Horoscop 9 septembrie 2022. Zodia care va suferi un dezechilibru

Horoscop 9 septembrie 2022. Zodia care va suferi un dezechilibru
Horoscop zilnic 9 septembrie

Mercur intră în retrogradare în zodia Balanță începând de astăzi și până pe data de 2 octombrie, însă din 23 septembrie va fi retrograd în Fecioară, zodia sa de domiciliu. În următoarea perioadă comunicarea va fi dificilă, mesajele pot fi interpretate greșit și mecanismele de gândire încetinite. De asemenea, relațiile noastre, fie sentimentale, fie profesionale, vor intra într-o etapă de reevaluare și ar trebui să evităm să facem cereri în căsătorie, să semnăm acte și contracte acum.

Horoscop zilnic 9 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor și al parteneriatelor și viața de cuplu va intra într-un amplu proces de reevaluare.

Este nevoie să fii mai atent la modul în care comunici cu partenerul pentru că pot să apară neînțelegeri. Din punct de vedere profesional, unele colaborări și contracte se pot renegocia.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Retrogradarea lui Mercur te îndeamnă la o reorganizare a programului de lucru, la o revizuire a sarcinilor și a stilului de viață.

Nu este exclus ca o problemă mai veche de sănătate să reapară pentru că este nevoie de un tratament diferit. La locul de muncă apar neînțelegeri cu colegii și stresul profesional te poate acapara.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, în sectorul iubirii poate aduce reevaluări necesare în viața ta sentimentala. S-ar putea să fii confuz cu privire la sentimentele tale, însă nu lua acum o decizie radicală.

Pe de altă parte, comunicarea cu copiii poate fi dificilă și ar trebui să încerci să te apropii de aceștia pe alte căi decât cele de până acum.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur retrograd în Balanță te va forța să-ți reevaluezi relația cu părinții și viața de familie, ideea de casă și de cămin. Este o perioadă în care pot să apară tensiuni din cauza viziunilor diferite sau pot apărea diferite probleme în locuință, poate legate de un bun patrimonial, de acte, poate legate de o renovare.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Pe tine Mercur retrograd te va afecta chiar în sectorul comunicării, prin urmare este posibil să fii confuz, să ai parte de certuri și discuții în contradictoriu cu cei din jur.

Capacitatea de concentrare scade, aspect care poate fi problematic pentru cei care au de învățat, de susținut un examen sau un discurs, un interviu. Ai mai multă grijă la deplasări și la mijloacele de deplasare și asigură-te că înțelegi exact un mesaj înainte de a-l transmite mai departe. S-ar putea să faci renegocieri importante.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în sectorul financiar și îți cere să-ți revizuiești modul în care îți administrezi veniturile, modul în care îți câștigi și cheltuiești banii.

Ai nevoie să-ți crești încrederea în tine pentru a scoate bani din talentele tale. De asemenea, se întrevăd neînțelegeri și nemulțumiri cauzate de diferite contexte financiare. O plată, o încasare poate întârzia în perioada următoare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur va retrograda chiar în zodia ta, așa că te poți aștepta la o perioadă plină de confuzii, cu agitație mentală și neînțelegeri cu cei din jur. Este nevoie să-ți revizuiești modul în care comunici cu ceilalți, dar și tiparele relaționale pe care le perpetuezi atunci când intri într-o relație.

O serie de dezechilibre personale pot ieși acum la suprafață și ai nevoie să faci o introspecție și să-ți reevaluezi viața personală.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Mercur retrograd în Balanță, te vei simți neliniștit și s-ar putea să revină în prezent trecutul, fie prin amintiri, fie prin reîntâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

S-ar putea să ai parte de frământări, îndoieli, temeri și o serie de dialoguri interioare, care însă vor veni și cu conștientizări importante. Te poți debarasa în urma acestei retrogradări de o serie de frici, vicii sau poți afla secrete și jocuri de culise.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur, din ipostaza de guvernator al relațiilor tale, s-ar putea să aducă neînțelegeri și dificultăți în comunicarea cu partenerul de viață. Pe de altă parte, dat fiind că retrogradează în sectorul prietenilor, te poți aștepta la dezamăgiri din partea acestora.

Ai mai multă grijă la intențiile ascunse ale asociaților. Nu este o perioadă bună să începi noi proiecte de grup. În plus, ia în calcul că o serie de planuri pe care ți le-ai făcut se pot da peste cap.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur va intra în retrogradare în sectorul carierei tale și îți va cere o reevaluare a situației profesionale, inclusiv a aspirațiilor pe care le ai și a strategiilor prin care vrei să-ți atingi niște scopuri înalte.

Este un moment de frustrări interioare, însă acestea te pot ajuta să îți dai seama dacă ești pe direcția profesională dorită sau nu.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Retrogradarea lui Mercur îți va pune la îndoială unele principii și convingeri și te va forța, prin evenimente și situații care se vor petrece în viața ta, să le reanalizezi. Poate este momentul să renunți la unele prejudecăți și teorii învechite și să accepți că nu deții adevărul absolut.

În schimb, este o perioadă bună pentru a relua niște cursuri. Pe de altă parte, ține cont că pot apărea obstacole în călătorii, în special dacă sunt peste granița țării, și probleme cu actele. Comunicarea la distanță poate fi mai dificilă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va retrograda chiar în sectorul asociat cu viața intimă a cuplului și s-ar putea să scoată la suprafață niște secrete, trădări și probleme de natură sexuală.

Evită să calci strâmb în această perioadă și nu te implica în aventuri ascunse, cu persoane care nu au nimic de oferit. Pe de altă parte, Mercur retrograd poate aduce întârzieri în procese, litigii probleme cu legea din cauza datoriilor și chiar trădări din partea asociaților.

Horoscopul zilei de 9 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!