10 ian. 2022 | 16:45

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Zodia care va scoate bani din buzunar. Nu trebuie să viseze la câștiguri extra!

Horoscop
Horoscop zilnic 11 ianuarie. Zodia care va scoate bani din buzunar. Nu trebuie să viseze la câștiguri extra!
Află care este zodia care scoate bani dintr-o sarcină suplimentară

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Careul lui Marte cu Neptun, de care vorbeam în horoscopul de ieri, se resimte puternic în continuare, deci trebuie să avem și astăzi grijă la acțiunile noastre. Recomandarea se amplifică dat fiind că Neptun este energizat puternic de Soare, prin sextilul pe care-l formează astăzi. Acest context astrologic plăcut ne oferă intuiție, imaginație și inspirație și ne face mai empatici, mai îngăduitori și iertători. Dacă suntem atenți la cum acționăm, ne putem transforma un vis în realitate.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.
Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi bună să te afirmi prin talentele tale, să scoți la lumină părți mai puțin cunoscute ale personalității tale. Dai dovadă de mult curaj și poți capta atenția tuturor, inclusiv poți obține aprecierile superiorilor. Pe de altă parte, poți visa cu ochii deschiși la o poveste de dragoste, iar dacă ești singur, nu ar trebui să te rețină nimic în a-ți contura profilul partenerului ideal.
Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Taur/ Ascendent Taur

Ai planuri mărețe și tu știi asta, dar cel mai probabil nu ai avut ocazia să le și pui în practică. Ei bine, contextul astrologic de astăzi te ajută să le materializezi, să trasformi în realitate niște idealuri. În plus, te vei bucura de sprijin din partea prietenilor sau chiar de ajutor din partea unor persoane importante, cu experiență în domeniul tău de interes.
Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Aspirațiile tale profesionale sunt înalte, însă este important să aibă și o doză de pragmatism pentru a se putea materializa. Te poți folosi de resursele tale, dar mai ales de resursele altora pentru a le pune în practică. Totuși, nu ar trebui să te bazezi pe alții deocamdată pentru că ceea ce vine din partea lor te poate dezamăgi. În cuplu sau în relațiile profesionale nu da înapoi. Nu face investiții cu grad mare de risc.
Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic te susține să cazi la pace cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Poți ajunge mai ușor la un acord comun și-ți poți trasa niște aspirații de viitor. Poate decizi să pleci într-o călătorie cu perechea ta de viață. Sunt și Raci pentru care latura spirituală devine importantă și caută să exploreze noi domenii. Poate decizi să te înscrii la un curs. Dacă ești singur, s-ar putea să idealizezi mai mult decât este cazul o persoană de care ești atras.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Leu/ Ascendent Leu

Azi vei avea toate șansele să strălucești la locul de muncă grație faptului că scoți la lumină părți mai puțin cunoscute ale tale. Ai curaj și încredere să-ți expui talentele și te poți baza pe inspirația de moment care te însoțește. În plus, te bucuri de energie și poți duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus, dar nu exagera pentru că există și riscul să rămâi fără resurse din cauza faptului că îți asumi responsabilități prea mari.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele se află în sectorul iubirii tale, iar Neptun în sectorul relațiilor tale. Dacă ești parte a unui cuplu, poți profita la maxim de acest aspect să te apropii de partener, să-i faci declarații și să vă setați obiective comune. Însă, dacă ești singur, șansele de a te îndrăgosti cresc, dar nu uita că și Venus retrogradează în sectorul sentimental. S-ar putea să te iluzionezi și să ai tendința de a idealiza o persoană care-ți place. De aceea ar trebui să nu te grăbești în noi relații.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei te suține să-ți canalizezi energia în direcțiile stabilite și să respecți un program stabilit. Este posibil ca pe alocuri să uiți anumite aspecte și să mai dai greș, dar în mare vei reuși să-ți finalizezi sarcinile, atât acasă, cât și la locul de muncă. Dacă ai făcut niște promisiuni familiei, ai grijă să nu-i dezamăgești.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai susținere din partea astrelor în tot ceea ce ține de comunicare, așa că ai putea avea câștig de cauză dacă trebuie să faci o negociere sau să obții ceva. Pe de altă parte, poți să-ți exprimi sentimentele cu mai multă dezinvoltură. Ai totuși grijă să nu te iluzionezi față de persoanele nou apărute în viața ta, mai ales fiind vorba de potențiali parteneri sentimentali.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ieși astăzi la cumpărături, cel mai bine ar fi să scoți bani din buzunar pentru casă. Poți face niște achiziții bune pe care să nu le regreți. Pe de altă parte, nu te iluziona la câștiguri rapide. Ai susținere dacă trebuie să rezolvi situații administrative legate de casă. Și familia poate avea nevoie de tine sau poate îți cere un sprijin financiar.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dragă nativ în Capricorn, soarele este chiar în zodia ta și primește susținere de la Neptun, așa că astăzi vei dori mai mult să ieși în evidență prin ideile tale. Felul în care comunici te face plăcut de ceilalți și va fi greu ca cineva să-ți refuze ceva. Totuși, ai grijă la negocieri să nu te iluzionezi prea tare. Poți alege să faci o plimbare, o vizită sau să citești o carte care să transforme ceva în tine. Unii nativi se pot împăca cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ai tendința de a scoate bani din buzunar pentru a face ceva ce de mult îți doreai, ceva ce tot amânai sau ascundeai că ai avea nevoie. De exemplu poate fi vorba de relaxare sau de bani dați pentru analize. Ai nevoie să te retragi în spații liniștite, să stai de vorbă cu persoane de încredere, de aceea unii nativi pot apela inclusiv la un duhovnic sau psihoterapeut.

Horoscop zilnic 11 ianuarie

Horoscop zilnic 11 ianuarie Pești/ Ascendent Pești

Neptun este în zodia ta și îți este și guvernator, dragă Peşti, iar susținerea pe care o primește de la Soare poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți materializa niște planuri și proiecte. În tot acest context vei avea susținerea prietenilor sau a unor asociați, poate chiar primești o sponsorizare sau cineva te promovează. Pe de altă parte, ai un farmec aparte, intuiție și clarviziune, și te faci ușor plăcut de cei din jur.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 11 ianurie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă.

PlaySport
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
Diana ȘOȘOACĂ, în ipostaze provocatoare! Imagini din tinerețe care au scăpat pe internet
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
EVZ.ro
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
WhatsApp trezește mari nemulțumiri. Utilizatorii sunt total derutați
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
S-a aflat ce a făcut Ion Iliescu. A fost nevoie de aproape 30 de ani să se întâmple
Capital.ro
Gigantul care vine pe piața din România. Cifra de afaceri este de sute de miliarde de euro şi are angajaţi cu zecile de mii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
BANI pentru ANGAJAȚI. MILIOANE de români PRIMESC în curând MĂRIREA
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro