Horoscop zilnic 27 august. Zodia care va da lovitura pe plan profesional

Horoscop zilnic 27 august. Zodia care va da lovitura pe plan profesional
Horoscop zilnic 27 august

Luna își încheie tranzitul prin Berbec și intră încă de la primele ore ale dimineții în zodia Taur. Din această poziție ne stimulează simțul practic, dar și simțul estetic, ne aduce o doză de încăpățânare, dar și nevoia de stabilitate și siguranță sentimentală și financiară.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul tău financiar și-ți canalizează atenția asupra veniturilor tale. S-ar putea să te preocupi să cauți noi modalități de a câștiga bani, poate chiar prin asocieri cu alții sau renegocieri salariale, renegocierea unei remunerații provenite dintr-un contract. Faptul că ai mai multp încredere în tine te susține să nu lași loc de compromis, mai ales când vine vorba de munca prestată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei cauta reechilibrarea emoțională, dar și restabilirea stării de sănătate și bună dispoziție. Dacă zilele trecute ai dormit corespunzător, acum poți vedea rezultatele și chiar poți avea mai mult chef de viață și de interacțiune cu ceilalți. Este o zi favorabilă să te preocupi de aspectul tău, să faci o schimbare de look, de stil, să combini două piese diferite din garderobă și să vezi cum te simți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

După o perioadă mai agitată, nu tensionată, cât consumatoare de energie și cuvinte, iată că acest tranzit scurt al Lunii prin Taur îți oferă ocaziia de a te mai liniști. Vei căuta relaxarea, te vei odihni mai mult și vei fi mai calm și mai deschis la reconcilieri. Dacă ceva sau cineva nu-ți place, zilele acestea te vei detașa fără să stai prea mult pe gânduri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Lunii este destul de spornic pentru tine din anumite puncte de vedere și asta pentru că vei fi foarte pragmatic în relațiile de prietenie și nu te vei  (mai) lăsa folosit de cei dragi, iar din punct de vedere profesional îți vei urmări propriul interes, trecând cu vederea minusurile celor cu care lucrezi la un proiect. Beneficiile personale de data aceasta primează și nu îți vei oferi ajutorul gratis.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul carierei tale și te susține să vorbești despre tine, să ieși în față și să te afirmi. Este o zi foarte bună să porți discuții cu șefii, să negociezi un contract de muncă sau de imagine sau să discuți despre responsabilitățile și aspirațiile tale. Pe de altă parte, s-ar putea să vezi cine îți este cu adevărat alături și cine te vorbește pe la spate și astfel să vrei să te îndepărtezi de unii asociați neserioși.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Poți primi informații prețioase astăzi, poți capta atenția tuturor grație modului tău de exprimare, grație convingerilor și principiilor pe care le ai. Îți poți contura idealuri înalte cu multă încredere în tine și nu te vei lăsa destabilizat de vorbele altora. Dacă cineva încearcă să-ți taie aripile, vei avea cu siguranță un contraargument pregătit. Fi foarte bună pentru cei care studiază sau călătoresc.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te preocupă în mod deosebit o situație legată de bani și bunuri materiale, aspect care-ți va genera stări emoționale intense și nu este exclus să reacționez pătimaș la contexte normale de viață. Dacă ești prea atașat de anumite lucuri materiale sau ți-ai creat o dependență de ceva sau cineva, ar trebui să dai un pas înapoi și să vei ce anume te ține legat sau blocat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna tranzitează sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te confrunți cu unele stări emoționale mai ciudate, să ai o tendință de retragere dintr-o relație sau coolaborare sau un partener, de cuplu sau profesional, să-ți impună condiții pentru a continua relația. Ești foarte atent la detalii și asta te poate face să-ți pui mai multe întrebări decât de obicei. Posibil să cunoști o persoană cu care să ai o conexiune deosebită, la nivel mental și spiritual.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ești sociabil și comunicativ la locul de muncă, rezolvi rapid și cu ajutorul altora unele chestiuni profesionale, însă ai grijă la tendința de a te suprasolicita din dorința de a le duce pe toate la bun sfârșit. Sunt susținuți naticvii care lucrează pe cont propriu sau în proiecte de grup. Atenție mai multă la starea de sănătate, la oboseală, la vulnerabilități ale organismului care se pot accentua astăzi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin sectorul iubirii tale, ești mult mai dornic să-ți exprimi sentimentele, să cunoști noi persoane, să cucerești o persoană care-ți place, să oficializezi o relație. Îți demonstrezi afecțiunea față de copii, dar și sentimentele față de partener, prin gesturi și activități împreună. Este o zi foarte bună pentru cei care creează, care desfășoară activități artistice și interpretative, care se afirmă prin talentele pe care le au.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi se împarte în două direcții majore. Pe de o parte, te ocupi de activitățile casnice, de situații care cer simț practic, te implici în bunul mers al casei sau în activități cu familia și răspunzi la nevoile părinților cu calm și înțelegere. Pe de altă parte, ești în căutarea unor sensuri existențiale profunde, în căutarea unor răspunsuri care să-ți aducă pace și liniște emoțională.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nevoia de a comunica cu cei din jur este mare. Este o zi favorabilă să cauți răspunsuri și să oferi răspunsuri, să-ți argumentezi o poziție, să iei și să comunici decizii, să rezolvi situații ce țin de acte sau să pleci într-o deplasare. Ai, însă, mai multă grijă la bârfele altora. Nu pleca urechea la tot ce auzi și nu lăsa vorbele răutăcioase să-ți strice starea de spirit.

Horoscopul zilei de 27 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2700 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI