Horoscop zilnic 10 octombrie. Zodia care azi trebuie să se odihnească, neapărat!

Horoscop zilnic 10 octombrie. Zodia care azi trebuie să se odihnească, neapărat!
Horoscop zilnic 10 octombrie 2021

Horoscop zilnic 10 octombrie. Luna traversează astăzi zodia Săgetător și ne încarcă cu o mai mare doză de optimism și entuziasm. Este foarte important să fim cumpătați în ceea ce facem pentru că putem exagera destul de ușor.

Horoscop zilnic 10 octombrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ești foarte comunicativ, însă trebuie să ai grijă și ce vorbești pentru că poți strica un acord, o înțelegere, un pact pe care l-ai făcut. Fii prudent în acțiuni, nu exagera și nu duce lucrurile la extrem. S-ar putea să fii destul de confuz cu privire la unele convingeri pe care le ai, așa că nu lua decizii importante.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești destul de nesigur și neîncrezător în modul în care evoluează lucrurile într-o situație relațională sau financiară. S-ar putea să fie vorba de gelozii sau, din altă interpretare, de cheltuieli pe care va trebui să le faci, deși nu erau planificate. Pe de altă parte, nativii singuri pot da frau liber unei aventuri pasionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna traversează sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca prin conjunctura astrală creată să-ți aducă o mare doză de neîncredere și nesiguranță în relația de cuplu. Posibil să nu poți pune bazele în partener, să te simți trădat și tensiunile nu sunt excluse. Cei singuri sunt mai cuceritori, dar lasă senzația că nu își doresc nimic stabil.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să nu te poți concentra pe nimic din ceea ce ai de făcut. Activitățile planificate ți se vor părea obositoare, iar starea generală nu va fi deloc una bună, mai ales dacă ai anumite probleme de sănătate mai vechi care-ți dau bătăi de cap. Ia în calcul că este weekend și odihnește-te mai mult.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul tău afectiv și s-ar putea, ca urmare a întregului context astrologic, să fii mai vesel, mai binedispus, însă mai tentat către excese. Ar trebui să eviți să depășești limitele, fie că este vorba de alimentație, alcool sau alte distracții de moment. Nativii singuri sunt mai dornici de flirt, însă nu va fi vorba de nimic serios, ci mai degrabă de dorințe trecătoare. Și relațiile de cuplu pot fi instabile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi vei simți nevoia să te detașezi de tot ce te frământă emoțional, vei evita conflictele cu cei dragi și vei reuși să nu pui la suflet capriciile altora. Nici activitățile care țin de casă nu vor fi neapărat o metodă prin care să-ți dorești să petreci timpul, așa că vei reuși să duci la bun final doar strictul necesar.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ești pus pe glume, ești vesel și binedispus și poți reuși să mai îmbunezi dialogul cu cei dragi, poate chiar să te împaci cu o persoană pe care ai rănit-o prin cuvinte fără să vrei. Atenție, însă, la sfaturile pe care le primești, la informațiile care-ți ajung la ureche pentru că nu toate sunt adevărate și ar trebui să le cerni pe cele care au rol să îți aducă doar confuzie.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Situația financiară îți provoacă o stare generală de nesiguranță, mai ales dacă astăzi va trebui să scoți din buzunar o sumă de bani neplanificată. Ai grijă că s-ar putea să-ți faci niște calcule care să nu reflecte realitatea, să fii tentat să fii mult prea optimist, de aceea ar trebui să eviți acum cheltuielile. Grijă să nu fii păcălit într-o tranzacție.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de energie, entuziasm, putere să treci peste orice provocare. Ai un farmec aparte care va cuceri ușor și vei reuși să-i convingi pe ceilalți ușor. În cuplu poți manifesta o nevoie mai mare de a sta alături de partener și de a-i face mărturisiri și declarații de dragoste.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ar trebui să te odihnești mai mult astăzi, dat fiind că este zi liberă. Ai tendința de a te preocupa de sarcini amânate și nu vei avea deloc susținere astrologică să te concentrezi pe acestea. În plus anumite situații din trecut te pot frământa sau este posibil să te întâlnești cu cineva care să-ți dea peste cap starea interioară.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi bună să ieși cu prietenii, să vă plimbați și să purtați discuții ușoare, nimic serios sau cu tentă profesională. Aceste abordări nu sunt indicate acum pentru că pot apărea neînțelegeri. S-ar putea să fii dezamăgit de persoane din anturaj care acționează opus principiilor tale. În alte cazuri, pot apărea tensiuni cu persoane din anturaj din cauza unei situații din trecut care a fost ascunsă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ai mai multă grijă la imaginea ta, la modul în care te expui public într-un anume context. Poți fi subiectul unor bârfe, mai ales dacă este vorba de un context profesional în care tu ai obținut o avansare, o funcție, o apreciere din partea unei persoane importante. Deși este duminică, este o zi bună să-ți analizezi cariera și ascensiunea de până acum.

Horoscop zilnic 25 septembrieHoroscopul zilei de 10 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI