Horoscop zilnic 10 septembrie. Zodia pentru care ziua de sâmbătă aduce probleme de sănătate

Horoscop zilnic 10 septembrie. Zodia pentru care ziua de sâmbătă aduce probleme de sănătate
Horoscop zilnic 10 septembrie. Ce spun astrele în această zi despre evoluția lucrurilor pe plan personal, profesional și financiar.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Pești, moment care, din punct de vedere astrologic, semnifică încheierea unei etape și culegerea roadelor. Putem pune punct unui capitol deschis în urma cu jumătate de an, însă aceasta Lună Plină vorbește și despre renunțare, despre vindecare, despre iertare și despre încheierea socotelilor cu trecutul. Este momentul să vedem în ce sector din viața noastră ne-am iluzionat prea mult și să revenim cu picioarele pe pământ. Sunt zile în care putem materializa gândurile și ar trebui să ne ascultăm mai mult intuiția. Horoscop zilnic 10 septembrie.

Horoscop zilnic 10 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Plină s-ar putea să scoată la suprafață niște probleme de sănătate mai vechi și nu este exclus să te simți mai obosit în aceste zile. Totodată, te ajută să închei un context toxic din viața ta, fie că este vorba de un obicei, fie că este vorba de o relație, mai ales că pot să afli secrete și jocuri care se petrec în spatele cortinei. Este un moment în care ar trebui să faci pace cu trecutul, să ierți și să te întorci la credință și spre spiritualitate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea ca odată cu această Luna Plină din Pești să vezi adevărata față a unor prieteni. Chiar dacă vei fi dezamăgit, vei ști în cine să ai încredere și în cine nu. Pe de altă parte, lunația îți poate aduce culegerea roadelor unui proiect creativ, dar și succes și popularitate, în special în mediul online. Ai grijă la asociații care încearcă să te păcălească.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină se petrece în sectorul carierei și poate aduce încheierea unui capitol, dar și culegerea roadelor muncii depuse în ultima jumătate de an. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu superiorii și confuzii legate de direcția profesională pe care te afli. Totodată, este un moment care, deși vine cu frustrări, te poate ajuta să vezi dacă nu cumva ți-ai făcut iluzii prea mari sau ai obiective prea înalte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină din Pești se petrece pe o casă a spiritualității și îți cere să-ți întorci atenția către credință și divinitate. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți aducă evenimente în urma cărora să-ți schimbi niște principii și convingeri pe care le ai, să renunți la niște dogme. Este un moment foarte bun să culegi roadele a ceea ce ai învățat, însă ai grijă la lege, la justiție și evită călătoriile în străinătate, potrivit horoscopului pentru 10 septembrie.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna Plină într-un sector intim și financiar, s-ar putea să descoperi care sunt persoanele din jurul tău care te trădează. Este momentul să te debarasezi de niște frici și atașamente toxice, să închei o datorie și să culegi roadele unei investiții. În relația cu partenerul de viață pot ieși la suprafață secrete, minciuni și probleme care țin de sexualitate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Pești se petrece chiar în sectorul relațiilor și parteneriatelor tale și poate aduce încheierea unei conexiuni toxice. Relația cu partenerul de viață poate trece la alt nivel, însă deopotrivă se poate încheia, pentru că ai ocazia să-i vezi adevărata față. Sunt nativi care pot descoperi trădări, inclusiv în relația cu colaboratorii și asociații.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să te simți mai obosit și fără vlagă în preajma acestei zile și nu este exclus să te confrunți cu o problemă de sănătate. Luna Plină din Pești îți cere să-ți schimbi stilul de viață, de alimentație, să aduci îmbunătățiri rutinei zilnice, inclusiv să faci schimbări din punct de vedere profesional. Încearcă să renunți la niște obiceiuri nocive, să-ți schimbi programul și în modul în care îți desfășori sarcinile zilnice.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină din Pești se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce încheierea unei relații sentimentale disfuncționale. Ai ocazia să vezi dacă nu cumva ți-ai făcut iluzii prea mari în privința unei persoane dragi. Unii nativi pot deveni părinți sau se pot bucura de succesul copiilor, în timp ce alții pot culege roadele unui proiect creativ.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Se întrevăd momente tensionate în familie în preajma Lunii Pline. S-ar putea să apară probleme de sănătate ale celor dragi sau care au legătură cu actele unei locuințe, bun imobiliar sau schimbări care au legătură cu casa. Unii nativi își pot dori să revină în țară. De asemenea, o relație disfuncțională cu părinții se poate încheia.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină din Pești îți cere să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur și să ai mai multă grijă la promisiunile pe care le faci sau care ți se fac. S-ar putea să descoperi că ai fost mințit. Pe de altă parte, ai grijă la tot ce ține de acte, hârtii și documente, dar mai ales la deplasări și la mijloacele de deplasare. S-ar putea să fii mai agitat și să te concentrezi mai greu pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Plină din Pești se formează în sectorul banilor și poate aduce culegerea roadelor unui plan de economii sau te poate susține să scoți bani în urma exploatării unui talent pe care l-ai. Ai mai multă grijă la cheltuieli și la riscurile la care te supui, pentru că poți pierde bani. Nu te încrede în câștiguri rapide.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină se petrece în zodia ta și este un moment care poate aduce încheierea unei etape deschisă în urmă cu jumătate de an. Un capitol se încheie și culegi roadele. Este un moment ideal să-ți dai seama dacă te-ai iluzionat prea tare într-o anumită privință și ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți viața. Renunță la obiceiuri toxice și la tot ce nu funcționează în viața ta. Totodată, ai încredere mai mare în vocea ta interioară.

Horoscopul zilei de 10 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!