10 nov. 2021 | 21:02

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Zodia care se desparte de partenerul toxic cu care are o relație

Horoscop
Horoscop zilnic 11 noiembrie. Zodia care se desparte de partenerul toxic cu care are o relație
Horoscop zilnic 11 noiembrie 2021

Horoscop zilnic 11 noiembrie. Conjuncția dintre Mercur și Marte din zodia Scorpion de care vorbeam în horoscopul de ieri, nu numai că se resimte și astăzi, dar formează un careu cu Saturn din Vărsător. Acest context astrologic aduce tensiuni cu cei din jur, frustrări și obstacole, neîmpliniri și nemulțumiri. Putem fi nesiguri pe ceea gândim, pe ceea ce spunem, putem avea senzația că ceilalți nu ne ascultă, că ideile noastre nu sunt luate în seamă. La nivel de acțiuni putem întâmpina blocaje, limitări din partea altora și ne putem pierde controlul mult mai ușor, astfel că acțiunile noastre pot fi extreme.

Horoscop zilnic 11 noiembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai impresia că bați pasul pe loc într-un proiect sau într-o relație, de prietenie, amoroasă sau profesională. S-ar putea să ai parte de nemulțumiri și înfrânări care vin din aceste direcții. Ar trebui să porți discuții cu cei implicați în aceste contexte și să cauți soluții. Dacă ai o viziune prea sumbră asupra unor planuri de viitor, ține cont că nu te ajută cu nimic. Ba mai mult, nu faci altceva decât să te autosabotezi. Dă dovadă de răbdare și perseverență dacă vrei să construiești o relație, nu deveni bănuitor și critic. Fii mai responsabil față de modul în care-ți administrezi finanțele și bunurile materiale pentru a nu avea pierderi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai nevoie să te responsabilizezi mai mult vizavi de cariera și imaginea ta profesională. S-ar putea să ai senzația că nu-ți poți atinge niște obiective sau că drumul până la ele este foarte greu. Însă ar trebui să ai răbdare și să accepți și ajutorul sau sfatul altora. Nu intra în controverse cu superiorii, ci încearcă să-ți spui punctul de vedere cât mai calm, fără să forțezi lucrurile. Totodată s-ar putea să-ți dai seama că relația în care te afli nu te reprezintă cu adevărat. De aceea, dacă este un context toxic, acum îl poți încheia. Cei singuri pot avea mai mult curaj să cucerească pe cineva, însă trebuie să țină cont că fără răbdare nu ajung nicăieri. Taurii trebuie să accepte că va mai dura până să-și oficializeze o relație.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Atenționările privind starea de sănătate și locul de muncă vor continua și astăzi. S-ar putea să ai impresia că nimic nu-ți iese cum vrei, că muncești mai mult decât alții și să devii destul de conflictual cu colegii care nu țin pasul cu tine. Sau poți fi prea impunător cu cei care gândesc diferit de tine. Încearcă să nu-ți asumi mai multe responsabilități decât poți duce, să nu te suprasoliciți și fii atent la acțiuni, să nu te rănești din neatenție. Totodată, dacă simți că ceva este în neregulă cu starea de sănătate, nu ezita să faci o vizită la medic. Pot veni oferte de muncă pentru cei care-și caută un job, dar va mai dura până ce acestea se vor concretiza. Este o perioadă bună să decizi să faci mai mult sport.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să ai senzația că nu ești iubit, că partenerul de viață este mai rece și neatent la dorințele tale. Însă nu deveni suspicios și nici nu face crize de gelozie, ci discută calm. Este o zi bună să te folosești de gesturi romantice și cuvinte de dragoste pentru a îmbunătăți situația în cuplu. Există și relații în care discuțiile despre copii aduc tensiuni, dar și relații în care se discută despre respect, intimitate sau despre divorț, partaj, bani. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani și evită infidelitățile pentru că se pot afla.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Relațiile cu familia sunt tensionate și astăzi, iar riscul de conflict cu partenerul de viață crește. Nu te impune cu forța în fața nimănui, respectă intimitatea partenerului și ascultă și părerile celorlalți. Ține cont că multe dintre neînețelegerile de acum au la bază propriile tale frustrări care acum ies acum la suprafață. Se pot aborda subiecte ce țin de trecut, sub formă de reproșuri, și un astfel de dialog nu va aduce nimic bun. În alte cazuri sunt nativi care iau acum decizia să se mute (cu/de la partener sau ca urmare a unui contract profesional primit) sau care se află la mijloc într-un conflict între familie și partener.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Și astăzi poți fi mai agitat mental, mai neatent la acțiuni și există riscul să uiți acte acasă, să te grăbești într-o negociere sau să iei o decizie pripită. Te poți baza pe ideile tale, însă ia în calcul că ai nevoie de timp pentru a le pune în practică. Sau că superiorii/colegii pot să nu fie de acord cu tine și chiar să te critice. Încearcă să nu te enervezi, să nu devii irascibili, ci să discuți totul cu calm și argumente, mai ales că poți să-ți susții punctul de vedere și să câștigi. Nu este deloc exclus ca unii nativi să se gândească la schimbarea locului de muncă. Mai ales dacă au avut de-a face cu prea multe restricții și nemulțumiri până acum. Pe de altă parte, poate ești nevoit să înveți ceva nou care să te ajute să-ți eficientizezi sarcinile la locul de muncă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este foarte probabil să resimți niște limitări financiare, posibil chiar din cauza unor plăți care se dovedesc a fi obligatorii sau o sumă de bani să-ți intre cu întârziere în conturi. Evită în continuare speculațiile financiare și îndrăznește să-ți ceri drepturile salariale, dacă știi că muncești mai mult decât ești remunerat. Este posibil ca în alte cazuri nativii să cheltuie pentru alții sau din banii partenerului, și de aici să apară unele tensiuni. Contextul astrologic al zilei atrage atenția asupra faptului că multe Balanțe pot observa că sistemul lor de valori nu corespunde cu cel al persoanei iubite. Ori că nu sunt apreciate la adevărata valoare, sau că relația în care se află e bazată pe interese financiare și nu pe sentimente autentice. Ai grijă la tendința de a cheltui pentru a cuceri sau la tendința de a cumpăra iubirea cuiva!

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dincolo de agitația mentală și avalanșa de idei care-ți trec prin minte, azi poți resimți și un freamăt interior, o apăsare emoțională, o teamă de a-ți pierde stabilitatea și siguranța. Nu este exclus ca vulnerabilitățile tale să iasă acum la suprafață. Ține cont că ai acumulat frustrări interioare și nu este corect să le reverși asupra celor dragi. Discută cu calm, lasă încăpățânarea deoparte și acționează după ce ai analizat o situație din toate unghiurile. Poți lua decizii înțelepte dacă nu te lași mânat de ambiții necugetate. Pe de altă parte, ai grijă în continuare la cuvinte pentru a nu-i răni pe cei dragi. Dacă simți că într-o situație de familie sau legată de locuință lucrurile se mișcă mai greu, caută soluții în loc să acuzi sau să te victimizezi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și astăzi trebuie să ai grijă la tendința de a prelua stările celorlalți sau de a te implica prea mult în viața altora. Este posibil să afli vești legate de sănătatea cuiva drag care să te necăjească. Însă nu te lăsa afectat mai mult decât trebuie, mai ales că nu depinde de tine și nu poți face nimic. Este o zi bună să iei niște decizii amânate legate de starea ta de sănătate. Să renunți la anumite obiceiuri toxice, la unele dependențe sau să treci peste o deziluzie sentimentală. Posibile tensiuni în cuplu legate de trecut sau de contexte ascunse. Va fi nevoie să iei niște decizii serioase sau să porți un dialog matur și responsabil cu partenerul de viață. Posibil ca niște negocieri profesionale să nu iasă așa cum îți dorești tu. Ai grijă la acte și la deplasări!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca dincolo de tensiunile care pot să apară în anturaj, să ai parte și de dezamăgiri din partea prietenilor, a asociaților sau să descoperi că un angajat, colaborator nu este onest cu tine. Nu este exclus ca din cauza altora să pierzi bani sau chiar tu să realizezi că ai investit într-un proiect care ți-a adus pierderi și ți-a consumat resursele. Oricum, zilele acestea poți vedea care sunt persoanele și acțiunile, proiectele, planurile care nu-ți aduc beneficii. Sunt și nativi care ar trebui să asculte sfaturile altora pentru că pot avea tendința de a respinge tot ce vine spre ei acum și, pe de altă parte, nu ar trebui să reacționeze agresiv dacă sunt criticați.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tensiunile profesionale continuă și astăzi și s-ar putea să te cerți cu superiorii sau să treci printr-un context profesional care să te stimuleze să te pui în mișcare, să te responsabilizezi mai mult față de un obiectiv avut, poate chiar față de sănătatea ta, de viața ta personală. Nu te lupta pentru putere, dar nici nu te retrage din luptă și nici nu te considera superior și atotștiutor. Totodată, nu deveni autoritar cu ceilalți, nu-ți impune puterea, mai ales dacă ești într-o poziție de conducere, nu deveni dictator. Sunt și nativi care pot negocia o funcție, un statut, noi responsabilități.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic de acum este foarte mult legat de principiile și credințele tale, de convingerile pe care te-ai bazat până acum și dincolo de frământările care pot să apară în aceste direcții și să-ți aducă neliniști interioare, poate fi vorba și de necesitatea de a spune adevărul. Poți avea parte de situații, evenimente care să te forțeze să dezgropi trecutul și să îl lămurești. Ține cont că realitatea ta poate fi deformată acum și poți avea tendința de a minți pentru a scăpa de ceva ce te apasă. Responsabilizează-te mai mult față de trecut și acceptă-l, dar acceptă că mai sunt și lucruri pe care le mai ai de învățat.

Horoscopul banilor noiembrie 2021Horoscopul zilei de 11 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro