu copiii sau pentru a te dedica activităților alături de persoana iubită. Ai creativitate și poftă să faci artă din ea. Te înțelegi de minune cu cei dragi și vă puteți dedica unor experiențe plăcute împreună.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai susținerea astrelor să te detașezi de ceea ce-ți face rău emoțional și să ieși din situații toxice. Azi vei dori să te relaxezi mai mult și să te liniștești pe interior. Vei reuși să-ți găsești un echilibru emoțional relativ. Relațiile cu familia, în special cu mama, sunt bune. Totodată, ai putea face niște investiții în casă, niște achiziții care să aducă un plus de armonie în locuința ta.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia de a te dedica vieții de cuplu este mai mare. În plus, grație aspectului benefic cu Jupiter, ai șanse să ajungi la o înțelegere cu partenerul și să clarifici neînțelegeri mai vechi. Cu alte cuvinte, în toate relațiile tale, ai șanse bune de negociere. Ai grijă, în schimb, să nu faci promisiuni de care nu te poți ține.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai spor în activitățile întreprinse și nu este exclus să se arate și oportunități de câștig. Sunt nativi care vor cheltui pentru a schimba ceva în stilul de viață, poate pentru a merge la sală sau pentru a-și contura o nouă dietă. Sănătatea și starea emoțională sunt esențiale astăzi, așa că investește în aceste direcții.

Horoscop zilnic 12 februarie 2022Horoscop zilnic 12 februarie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul tău afectiv și va forma aspecte de susținere chiar cu Jupiter, nativule din Pești, guvernatorul tău, aflat în zodia ta. Ei bine, te bucuri de o zi norocoasă în plan sentimental, iar starea de spirit este foarte bună. Ești optimist, entuziast, dornic de distracții și de petrecut timpul cât mai plăcut și relaxant. Poți cuceri mai ușor și, dacă ai copii, vei petrece timp mai mult în compania acestora. Unii nativi dedică timp unor proiecte creative, de suflet.

Horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 12 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro